Anneannemgili Eve Nasıl Gönderebilirim

ssnnaazzcc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
5
1
36
24
Merhaba umarim birileri bunu gorur ve bana yardimci olabilirsiniz. Bu siteye girebilmek icin yasimi biraz buyuk yaptim uzgunum simdiden zaten bunu yazip sizden guzel oneriler aldiktan sonra kapatacagim. Ben 16 yasindayim liseye gidiyorum okulumuz bizi ders programi icin o kadar yol ayagina getiriyor arabamiz da yok bu yuzden mecbur otobuslere tramvaylara biniyoruz. yani gezmeyi dolasmayi seven biri degilim corona konusunda hep dikkat ediyorum annem de ayni sekilde ama 4-5 gun once anneannemin kardesi öldü ve annem de onunla birlikte kayseriye gitti ve kayseride de anneannemgilin tarafi da full hasta diye düşünüyorum anneme gitme dememe ragmen gitti ve beni evde tek birakmadi teyzemgile gonderdi zorlamama ragmen. teyzem de bizim corona olabilme suphemiz var dedi ve ne yemek yiyebildim ne ders calisabildim hicbir sey yapamadim. annem 2 gun sonra geldi sonunda sortumu giyip guzelce evimizde oturacagiz dedim annemin hasretini gidermeden her sabah anneannemin yanina gitmeye basladi en sonunda 2 gun once buraya getirdi ve arkasindan obur teyzemle cocugu geldi. anneannem bir de ustune dayimin oglunu getirdi ayrica dun de dayim geldi ve burada kaldilar odamdan cikamiyorum lavaboya giremiyorum gitmiyorlar da anneme soruyorum ne zaman gidecekler diye bir bilsem kizim napalim gidin mi diyelim diyor e hakli tabi. ama siz ablalarimdan tavsiye almak istedim ben ev sahibi olsam cidden kesinlikle bir seyler bulurdum ama kucuk oldugum icin pek etki etmem tabii. gercekten gitmelerini istiyorum sizce ne yapabilirim cunku dun gece sinirden kriz gecirip agladim biktim cidden gitmiyorlar birsuru paramiz gitti her gun sabah ogle aksam ayri yemek yiyoruz dolapta bir sey kalmayacak boyle giderse ve bizim annemle o kadar dikkat etmemize ragmen belki de evimize gelen kisiler bizi hasta edecek.

Eve gelen misafirin yedigiyle para gitmez. Önce bunu düşünmekten vazgeçin.

Zor, eve gelen kişi annenizin annesi göndermesi zor olur ancak diğer gelen kişilere covid dolayısıyla bu kadar kalabalık olmak iyi değil diyerek gönderebilir.

İş annenizde bitiyor.

anneannenin yerine koy bi gün sende anneanne olacaksin. seni de huzur evine göndermeye çalışırlarsa ne hissedersin. üzülür müsün sevinir misin?
boşuna demiyolar NE EKERSEN ONU BİÇERSİN

Huzur evine gitmiyor kendi evi var ben onun iyiligini istiyorum cunku hasta ve eger bu kalabalikta kalirsa daha cok hasta olacak

Hasta taklidi yapın, ateşlenmiş gibi.. Öksürün tıksırın.. yapın bişeyler. Hani annenizin anneannenize desteğini anlarım da, geri kalan cümbür cemaate noluyor? Ben de Kayseriliyim, nefret ediyorum böyle herşeyin sülalecek sürü gibi yapılmasından..

