Evet hak veriyorum size zor bir durum.Anlayış göstermeli bu duruma ancak dediğim gibi belli bir yaştan sonra büyüklerimiz de hele ki oğulları ya da kızları evlendiğinde tuhaf alınganlıklar yapıyorlar.Bence o size belli etmesede aldığınız şeyin değerini sizin sandığınızdan daha iyi biliyordur.Bunu ifade etmek yerine,size biraz dediğim gibi naz yapmış
bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar
ben öyle yapan kayınvalıdeme bu bile cok sana derdım resmen haketmıs yani
ya öyle oluyolar nedensee,bi teşekkür bile etmiyolarr,,sanırım kıyafetten hoşlanıyorlarr,,,etek,bluz filan
ben geçen sefer bluz almıştım bu sefer çanta aldım eltimde yeni evli ilk hediyesini (mutfak eşyasıaldı ona laf etti kızın hevesi kursağında kaldı bide benim oğluma babanesine vermsi için verdğm hediyeye laf etti
ya kim ne derse desin kayınvalideler pahalı hediye sevio:) benimkine bulaşık makinası aldık çok mutlu oldu:)) ama gerçekten iyidir benim kayınvalidem, iyi anlaşırız o ayrı
ben olsam aldığım hediyeyi geri alırdım,bu gibi insanlara(!) böyle yapılır
bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar
benim oğlumda seninle aynı fikirde galiba4 yaşında oğlum az önce bana anne hediyemizi babannemin evinde unuttuk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?