Anne ve babamın yatak odasi sesleri ve bozulan psikolojim ? Ne yapabil8rim ?

Belkide konu sahibi kücuklügunden beri duyuyor ve canina tak etti bu bile bir cesit cocuga siddet benim nazarimda anne babalar cocuklar icin koşulsuz şüphesiz korkusuzca sarilabildikleri bir varlik eger ki gece bu sesleri duyan cocuk anne ve babasina karsi istemsizce tiksinti yasar neden yasatim cocuguma neden yasatsin annem babam bana tamam onlar sevisti ben oldum doğrudur ama yatak odasi mahremdir mahrem gizliliktir kesinlikle hicbir cocuk bunu yasamamali birde konu sahibinin yasina takmislar ben 28 yasindayim asla duymak istemem annem bizim yanimizda cinsel hayatindan bile bahsetmez mahrem der bizede boyle ogretti iyikide ögretmis simdi herkes su tiktokta gezen gerdek odasi süsleyip insatada falan gösterenlerin kafasında Allah akil fikir edep versin

Size uymayan şey başkasına uyabilir, normal herkesin kendi kabul ettiğidir, toplumun normal dayatması söz konusu olamaz. Niye bu kadar yükseldiniz ki kraldan çok kralcılığın ne lüzumu var?

Yapmayin allah askina biz Türküz Türk edep adap nerde kaldi elbetteki sevissinler ama cocuklarininda artik 5 yasinda olmadigini anlasinlar ayiptir yahu kim ister iki geceye bir anne babasinin inileme seslerini duymayi ayiptir ayip
Türk aile yapısı dediğiniz kaynana evinde birlik yaşamanın normal karşılandığı, anne baba ve çocukların çokca zaman aynı odada yaşadığı ama ne hikmetse anne babanın üremeye devam ettiği Türk aile yapısı mı? Çünkü özellikle ülkenin belli bir kısmında buna şahit olan çok insan var.
Tabii ki hoş değil , hatta yakın bir arkadaşımın vajinusmus sebebi küçükken duyduğu bu seslerdi. Ama türk aile yapısında gayet de var çoluk çocukla aynı odada yaşayıp 'uyudular uyudular' diye ise koyulmak.
Konu sahibi, rahatsız olduğunuzu dile getirmişsiniz, anlamazliktan gelmişler. Bu saatten sonra ya tekrar tekrar söyleyeceksin, ailenle iyice enseye tokat moduna gireceksiniz, gereksiz bir şey olacak. Ya da duymamaya çalışacaksınız. Onlardan erken yatmaya çalışmak bir çözüm olabilir.
Bir de bir yakınım işlek bir caddede oturuyor, her gece geçen arabaların sesinden uyuyamadigi için şunu aldı, çok da memnun kaldığını soylemisti. Belki de senin denedigin tıkaç güzel degildir. Bu arkadaşım daha önceden eczaneden uçaklarda takmak icin üretilen beyazlardan almıştı, memnun kalmamıştı mesela. Bir tık daha kaliteli bir tıkaç deneyebilirsin.

Tekrar konuşmaya cesaretim yok. Ama konuşmaktan başka kalıcı çare de bulamayabilitim
Bitki değilsin sen o evde .seninde düşüncelerin isteklerin var ortak bir alan kullanıyorsunuz . İçine kapanık birimizin ben mesala çatır çatır söylerdim. onlar utanmiyorlarsa ben hiç utanmam ac müziğin sesini sonuna kadar bu ses nedir diye geldiklerinde sizin sesinizi bastırmak için dersin..

Size uymayan şey başkasına uyabilir, normal herkesin kendi kabul ettiğidir, toplumun normal dayatması söz konusu olamaz. Niye bu kadar yükseldiniz ki kraldan çok kralcılığın ne lüzumu var?
Yükselmek falan degil yahu zaten evinde herkes kendi istedigi gibi yasar ama evde tek degilsiniz cocuklarinda bir birey ve her cocugun karakteri farklidir hassas güclu kirilgan her cocuk kaldiramaz anne babasinin seks seslerini hatta bence her cocuk etkilenir yaş hic önemli degil anne baba figuru baskadir cocuk icin istediginiz kadar özgürlukten dem vurun biz Türküz gidin simdi sokakta 20 kisiye sorun 20side bana hak hic bir cocuk anne babanin yatak odasi iniltilerini duymamali anne baba bir zahmet bagirarak degil dünyaya getirdikleri çocuklarına karsi sorumluluklari icin azami dikkatli olmalidir burda konu sahibinin annesini savunanlar inanın asla izin vermezler kendi cocuklari o seslere sahit olmalarına lafa gelince oo

Bamlanmamissiniz

Devir degisti ama degilmi simdi eskisi gibi bir odada 10 kisi yok kalmıyor ..yahu kücük cocuklar vardir sahit olan psikolojilerini düsunemiyorum bile birde dediginiz gibi travma kaliyor

Annenizin ve babanızın aktif cinsel hayatını dert edineceğinize bence , arkadaşların dediği gibi alın kaliteli bi tıkaç , kapatın kulakları onlar uyuyana kadar konsantre ders çalışın . Heralde 7/24 yapmıyolar . Eh 1/2 saate sürmüyordur , onlar odalarına geçince 2 saat kulağınızı tıkayıp yada kulaklıkta müzik açıp dersinizi çalışın .26 yaşında kocaman insansınız insanlar kendi evlerinde sevişe bilirler bu gayet normal .

Hanımlar konu sahibesi veya konusu Fake gibi geldiyse şikayet et butonuna basıp incelenmesini isteyin, fake olmadığını düşünüyorsanız da rencide edecek, dalga geçecek şekilde yazmayın rica ediyorum.

Ne yapsın adamlar sevişmesın mı ?Psıkolojını bozacak ne var ?Çocuk olsan hadı bozulsun.Adamlar sevişiyor ne guzel işte.Senın ıcın adam cınsel hayatından mı olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…