Anneannnene karisma kalsin yasli kadin zaten bir ayagi cukurda onun yediginden ne olacak annene soyle en azindan alisweris yapsin dayinlar uzun kalacaklarsa misafirden sayilmazlar sende cok takilma kalabalik aile guzeldir idare et kucuksun birsey dersen omur boyu bizi evden kovdu olur

hayir hayir asla anneannemi göndermek gibi bir amacim yok yanlis anlasildim zaten sadece onun icin endiseleniyorum cunku ev kalabalik zaten hasta ve daha da agirlasacak ben bundan korkuyorum eger agirlasirsa kurtulamama ihtimali var

anneannenin yerine koy bi gün sende anneanne olacaksin. seni de huzur evine göndermeye çalışırlarsa ne hissedersin. üzülür müsün sevinir misin?
boşuna demiyolar NE EKERSEN ONU BİÇERSİN
Kızının evinde kalınca torunun paramız gitti diye düşünmesi Söyleyeceklerim bu kadar.

Arkadaşlar sizi gerçekten anlamayadım.. Kız anneanne geldi evimde yedi içti, artık gitsin demiyor ki. Kız anneannenin ekürilerinden rahatsız. Anneannesi evine geçerse onlar da gidecek diye düşünüyor ve covidden korkuyor çok normal olarak. Bu konuda ne yapabilirim diyor.

Maddi imkanları kısıtlı ise evet, üç öğün bir dolu insanı doyurmak kolay değil. Endişeleniyor olabilir. 16 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz burda.

Yani nasıl okuyup da bu yorumları yapacak bir idrak yaşadınız, gerçekten anlayamadım.

Öyle bir anlatmışsın ki 2 aydır sizdeler sandım. Toplam da 2 gün mü oldu yani gitmiyorlar dediğin?

Ama ev çok kalabalıkmış o konuda haklısın. Baban bişey demiyor mu? Bi sabret haftasonuna giderler belki.

hayir hayir asla anneannemi göndermek gibi bir amacim yok yanlis anlasildim zaten sadece onun icin endiseleniyorum cunku ev kalabalik zaten hasta ve daha da agirlasacak ben bundan korkuyorum eger agirlasirsa kurtulamama ihtimali var
Yavrucum bunu annen , dayin dusunemiyor mu? Kurtulmak mi istiyorlar annelerinden anlamadim ben ?

Allah sabir versin canim ergenlik de var birazda ondan krizlerin sakin olmaya calis

"Tıkınmışsın" değil, "tıkılmışsın".
Onun Türkçesine uygun yazıyorum ...Siz de baya avukatı kesilmissiniz! Fakat bu 16 yaşında bir kız ve velisi olan annesi kararı vermiş. Bu hanım kızda annesine itaat etmeli!

t
tesekkur ederim

Derdi korona olsaydı sadece haklısınız hatta konu sahibi en haklı olurdu.
odamdan cikamiyorum lavaboya giremiyorum gitmiyorlar d
birsuru paramiz gitti her gun sabah ogle aksam ayri yemek yiyoruz dolapta bir sey kalmayacak boyle giderse
Şu mesajlara istinaden yorum yaptım ben. Bana derdi tek koronaymış gibi gelmedi kusura bakmayın. Korona için zaten iş işten geçmiş. Herkes her yere gitmiş gelmiş sirkülasyon var epey bir. Korona için o evde bu saatten sonra daha nasıl korunulur bilmiyorum. Anneanne nereye gitse zaten geleni gideni olacak belli ki.

Kiz diyor covid var, biri diyor huzur evi, digeri diyor yedigi yemekten ne olacak

Ne diyelim, bunlari annende düsünmeli. Cehalet kötü birsey. Saygisiz olunmasin diye millet hasta oluyor, ölüyor. Teyzen covid, ve annesinin yanina geliyor, sen yanina gidiyorsun..

Annenler tekrar konus, hiç degilse anneanne ile temas olmasin. Digerleri uyarsin covid var bu kadin yakalanirsa ölür diye. Sende bu süreçte odandan çikmamaya çalis. Maske ile gez gerekirse. Yapacak baska birsey yok.

Kızım sen çok egoist yetişmişsin kalbin de çok iyi niyetli değil korona olsan dahi merak etme ölmen çabuk atlatırdın,
Bu kadar bencillikle gelecek hayatın çok başarılı olacağını sanmıyorum , maddiyata amma da değer veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…