Bu söylediğiniz çok suçlayıcı değil mi kime ne bahanesi üreteyim annem o benim ve ben de anneyimE o zaman o da gerekli gormuyor, zaten bu gune kaldi ise o is yuzde elli olmayacaktir.
Sanki esime soyleyeyim de almamak icin bahanem olsun gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu söylediğiniz çok suçlayıcı değil mi kime ne bahanesi üreteyim annem o benim ve ben de anneyimE o zaman o da gerekli gormuyor, zaten bu gune kaldi ise o is yuzde elli olmayacaktir.
Sanki esime soyleyeyim de almamak icin bahanem olsun gibi.
Çekimser asla kalmayın.neden kalıyorsunuz arkadaşınıza hediye almıyorsunuz ki ? Annenize alıyorsunuz.maddi durum ölçüsünde alınmalı. Gerek yok denmemeli. Onun annesine de aln kendi annenizedeMesela bu durumu kızım için çok rahat yapabiliyorum şunlar alınacak linkini attım diyorum asla ses çıkaramaz .Ama bu konuda çekimser kaldım
Korona olmasa gitsem sarılsam annecıgıme keske bende. Okadar ozledım kı annemi, goruntulu konusurken bile aglayasım geliyor artık. O yalnızım diye bana uzuluyor, ben gıdıp goremıyorum iftar yapamıyorum balkonunda onunla gıybet edip gulemıyorum diye uzuluyorum.Corona olmasada gitsek hiç sıkıntı olmayacak aslında ama hayırlısı bende deneyeceğim şimdi
Aminnn inşallah hayırlısı ile geçsin bitsin şu günlerKorona olmasa gitsem sarılsam annecıgıme keske bende. Okadar ozledım kı annemi, goruntulu konusurken bile aglayasım geliyor artık. O yalnızım diye bana uzuluyor, ben gıdıp goremıyorum iftar yapamıyorum balkonunda onunla gıybet edip gulemıyorum diye uzuluyorum.
Anneye alınan hıcbısey gereksiz degıl olamaz da, bu net.
Allah herkesin annesıne uzun saglıklı omur versin
Bu söylediğiniz çok suçlayıcı değil mi kime ne bahanesi üreteyim annem o benim ve ben de anneyim
Şöyle söyleyim ben bunu 1 hafta önce söyledim eşime daha maaş almamıştı sonra maaş aldı bu sefer elektrik su giderler anca dengeliyor maaşla gider felan dedi annesine alıp almayacağını sordum ona da yok dedi ama ben kendimi eksik hissettim bu gece içim içimi yedi tekrar da konu açmadım ona . Bende her zaman hediye almam ama gidip görmediğimden en azından bi hediye bari olsun istemiştimBakin ben sizi niye suclayim ki. Ornegin bana gore a neler gununde illa ki hediye alinacak diye bir sey yok. Genelde alirim ama almadigim da olur.
Benim demek istedigim sadece almak istiyorsan alisin yani, but en yoksa bir paket cikolata alisin, esin huysuzsa son gun degil bir hafta oncesinden konusunu acip alistirirsin. Vs vs. Ama sizin konunuza siz bana cok istekli gelmediniz onu demek istiyorum. Yoksa zaten yapmak zorunda olmadigini bir seyi yapmadiniz diye neden suclayayim ki.
