hiç bunları düşünme canım sağlıklısın aklın başında gerisi boş ben hiç evliliği düşünmedim ne yaparım ne ederim çocuğum olurmu olmaz mı derdim olmadı sevgilim bile olmadı istemedim eşimle tanıştım tanışma nişan nikah derken 4 ay içinde evlendim çocuğumda oldu 24 yaşında evlendim hayatı çoğu zaman akışına bırakmak en iyisi etraf kötü adam yok diye şartlama kendini çok iyi erkeklerde var niye olmasın bi taneside seni bulsun22 yaşında insan umutsuz olur mu hiç ya inşallah evlenir hamile kalır hamile topicinde yazışırız
2013 te 26 olacagimi soylemeden gecemicem :)
1. Son 4 yildir cikma teklif eden, yaklasan bir kisi bile yok.
2. Sevip karsilik bulamamak gibi b.k duruma dusmedigin surece , adamin gitmesinde ben o kadar korkunc bir durum goremiyorum. Adamla bir seyler yasasaydim, sonra gitseydi bu kadar koymazdi bana.
3. Erkeklere yaklasmaya korkar oldum, kimseye guvenemiyorum.
Liste boyle uzar giderTurk erkeklerinden umudu kestim ben, yabancilara yoneldim :)
Kıskanç diye damgalamanız ve ALLAH çocuk vermez diye beni yaralamanız çok güzel bir davranış sayılmaz değil mi ?
Ben "ALLAH çocuk vermez" lafınıza şirk koşma diyorum, çünkü bilemeyiz değil mi kime veriyor kime vermiyor ?
Çirkin bir davranışta bulunduğumu düşünmüyorum ama bulunduysam da ,sizinkine bir cevap olsun.
Ben de biliyorum 18-19 yaşında yapılan evliliklerin çoğunun kötü sonuçlandığını. Ama bana kalkıp "erkenden evleniyor"sunuz" sonra eve geri dönüyor"sunuz" derseniz ben orada agresifleşirim.
Genel konuşmadınız, direk "sunuz" şeklinde genele beni kattınız. "Erkenden evleniyorlar sonra eve geri dönüyorlar " deseydiniz anlardım.
Sağol, siz de mutlu olun.
Yaşın çok genç daha..
Biz yaşlılar napak:)
22 yi bitireli 13 yıl oldu ben..ortada hala birşey yok..Herkes benim gibi olacak diye birşey yok..Çoğu insan 30 undan önce evleniyor..Olmadı 30,31,32,33,34,35..Ama bende hala bir şey yok gibi..Var gibi..Ama belirsizlik ..Belki bir zaman sonra yine yalnız kalacağım..
Geçici bir umumtsuzluk hissidir,kedidir kedi..
tövbe haşa arkadaşım neden şirk koşayım ya saçmalama lütfen .tamam bebek yap ayda otur ağla ayy iyiki bir yorum yaptım .namazımda abdesimde bir kadınım .kıskandığını ağladığını sen yazdın .dinimizde ksıkançık e kötü şeylerden biri .25 yaşında evlendim bütüna rkadaşlarım benden önce evlendi bebek sahibi oldu bir gün bile onların haberini alınca oturup ağlamadım .neyse birşey demiyorum artık sen şirk koştun dedin diye şirk koşmuş olmuyorum .sana göre anne olmayı hak etmiyolar ama demek ki hak ediyolar ki rabbim veriyor .herkes kendi hayatına baksın .
anormal bişy değil ki senin durumun insanın yaradılışı istemek üstüne kurulu sen evrene mesajını gönder iletildi mesajını muhakkak alırsın canım
Offffffffffffff.... gerçekten çok sıkıldım. Bir şeyi, ikinci kez anlatmayı bile sevmiyorum. Size kaç kere anlattım, saymadım.Neyse ya,uğraşamıcam. Gerçekten, keşke yorum yapmasaydınız yani.Hadi eyvallah.
açmasaydın sende bu konuyu madem ben nerden bileyim .sanada eyvallah çok şükür dinimi bilen bir kadınım .kimse beni şirk koşmayla yargılayamaz .
