- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Annemin kafasındasınız oda öyle diyor ama ben buna müsade etmem tıpkı kendisinin de müsade etmediği gibiBen yaşlanınca direk huzurevine yerlesicem
Yaşlılar için çok güzel bakımevleri var
Cocugumun eline ayağına dolaşmak istemem yaşlanınca kafa gidiyor ister istemez
Çocuk olsa çocuk dersin büyüğe bişeyde denmez
Evim olursa kiraya veririm o gelir bakimevini karşılar
Aslında daha rahat olur böyle kimseye minnetinde olmaz
Yaşlılar işini bilmiyor valla
anneanneniz kötü bir insan olsa ya da sizi sevmese evine almaz. hoşunuza gitmeyen davranışları varsa hoş görmeye çalışın.
Bence karşılıklı çıkarlar söz konusu:
konu sahibi evi kullanıyorsa anneanne de yemek, temizlik yapmıyor derleyip toplamıyor geleni gideni ağırlamıyor. bu yaşta yalnız kalmıyor.
Yani olay sadece evini kullanıyorsunuz her şeyine katlanmak zorundasınız, değil bence.
Aneneanne eğer hastaysa söyledikleri duymazdan gelinebilir ama normal bir haldeyse ister kendi evi olsun ister yanında kaldığın kişinin evi , kimse hakaret küfür duymak istemez.
Bence ekonomik durumunuzu iyileştirin 2 taraf da kurtulsun.
Allah size de sabir versin ananenize deDiyorum ya rabbim kınayanın başına versin...
Düzenini bozacak ekstra bir durum yok sadece evde bize 1 odayı verdi ve 3 kişi bir odayı paylaşıyoruz bu kadar bencillik yapıp hakarete yöneltecek birşey yapmadık.Kendisi bizimle hiçbir şeyini paylaşmadığı gibi tabak çanak herşeyini ayrdı benim benim lafını yaptı biz ise ne alsak onada alıp soframızı bırakın herşeyimizi paylaştık bütün yaşlıların ananem gibi olduğunu sanmıyorum.Belki o da size katlandigi icin agresiftir. Duzeni bozulmustur ki yaşlılar kendi duzenlerinin bozulmasini sevmezler.
Ya kusura bakmayın nolur, başlığı okuyunca güldüm.
Sanki yeni bir oyun dalı gibi; Olimpiyat kış oyunları, konsol oyunları, anneanne oyunları...
70 yasinda cokda yasli degil ki 90 yasinda olur derim ne dedigini ne yaptigini bilmiyor el kaldiracak kdr dincmis demekki ne olursa olsun saygili olun olayi bana oldum.olasi sacma gelir yasi buyuk olan herkes hakaret etsin saygisizlik etsin ama olsun diyelim boyle birsey yok ben olsam gorusmem ama siz ayni evdesiniz yapicaginiz tek sey ayri ev
Bütün yaslilar ananeniz gibi degildir tabi ki ama size boylesi denk gelmis yapacak bi sey malesef yok.Düzenini bozacak ekstra bir durum yok sadece evde bize 1 odayı verdi ve 3 kişi bir odayı paylaşıyoruz bu kadar bencillik yapıp hakarete yöneltecek birşey yapmadık.Kendisi bizimle hiçbir şeyini paylaşmadığı gibi tabak çanak herşeyini ayrdı benim benim lafını yaptı biz ise ne alsak onada alıp soframızı bırakın herşeyimizi paylaştık bütün yaşlıların ananem gibi olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?