• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü hediyesine eşimin tepkisi

200-300 liralik bir hediye butcenizi ne kadar sarsabilir ki?
İşte bende tam olarak onu sormak istedim seni sarsar mi gibisine yada ne kadar olabilir en yüksek ona göre bakayım vakit kaybetmeyim dedim . Tek çalışan var evde eşim amir ya da memur da değil 200 300 tl sizi sarsmaz belki ama şu korona günleri inanın sarsabiliyo

Valla yarın anneler günü ve sen kocanın gerek yok demesinden dolayı hala birşey yapmadm dyorsun
Senin de çok hediye alasın yokmuş demek ki
Yoksa şimdiye alırdın

Valla yarın anneler günü ve sen kocanın gerek yok demesinden dolayı hala birşey yapmadm dyorsun
Senin de çok hediye alasın yokmuş demek ki
Yoksa şimdiye alırdın
Heves kırılıyo illa ki ama yarın ilk işim annemi aramak olacak

Annem uzakta. kaynanama 350 küsüratında hediye aldık anneme aynı o miktarda para gönderdim calısıyormuyum hayır. Anneme o para anneme gitmeseydi kaynanam da hediyeyi zor görürdü eşimde bunu bildiği İcin ikiletmez sağolsun.. Çirkef olun biraz yahu ne bu böyle hata mı ettim sizce demeler falan baygınlık geçiricem bu kulupteki pasif kadınları okudukça
Kişilik meselesi bu siz bu konuda çirkefsinizdir biz başka bu konuda 6 yıldır evliyiz ve hep bir birimize sormuşuzdur

E sonra?

Bu konusmalar boyle kapaniyor mu. Siz butceyi sormussunuz o da gerek yok demis. Buraya kadar normal bence, herkes her seye ayni onemi vermeye bilir. Sizin icin gerekli ise ben alacagim hediye deyip konuyu o sekilde kapatsa idiniz keske.

Benim anneme aldigim hediyeyi esim bilmez bile. Onun fikrini sorsam ohooo hayatta bir seye karar veremem.
Pek kapanmıs sayılmaz, karara varılmıs.. konu sahıbı annesini arayacak hediye almayacak.

Aramak bir hediye değildir
Koca olacak şahsın lafıyla anneye hediye almaktan caymak da ilginç ötesidir
60 70 tlye bile hediye var eve teslim
Ama tabi içten gelmeli
Vazgeçtim yazmadım farkında iseniz hevesim kırıldı ama uygun zamanda alırım corona sebebi var di böyle oldu derim normal bi zamanda olsa bu böyle olmazdı

Online Cicek Göndertirin Bari.

Cicekte Ekonomik olarak sarscak değil.! Kendi Annesine Birşey Aldimi? Alcakmi?
Almadisa Onada Çicek Göndertin Ama Kendi Adiniza.
Nasil Bir Evlat yetiştirmiş görür.

Online Cicek Göndertirin Bari.

Cicekte Ekonomik olarak sarscak değil.! Kendi Annesine Birşey Aldimi? Alcakmi?
Almadisa Onada Çicek Göndertin Ama Kendi Adiniza.
Nasil Bir Evlat yetiştirmiş görür.
Valla güzel fikir belki kendi annesine gönderirsem utanır

Işte Bu gibi durumlarda mutfak masrafindan artirmak gerek gizlidenki...
Hoyor dedinde , kendi imkansizi kulana bilmeniz için.

Ben hiç danışmam. Link gondrdim 2 ayakkabı 1 çanta. Bunu anneme alicam dedim.siparisi ver dedim verdi.kayinvalideme de aynı hediye aldık.ona da gönderdik.onuda ben düşündüm.annesine ne alacağını düşünmedi bile.ama ben hem kendi annem hem onun annesi için hediye seçip link gönderip almasını istedim.ses çıkaramaz.

😀😀alacağım uygun zamanda ama bi arkadaş eşimin annesine de kendi anneme de çiçek göndermemi tavsiye etmiş oda mantıklı geldi belki utandırırım eşimi
Esinin utanacagını sanmiyorum oyle olsa, ne gerek var cumlesını kurmaya da utanırdı.
Cıcekcıyı ek olarak bende denedim ama, ayın 16sına kadar doluyuz dedı.
Insallah annenin oraya vardır.

Ben hiç danışmam. Link gondrdim 2 ayakkabı 1 çanta. Bunu anneme alicam dedim.siparisi ver dedim verdi.kayinvalideme de aynı hediye aldık.ona da gönderdik.onuda ben düşündüm.annesine ne alacağını düşünmedi bile.ama ben hem kendi annem hem onun annesi için hediye seçip link gönderip almasını istedim.ses çıkaramaz.
Mesela bu durumu kızım için çok rahat yapabiliyorum şunlar alınacak linkini attım diyorum asla ses çıkaramaz .Ama bu konuda çekimser kaldım

Esinin utanacagını sanmiyorum oyle olsa, ne gerek var cumlesını kurmaya da utanırdı.
Cıcekcıyı ek olarak bende denedim ama, ayın 16sına kadar doluyuz dedı.
Insallah annenin oraya vardır.
Corona olmasada gitsek hiç sıkıntı olmayacak aslında ama hayırlısı bende deneyeceğim şimdi

Vazgeçtim yazmadım farkında iseniz hevesim kırıldı ama uygun zamanda alırım corona sebebi var di böyle oldu derim normal bi zamanda olsa bu böyle olmazdı
Vazgeçmedim yazmadınız ama yarın arıcam dediniz
Ee ne anlıyoruz bundan?
Arayıp hediye almıcam anlıyoruz
Benim eşim gerek yok dicek benim hevesim kırılmaz aksine daha çok alasım gelir
Corona engel değil bazı siteler hemencik teslim ediyor yarın
Ama tabi kociş sözü dinlemek daha önemli

Back
X