Şöyle söyleyim ben bunu 1 hafta önce söyledim eşime daha maaş almamıştı sonra maaş aldı bu sefer elektrik su giderler anca dengeliyor maaşla gider felan dedi annesine alıp almayacağını sordum ona da yok dedi ama ben kendimi eksik hissettim bu gece içim içimi yedi tekrar da konu açmadım ona . Bende her zaman hediye almam ama gidip görmediğimden en azından bi hediye bari olsun istemiştim
Bu işleri direk yapıyorum ediyorum diye değil de sorarak hediye alıyorsanız zaten anneler benimsenmemiş demektirKişilik meselesi bu siz bu konuda çirkefsinizdir biz başka bu konuda 6 yıldır evliyiz ve hep bir birimize sormuşuzdur
Sormamalısınız. Çok gereksiz. O neden karar verebilsin? Bu izni ona vermekle hata ettiniz! Hayatı paylaşıyorsunuz aylarca çocuğunuzu taşıyorsunuz,yemeğini yapıyorsunuz ama bir hediye bile alamıyor musunuz? Kocanızın eline bunu verdiniz ne yazıkki.. bu son olmalı...Kızlar yıllardır çalışıyorum şuan bebeğim olduğu için ara verdim ve anneme uzun süredir bişey almadım bu hafta içi eşime anneme hediye almak istiyorum bütçe durumun nedir ne kadar ayırabiliriz diye çok uygun bi zaman da sordum.Aldığım cvp ne gerek var.Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.Hesabımda para yok değil istesem alırım ama benim hatam eşime tanışmak mı ? Yarın anneneler günü ama ben hiç bişey yapmadim.
Tam anlamıyla bu işte anlatmak istediğim . Aynen arıyacam inşallah sonrası için yapacam mutlaka bişeylerButce yoksa daha kafaniza takip uzulmeyin o zaman. Siz muhtemelen cebimdeki parayla almali miydim diye uzuluyorsunuz o zaman. Ama almamakla iyi etmissiniz. Maas bitiyorsa kiyida kosede kotu gun parasi bulundurmak gerekiyor. Annenizi de yarin arayin, korona onlemleri bitiminde anneler gununu birlikte guzel bir yemekle kutlamak istediginizi soyleyin. Ya da anneniz ne seviyorsa oyle bir etkinlikle iste.
Evin bütçesi her ay aynı olmuyor mesela trafik sigortası varmış bu ay arabanın bakımı varmış bunları sonradan öğrendim her şeyin günlük muhasebesini tutmam imkansız zaten ilgilenmem gereken de bi kızım var az çok haberim oluyo bu ay da sürekli şu parası bu parası deyip duruyordu bende ne kadar bütçe ayırabileceğimizi sordum . Bizde sizin gibiyiz kendimiz ya da kızımız la ilgili olan konularda aldım ya da şunu alırmısın derim geneldeEvin butcesinden niye haberiniz yok eşinize soruyorsunuz?
Evin butcesini bilseniz ona gore bir hediye seçip esinize "şunu aliyorum" dersiniz biter.
Birsey alirken biz birbirimize soyleriz neden bilmiyorum. Eşim kendine ufak tefek biseyler almak istese "şunu alicam, bunu aldim" der. Yaninda ben yokken alirsa sonradan soyler ama genelde soyler yani alişkanlik o ayri.
Konu izin almak değil maalesef sadece evin bütçesinden ne kadar harcayabileceğimi sormak .O da çoğu konuda fikrimi alır ya da birlikte karar veririz ama bu konuda ki tutumu üzdü beni gerçi kendi annesine dahi almıyo bişeyHersey icin kocadsn izin mi aliyorsunuz? O size danisiyor mu peki?
Yarin sokaga cikma yasagi var. Gidemeyecegim icin ciceksepetinden ya da internetten cicek gonderiyim dedim ama yarina dolu ancak en erken pazartesine gonderim yapiliyor. Ustelik anneler gunu diye fiyatlar da artmis.
Anneme hediye almak ya da bir cicek yollamak icin evin butcesini sormazdim ben. Alirdim. Hasta olsaniz ilac almak icin de evin butcesinden ne kadar var diye soruyor musunuz? Gerekirse kendi ihtiyaclarindan kisdin ama boyle bir gunde buyukler hatirlanmali. Anne sonucta. Bizi doguran buyuten insanlara senede bir gun bir cicek de mi alamayacagiz.Konu izin almak değil maalesef sadece evin bütçesinden ne kadar harcayabileceğimi sormak .O da çoğu konuda fikrimi alır ya da birlikte karar veririz ama bu konuda ki tutumu üzdü beni gerçi kendi annesine dahi almıyo bişey