Anneanne oyunları...

Annemin kafasındasınız oda öyle diyor ama ben buna müsade etmem tıpkı kendisinin de müsade etmediği gibi

anneanneniz kötü bir insan olsa ya da sizi sevmese evine almaz. hoşunuza gitmeyen davranışları varsa hoş görmeye çalışın.

aaah ah arkadaşım yaşamayan bilmeeeez.
bilmez de ancak suçlarlar böyle.
he bütün yaşlılar tontondur, iyi niyetlidir falan.

kötü insanlar yaşlanınca kötülükleri iyice dışa vuruyor
yazmaya başlasam bütün forum bana yetmez
yaşlanınca bi ayağım çukurda diyip iyi olayım demez bu insanlar
bence Allah izin vermiyor, yok öyle yağma hayatın boyunca kötü olup yaşlanınca iyi olmak

ev ananenin değilmiş işte, millet burdan tutup tutup suçlamış seni
oysa sadece 4te 1i onun
ahali sanıyor ki hiçbir evlat baba ölünce annesi yaşasın diye evi bölüşmez
ohooo... anında bölüşüp kadını da parası kadar yere koyuveriyor çoğu

siz merhametliymişsiniz bunu yapmamışsınız
size müteşekkir olacağı yerde daha da pislik yapıyor
sanki kadının cebinden para çıkıyor, faturası her şeyini siz karşılıyormuşsunuz
siz olmasanız kadın tutulacak 3-4 katı para isticek o da

ama insan kötüyse değişmez arkadaşım
gözüyle cehennemi görse yine değişmez
ya benim babannem 90da gitti gene değişmedi
heppppp mi kötü olur bi insan
ama bak o da kızının çocuklarını tutardı
onlarsa bigün arayıp sormadı ama hep severdi
sevsin de benim anamın kabahati neydi de ne namus kaldı ne başka bişey iftira atmadığı

bak gene dayanamadım çok yazdım
anlamayan anlamazzz gözleriyle görmeleri lazım
başkasını kınamak çok kolay

annen madem laf ettirmiyor, sen de paranı al kendin ayrı eve çık
yap bişeyler
onun kendi mahvettiği kaderine sen ortak OLMA

Bence karşılıklı çıkarlar söz konusu:
konu sahibi evi kullanıyorsa anneanne de yemek, temizlik yapmıyor derleyip toplamıyor geleni gideni ağırlamıyor. bu yaşta yalnız kalmıyor.
Yani olay sadece evini kullanıyorsunuz her şeyine katlanmak zorundasınız, değil bence.
Aneneanne eğer hastaysa söyledikleri duymazdan gelinebilir ama normal bir haldeyse ister kendi evi olsun ister yanında kaldığın kişinin evi , kimse hakaret küfür duymak istemez.
Bence ekonomik durumunuzu iyileştirin 2 taraf da kurtulsun.

sevsin de benim anamın kabahati neydi de ne namus kaldı ne başka bişey iftira atmadığı

· Aynen Benim Ananemde aynı şekilde benim o... Kardeşimin Şeref... Bırakmadı Bilmiyorum yatacak yeri varmı Öbür dünyada allah bilir ama Acıyorum sadece

başkasını kınamak çok kolay

· Diyorum ya rabbim kınayanın başına versin...

annen madem laf ettirmiyor, sen de paranı al kendin ayrı eve çık
yap bişeyler

· Onu da düşündüm o imkanı annemde sağlıyor ama öyle bir çevreye sahibizki laf söz olucak şu yaşıma kadar anneme laf getirtmedim şu saatten sonrada getirtmek istemem sonuç olarak annem yanlız başına büyüttü bizi yarın bir gün bişe olsa babamda dahil herkez suçlıyacak o yüzden bu isteğimi gerçekleştirmedim gerçekleştiremem..

· rabbim benim durumumda olup farklı farklı dertleri olan herkeze sabır versin.

Temennim bu yönde

Belki o da size katlandigi icin agresiftir. Duzeni bozulmustur ki yaşlılar kendi duzenlerinin bozulmasini sevmezler.
Düzenini bozacak ekstra bir durum yok sadece evde bize 1 odayı verdi ve 3 kişi bir odayı paylaşıyoruz bu kadar bencillik yapıp hakarete yöneltecek birşey yapmadık.Kendisi bizimle hiçbir şeyini paylaşmadığı gibi tabak çanak herşeyini ayrdı benim benim lafını yaptı biz ise ne alsak onada alıp soframızı bırakın herşeyimizi paylaştık bütün yaşlıların ananem gibi olduğunu sanmıyorum.

Ya kusura bakmayın nolur, başlığı okuyunca güldüm.
Sanki yeni bir oyun dalı gibi; Olimpiyat kış oyunları, konsol oyunları, anneanne oyunları...

70 yasinda cokda yasli degil ki 90 yasinda olur derim ne dedigini ne yaptigini bilmiyor el kaldiracak kdr dincmis demekki ne olursa olsun saygili olun olayi bana oldum.olasi sacma gelir yasi buyuk olan herkes hakaret etsin saygisizlik etsin ama olsun diyelim boyle birsey yok ben olsam gorusmem ama siz ayni evdesiniz yapicaginiz tek sey ayri ev

Ayrı ev çok mantıklı annem için mecbur katlanıcaz sonuçta biz annemizi atıp satamıyorsak oda annesine rest çekemez bizim için çekmesinde zaten

Yaptığınız çok ayıp gerçekten. Eşimin anneannesi de 70 yaşında. Oğlunun evinde kalıyor. Kadın çok huysuz bi kadın. Bağırır, çağırır, çok inatçıdır, küser vs. Ama bi günden bi güne ne oğlunun ne gelininin ne de 3 torununun bi of dediğini duymadık. Hatta akrabalardan siz nasıl sabrediyorsunuz diye soranlara, annemiz, sabretmeyip de ne yapacağız? Yaşlı kadın. Söylediği her şeyi ciddiye alıp kavga mı edelim. Küselim mi? O konuşur konuşur susar, biz alıştık diyorlar ve gayet de mutlular yani. Hem git kadının evinde kal hem de itekle bağır çağır. Yok öle bi dünya. Annenin ve senin evde temizlik yaptığınızı da yazmışsın. E bi zahmet yani diyorum. Ayrıca, annen niye dolduruşa geliyor? Gelmesin. Kendi Aklı fikri yokmuş gibi koskoca insanların dolduruşa gelmeleri de ayrı bi olay. Diyeceğim o ki; kadın sizin gözünüze çok fena batmış. Bu saatten sonra o kadın değişmez. Beğenmeyen çeker gider. Gidemem diyorsanız da, kusura bakmayın,o size değil, siz ona ayak uydurmak zorundasınız.

Bütün yaslilar ananeniz gibi degildir tabi ki ama size boylesi denk gelmis yapacak bi sey malesef yok.
Disinizi sıkın biraz madem mecbursunuz

Yaşlı diye her yaptığı hoş görülecek değil, yaşının ağırlığında olsun da kimse de üzülmesin. Bazı yaşlılar çekilmiyor , aslında gençliğinde de aynı huysuzlukta olan insanlar yaşlıyken de buna devam ediyor, sonra da şikayet edilince, bakan kişiler merhametsiz ilan ediliyor.
Taş yerinde ağırdır. Köşesinde oturup, ota çöpe karışmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…