Selam kızlar ... Belki bir çoğunuza saçma gelecek.
Niye şimdiden dertleniyorsun diyeceksiniz. Haklısınız da. Ama düşünmeden edemiyorum.
Benden 4 ya küçük bir akrabamızın kızı evlendi. Düşünün , bebekliğini biliyorum.
4 aylık hamileymiş. Yani 3,5 aylık hamileyken evlenmiş. Anne olacak küçücük kız.
Çok güzel bir şey bu ama daha kendisi çocuk, nasıl bakacak o bebeğe ? Bilemiyorum...
Çevremdeki herkes, anne olmayı ne kadar çok istediğimi biliyor. Kıskandım mı? Özendim mi? Bilmiyorum.
Düğününe gittiğimde, kendimi evde kalmışlar gibi hissettim , ki ben evde kalma durumuna da inanmam ama öyle hissettim.
Oysa daha 22 yaşındayım yahu ....
Baksanıza, evlendi hadi onu geçtim 5 ay sonra anne olcak... Ben de istiyorum anne olmakHemde canımı verircesine istiyorum.
Nasıl içlendim bilemezsiniz, duyunca ağlıcaktım zor durdum. Ya benim bebeğim olmazsa ? Ya anne olamazsam ?
Evlenmeyi , anne olmak için istiyorum. Yoksa aşk meşk değil. Ama ortada adam yok. Yemin ederim.
Nerde azgın, nerde yaşlı, nerde serseri hep onlar. Şöyle parmakla gösterilcek bir adam yok.
Güvenim de yok ... Bir tane doğru düzgün insan beğenmez mi yahu ? Yok işte ...
Oramı buramı açarak gezsem, taşkın hareketlerim olsa hak vercem ... Çoğu cinsellik peşinde.
Bilmiyorum. Bunlar beni çok korkutuyor.Bir ailem olması, evimi şenlendiren çocuklarımın olması en büyük isteğim...
Allahım beni bunla sınamasınÇok korkuyorum. En çok istediğimizden sınanırmışız ya... Bu cümle beni deli gibi korkutuyor.
O akrabımızın kızını da görünce, iyice bu korku sardı beni ...
Gelecek korkusu canımı sıkıyor.
tövbe haşa arkadaşım neden şirk koşayım ya saçmalama lütfen .tamam bebek yap ayda otur ağla ayy iyiki bir yorum yaptım .namazımda abdesimde bir kadınım .kıskandığını ağladığını sen yazdın .dinimizde ksıkançık e kötü şeylerden biri .25 yaşında evlendim bütüna rkadaşlarım benden önce evlendi bebek sahibi oldu bir gün bile onların haberini alınca oturup ağlamadım .neyse birşey demiyorum artık sen şirk koştun dedin diye şirk koşmuş olmuyorum .sana göre anne olmayı hak etmiyolar ama demek ki hak ediyolar ki rabbim veriyor .herkes kendi hayatına baksın .
Haklısın canım. Ben de bunları düşündüğümde kendime kızıyorum. İnan , yaş filan değil. Bak sen de benden 10 yaş büyüksün. Ben bu korkularımın gerçekleşmesinden korkuyorum. Ben zaten şimdi kalkıp anne olayım ,evleneyim demiyorum.
yazdıkların doğru şeyler, bu zamanda bu insanlarla aradığın şeyleri bulmak zor gerçekten...
o kadar abuk sabuk insanlar var ki bende korkuyorum bazen gelecekten,
yaşıtız bu arada
fakat bu kadar kaygıya düşmek için inan çok erken
bu kadar kafana takma hayat bir şekilde kuruluyor işlte :)
akrabanın kızıda çok erken davranmış yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?