ben olsam bundan sonrakiler için;anne sen nasıl olsa bizim aldıklarımızıbeğenmiyorsun anmak bile yete aslınsa biz senin elini öpmeye geldik der asla bir şey almazdım. ne kadar ayıp etmiş.
ama hediye hatırlanmaktır hediyenin ucuzu pahalısı olmamalı
Belkide baska bi konuya kizmistir...
Zaten Paketi acmamakla huysuzlugunu belli etmis. Icinden Pirlantada ciksa, benim pirlantaya mi ihtiyacim var derdi herhalde
bugün eltimle birlikte kayınvalideme hediyemizi alıp gittik hediyemizi çıkarıp verdik elimiz havada kaldı resmen elini uzatıp hediyeyi almak zahmetinde bulunmadı bile bizde yanına bıraktık neyse bu sefer hediyeleri açmıyor neyse eltim açıp göstermeye başladı ben çanta aldım eltimde mutfak eşyası aldı eltim hediyesini açtı nedese beğenirsiniz ben gelinmiyim bunları aldınız dedi, ben oğlumada bir kase tkm aldım babanesini sevindirsin diye onada bana kase lazım değildi dedi budurumda siz napardınız kızlar
Biz de ilk evlendiğim sene kayınvalideme çok şık bir küpe yüzük takımı almıştık, hevesle götürdük, ben beğeneceğini hatta bayılacağını düşünmüştüm çünkü tam tarzıyı, kadın açtı paketi baktı içindekilere kutudan bile çıkarmadan sehpaya bıraktı, "bilmemkimin oğluyla gelini de annelerine araba almışlar" dedi.
Nasıl sinirlenmiştim anlatam, verdiğim paraya mı yanayım, gördüğüm aşağılanmaya mı. Zaten o da ilk ve son anneler günü hediyesi oldu kendisinin, güle güle kullansın bir ömür boyu, nasıl olsa yenisini göremeyecek
Biz de ilk evlendiğim sene kayınvalideme çok şık bir küpe yüzük takımı almıştık, hevesle götürdük, ben beğeneceğini hatta bayılacağını düşünmüştüm çünkü tam tarzıyı, kadın açtı paketi baktı içindekilere kutudan bile çıkarmadan sehpaya bıraktı, "bilmemkimin oğluyla gelini de annelerine araba almışlar" dedi.
Nasıl sinirlenmiştim anlatam, verdiğim paraya mı yanayım, gördüğüm aşağılanmaya mı. Zaten o da ilk ve son anneler günü hediyesi oldu kendisinin, güle güle kullansın bir ömür boyu, nasıl olsa yenisini göremeyecek
Araba mı alacakmışsınız yani?
Çok komik doğrusu...
demekki görgüsüz bir insan.eşiniz ne yorum yaptı buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?