Anne ve babamın yatak odasi sesleri ve bozulan psikolojim ? Ne yapabil8rim ?

Ne yapsın adamlar sevişmesın mı ?Psıkolojını bozacak ne var ?Çocuk olsan hadı bozulsun.Adamlar sevişiyor ne guzel işte.Senın ıcın adam cınsel hayatından mı olsun?
Bir konusu daha var orayı okumanızı tavsiye ederim. küçük kardeşi varmış 10 yaşında oda sorgulamaya başlamış internette araştırmaya

Bence haklısınız dıkkat etmek zorundalar tek başlarına yaşamıyorlar o evde cunku sevısmelerınden vazgeçmesınler tamam ama düşünsünler bı zahmet ses konusunu açıkça uyarın her defasında ben olsam oyle yapardım dıkkat etmelerı için

Dediğim gibi sizin düşünceniz bu yönde olabilir, herkesin farklı bakış açısı var.

Sana tek çözüm aileden birine diyeceksin (teyze, hala v.s) annenle konuşacaklar devam ederlerse evden ayrılacağını da söyletmelisin.

50 yaşında ve cinsellik!!! Gününüzde 40 lı yaşlarda menepoza giriliyor ve bilindiği gibi cinsellik pekte çekici olamıyor.50 li ve sonraki yaşlarsa ne erkek ne kadın dediğiniz gibi o kadar aktif olamaz. Belki yapıyor gibi yapıyorlardır teyzeler çok iyi rol yapar
Bu arada şaka bir tarafa annenizle yada annenizin kadın yakın arkadaşıyla konuşun derim.

Merhaba birde şöyle düşünün bunu yapmasalar araları açılır .anne ve babanın aralarında anlaşmazlık çıkar kavgalar edebilirler.buda sizi mutsuz eder.masallah buyaşta baya aktifler.tabi onaylamiyorum birazdaha dikkatli sessiz olabilirler.

Kavga etceklerine sevişsinler bosver.

Of ya eğlenceyi kaçırmışım.
50li yaşların ekşınını fazla bulanlara şunu deyim.
Benim kayınvalide (69) daa bi kaç yıl önce bana aktif cinsel hayatlarının olduğunu söylemişti, şimdi sorsam eminim devam ediyodur, buna hiç şaşırmadım oyüzden

Gayet normal yani yaş alınca seks hayatları bitmiyor ki:))

açık açık konuşun sizde kapıları kapatın uyurken kulağınızı tıkayın veya odanızı değiştirin

Her insanda farklıdır bu durum, kimisinde 30 yaşında kimisinde 40 yaşında cinsellik biter. Menepozdan sonra kimisinde cinsellik 6 ay durur kimisinde 3 sene. Demek istediğim cinsellik eski tadında hiçbirzaman menopoz öncesi gibi olmayacaktır. Erkekler içinde kadınlar içinde 45-50 yaş the end

Anne olursam en çok dikkat edeceğim şey. Çünkü küçükken aynısına maruz kalmstm onlar farkında olmasada çok dikkat etmek lazım tiksiniyor insan .haklisin yani. Kulaklık tak ya müzik dinle klasik müzik ile uyumayı denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…