- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
Kaynananız sevmıyor demekki:)Benim gibi 50 yaşa 2 günde bire takılan olmamışsırrı ne acaba kaynanam 52 yaşında adamı yatağa almıyor yaşlandık git başka yerde uyu diye
Mune abla geldiydi ayağının tozuylaNe yapsın adamlar sevişmesın mı ?Psıkolojını bozacak ne var ?Çocuk olsan hadı bozulsun.Adamlar sevişiyor ne guzel işte.Senın ıcın adam cınsel hayatından mı olsun?
Hayır çok seviyor insan olarak.. oda zamanında çok biktirmis kaçıyor şimdi köşe bucakKaynananız sevmıyor demekki:)
Yok hani cinsellıgı sevmıodur :):)Yani bıktırmıcaksın kadını .Hayır çok seviyor insan olarak.. oda zamanında çok biktirmis kaçıyor şimdi köşe bucak
Sevmeye bırakmamış sağolsunYok hani cinsellıgı sevmıodur :):)Yani bıktırmıcaksın kadını .
Bir konusu daha var orayı okumanızı tavsiye ederim. küçük kardeşi varmış 10 yaşında oda sorgulamaya başlamış internette araştırmayaNe yapsın adamlar sevişmesın mı ?Psıkolojını bozacak ne var ?Çocuk olsan hadı bozulsun.Adamlar sevişiyor ne guzel işte.Senın ıcın adam cınsel hayatından mı olsun?
Bence haklısınız dıkkat etmek zorundalar tek başlarına yaşamıyorlar o evde cunku sevısmelerınden vazgeçmesınler tamam ama düşünsünler bı zahmet ses konusunu açıkça uyarın her defasında ben olsam oyle yapardım dıkkat etmelerı içinAnne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
Dediğim gibi sizin düşünceniz bu yönde olabilir, herkesin farklı bakış açısı var.Ben hiç şahit olmadım. 26 yaşında doktor olan birinin de psikolojisinin bozulacağını düşünmediğim gibi iki gecede bir ses geleceğini de düşünmüyorum. Yatak gıcırtısı geliyor olabilir. Sabahlar olmasın alt kat, üst kat,yan oda vs sesleri duysun da demiyorum. Ama arada olur ses gider. Her gece aynı frekansta olmayabilir. Psikolojimiz pamuk ipliğine bağlı olmasın diyorum. Şahsen psikolojimi bozacaksam bir sürü şey var zaten.
50 yaşında ve cinsellik!!! Gününüzde 40 lı yaşlarda menepoza giriliyor ve bilindiği gibi cinsellik pekte çekici olamıyor.50 li ve sonraki yaşlarsa ne erkek ne kadın dediğiniz gibi o kadar aktif olamaz. Belki yapıyor gibi yapıyorlardırAnne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
Merhaba birde şöyle düşünün bunu yapmasalar araları açılır .anne ve babanın aralarında anlaşmazlık çıkar kavgalar edebilirler.buda sizi mutsuz eder.masallah buyaşta baya aktifler.tabi onaylamiyorum birazdaha dikkatli sessiz olabilirler.Anne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
Gayet normal yani yaş alınca seks hayatları bitmiyor ki:))Of ya eğlenceyi kaçırmışım.
50li yaşların ekşınını fazla bulanlara şunu deyim.
Benim kayınvalide (69) daa bi kaç yıl önce bana aktif cinsel hayatlarının olduğunu söylemişti, şimdi sorsam eminim devam ediyodur, buna hiç şaşırmadım oyüzden
açık açık konuşun sizde kapıları kapatın uyurken kulağınızı tıkayın veya odanızı değiştirinAnne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
Her insanda farklıdır bu durum, kimisinde 30 yaşında kimisinde 40 yaşında cinsellik biter. Menepozdan sonra kimisinde cinsellik 6 ay durur kimisinde 3 sene. Demek istediğim cinsellik eski tadında hiçbirzaman menopoz öncesi gibi olmayacaktır. Erkekler içinde kadınlar içinde 45-50 yaş the endOf ya eğlenceyi kaçırmışım.
50li yaşların ekşınını fazla bulanlara şunu deyim.
Benim kayınvalide (69) daa bi kaç yıl önce bana aktif cinsel hayatlarının olduğunu söylemişti, şimdi sorsam eminim devam ediyodur, buna hiç şaşırmadım oyüzden
Wallahı buna takıldımYaşını farklı yazmış olamaz mı ? Hemen dalgaya alıyorsunuz. Takıla takıla buna mı takıldınız? Sorununu anlatıp iç dökmek istemiş arkadaş.
Cinsellik yaşamaları normal tabi.. iki günde bir anormal..insan o yaslarda tansiyon şekerle romatizmayla uğraşır libidoyla uğraşmaz bu kadar yaaGayet normal yani yaş alınca seks hayatları bitmiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?