- 12 Temmuz 2019
- 29
- 11
- 8
- 26
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
Uzun zamandır bu konudan rahatsız olduğum için sormak istedimkonu acmandan bellı nefesı burdan almişsın büçür
Sakin ol ban yiyeceksinkonu acmandan bellı nefesı burdan almişsın büçür
zaten sustum.. yoksa cok sey yazardımSakin ol ban yiyeceksin
sevgili arkadaşım sen sorununu cozUzun zamandır bu konudan rahatsız olduğum için sormak istedim
Migdemi buladiriyor yorumunuzsen aklın sıra bana laf sokuyorsan once orda dur 21 yasında cocuk olmaz bu konuyu actıysa senden benden ıyı bıkıyırdu cınsellıgı . cok meraklı olmasın oda dınlemek ıcın okey
sana cok sey yazardım da.. ıste sozverdım banlanmıyacagımMigdemi buladiriyor yorumunuzanne baba yan odada inileye inileye seks yapiyor sen nasil duymican hastamisin sen yada sapkin fantezilerinimi burda acikliyorsun oda dinlemektir taktin gittin ben laf sokmam direk soylerim önce orda dur yazmis puhahahah klavye deluuuuukanlisi seni konu fake yada Real farketmez Türk aile yapisina uymayan hareketler evlimisin sen hadi aksam cocuklar uyumadan gec yan odaya bağıra cagira seks yap yapsana özgürsun ya sen sekste kim ne karisir cocuklarin sana sabah anne noluyo derse aaaaa siz bizim odamizimi dinliyorsunuz dersin senin tezinde budur ya sonucta simdi yaylan
Gidin isinize yahu duymamis sesini duyurmamaya özen gösteriyo her 2 geceye bir anne iniltisi duyan insani kiniyor yersen pehhhŞimdi çok şey yazardım ama banlanmak da istemiyorum konuyu uzatmak da. Sadece şunu diyeyim ben kendi annemin babamın sesini duymadım. Benim çocuğumun da benim sesimi duyduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Ama duyabilir denk gelir. Uyanır çise kalkar vs. 26 yaşındaki kadının edebî mı bozulur. Yapmayın Allah aşkına ya.
Aynen böyle ol haddini bilsana cok sey yazardım da.. ıste sozverdım banlanmıyacagım
sana cok sey yazardım da.Aynen böyle ol haddini bil
Hanımlar sakinnGelsin ban kein Problem icimde kalacana ohhhh
Rabbim gonderiyorsan barı takıp et yemınle boylerıyşe ugrasıyoruzGelsin ban kein Problem icimde kalacana ohhhh
Ben arkadaşla mesajlaşmış oldum size bir şey demedim ki.Ya gece gece çattım galiba . Mesleğimi savunacağım aklıma gelmezdi sağol kizzz
5 yaşındada olsa 25 yaşında olsa bana iğrenç gelir .. anne baba deyince insanın aklına grinin elli tonu gibi sahneler gelmez gelmemeli ben hayal edemem mesala annemi öyle sesini duysam etkilenirim itici gelir anne baba figürü başkadır anne baba hatalı bu konuda..Tusa hazırlanıyorum falan demişsiniz o halde yaşınız küçük değil.. Artık neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorsunuz ergen falanda değilsiniz geçtiniz artık o yolları.. Bende şimdi düşününce durup annemi babamı dinlemek istemem ama özellikle takip etmem giderim başka bir odaya ya da takarım kulaklığı müzik dinlerim.. Hem duysam bile beni bu kadar derinden etkilemezdi herhalde
Ayrıca anne ve babanız saatlerce sevişiyor olamaz.. Baktınız ki onların niyeti bozuk çıkıverin odanızdan onlara uzak bir odaya geçin alın kitabınızı sınavınıza mı artık neye çalışıyorsanız çalışın.. Bazen diyorum iyice şaşırmış bu insanlar.. Ne bileyim bana enreresan geldi şu yaşta hem de tıp okumuş falan birinin derdi maksimum yarım saat sevişen anne babası olması falanpsikolojinizi falan bozmuş.. Bilemedim.
Emannn kk iste sorundan cok sacma seylere takar alay konusu yapar eglenir gecerler bizi biz yapan edeptir yahu yok kulagini kapa yok kapi dinliyorsun yuhhh yani yuhh nasilda bize uymayan seyleri normallestirip topluma kötü ornek oluyorlar ahanda kanitiYaşını farklı yazmış olamaz mı ? Hemen dalgaya alıyorsunuz. Takıla takıla buna mı takıldınız? Sorununu anlatıp iç dökmek istemiş arkadaş.
Hele sükur ya yorum gibi yorum banlanmadan yazayum kaçayum5 yaşındada olsa 25 yaşında olsa bana iğrenç gelir .. anne baba deyince insanın aklına grinin elli tonu gibi sahneler gelmez gelmemeli ben hayal edemem mesala annemi öyle sesini duysam etkilenirim itici gelir anne baba figürü başkadır anne baba hatalı bu konuda..
Bu konuda sessiz kalmaktan başka şansım yok . 3.sene sabredicem artık .5 yaşındada olsa 25 yaşında olsa bana iğrenç gelir .. anne baba deyince insanın aklına grinin elli tonu gibi sahneler gelmez gelmemeli ben hayal edemem mesala annemi öyle sesini duysam etkilenirim itici gelir anne baba figürü başkadır anne baba hatalı bu konuda..
Türk örf adet bir yana bu konularda başka toplumlarda da zaten bu böyle bize has bir şey değil ki bu durum ki ben koca koca insanların cidden öyle çok sesli seviştiklerini zannetmiyorum. Bazı insanlar yatak gıcırdamasına bile gıcık oluyorlar. Ufacık bir ses duysa hemen algı olarak en ufacık sesi bile duymaya başlar. Belkide konu sahibi algısını bu yönde verdiği için çat duyuyor. Böyle insanlar mevcut misal yurtta çok çektiğimiz tıp okuyan bir arkadaşımız vardı. 9 da odada ders çalışsak gelir ses oluyor yok uyucam şu bu yarın ders çalışcakmış gibi abuk subuk şeylerde ışığı kapatırdı kendi gece 3 de ışıkları açar ders çalışırdı. Sabah derse gıderken ses yapmazdık yataktan kalkmamızla bile oflamalar puflamalar değişikti. Sonunda şikayet edip odadan attırmıştıkGidin isinize yahu duymamis sesini duyurmamaya özen gösteriyo her 2 geceye bir anne iniltisi duyan insani kiniyor yersen pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?