- 31 Temmuz 2011
- 3.036
- 9.302
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Henüz olmadı. Galiba bugünü normal atlatacağız ama bir haftadır en geç gunr aşırı bir kere yaşıyoruz. Henuzr konuşamıyor ama başını omuzuma koyup oyuncak ayılarına mırıldanıyordu onları dün odadan çıkardım acaba korkuyor mu diye. Bir yas atağı olsa keşke, korkuttuk mu bilmeden ya da bilinc altına birşey mi soktuk diye korkuyorum.
Başucunda cevşen asılı aslında ama...Benim kizimda 13 aylik aynen dediginiz gibu gozleri kapali hickirarak agliyor uyku sirasinda.katilircasina agladiginda cok korkuyorum esim de hemen uyandirdi eline oyuncak verdik gozunu acinca guldu oynamaya basladi.demekki kabus goruyor yavrucak.ben basucuna nazar oduasi ve ayetelkursi yazan kagit koyuyorum.iyi geldi artik aglamiyor kizim sizde deneyin isterseniz.en kisa zamanda nuska seklinde dua yazdirip yatagina takicam.dis de olabilur tabi ama gozu kapaliysa kabus gormesi kuvvetli ihtimal....dua okuyun raharlar yavrucak
Çok küçük henüz konuşamadığı için bilmiyorum ama normalde çok mutlu bir çocuk. Tüm gün şarkılar söyleyip dans ediyoruz diyeyim, hiç hatırlıyor gibi değilBunun adi uyku teroru bence.Onemli bir soru hatirliyor mu bu aglamalari?
Merhaba kk anneleri, bebegim 4 agustos da 1 yasina girecek. 5,5 aylik oldugunda odasini ayirdim, calistigim icin annem bebegime bakmaya gelmisti ve 8 aylik olana kadar annemle ayni odada uyudu. Sonraki 2 ay kayinnvalidem bakmak icin geldi ve yine bebegimin odasinda kaldi.Neyse sonrasinda ben isi birakip bebegime bakmaya karar verdim ve suan ben bakiyorum. Odasi da hala ayri. Yaklasik 7 aydir kendi odasinda ve yataginda uyuyor.
Simdi sorunumuz su; bebegim 1 hafta-10 gündür uykusunda gözlerini acmadan hickira hickira aglamaya basliyor. Kendimi odasina nasil attigimi bilemiyorum o kadar cok agliyor ki. Dogdugundan beri sadece sorunu oldugunda aglar ki asla aglayan huzursuz bir bebek olmamistir, genel olarak cok sakin bir bebek ama 1 haftadir neden böyle oluyor anlamiyorum. Sarilip öpüyorum, babasi gelip sariliyor, öpüyor anca sakinlesiyor. Kucagimda uyurken bile arada ic cekip aglayip o sekilde tekrar daliyor. Bu olaylar olurken de hic gözünü acmiyor. Cok huzursuzum neden bu sekilde agliyor? Suan 51 haftalik olmus. Acaba atak dönemi falan da o yüzden mi? Bi fikirlerinizi yaziverseniz ben de degerlendirsem. Bir de eve yeni tasindik 1 ay oldu. Acaba odasini mi yadirgiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?