Anneler hiç intiharı düşündüz mü?

Arkadasim melatonin gece vücudun ürettiği bir uyuma hormonu diyorsun da sonda uyku ilacı değil diyorsun. Uyku ilacı değil ama o hap senin hormonunu oyle bir yukseltiyorki yarım saat sonra uykun gelir ve uyudunmu ev yikilsa uyanmazsin oyle bir hormon salgılar konu sahibinin bebegi var gık dese ağlasa uyanması gereken bir zaman kaldiki koma uyku haline sokmaya calismayalim kadini ayrica hic bir ilac hap neyse doğal değildir dogalsa melisa çayı içsin

Teşekkürler ama ben hem doktoruma hem bu alanda çalışan biyolog arkadaşlarıma danışarak kullanıyorum. Hic de komaya girmiyorum. Yarım saat içinde biraz uyku getiriyor o kadar. Gece uyanmayla da ilgisi olmuyor çünkü bütün gece etkisi olan bir sey değil. Yatak dönmeye bile uyanıyorum. Siz belki yüksek dozdan bahsediyor olabilirsiniz.

O kadar tatlı ve güzel bir bebekki kimse ona bakmaya kıyamaz ama o bağı kuramadık bir tülü
Canım benim güzel anne,seni tebrik ederim,en zor süreçleri atlatmışsın ayakta alkışlıyorum.
Okurken gözlerim doldu.
Hele gurur falan kalmadı eş ailesi ile barıştım demişsin ya,bende yaşadım.
Anlatsam roman olur.
Üst üste gelen zorlu hayatın içinden 2 evlat büyüttüm.
İlk bebeğimde yemiyordu.Memeyi 4 aylıkken bırakmak zorunda kaldım kaza geçirdim o dönem sütüm kesildi..eşimden aylarca ayrı kaldım.
bi yandan çalışıyordum.
Hayatımda görmediğim kilolar aldım,sen alkole bem yemeye vermiştim kendimi.

Ama şimdi o günlerin esamesi kalmadı iyileştim..kızlarım büyüdü,okullu oldu.
Ben zayıfladım.
hayalimdeki evi aldım.
Kimseye muhtaçlığım kalmadı.
Günlerce uyumayam,kolik ataklarıy sensromları yeme sorunlarıyla uğraştığım kızım şimdilerde 8 yaşına girecek .inanılmaz akıllı ve arrık yeme yeter diyebildiğim dönemlerdeyim:)
geçiyor hepsi.
Ne olur kötü düşinceleri at kafandan
kimse sen gibi bebeğine annelik yapamaz,sen gibi sevmez.
Boşver yemesin senin en çok sevgine kokuna muhtaç.
sen iyi bir annesin.
Bende ekran verdim bebekken zaman zaman..aynı duyguları yaşadm.
ama büyüdüler gayet sağlıklı bi şekilde.
Kendine ne olur haksızlık etme,istediğin zaman yazabilirsin bana özeldende görüşebiliriz ,seni dinlerim,bu süreçlerinde yanında olurum seve seve

bu dedikleriniz ancak melatonin intoleransı olan kişilerde mümkün. endişe ettiğiniz gibi durumlar mümkün değil

Çok teşekkür ederim okurken o kadar içim ferahladı ki bana kendimi gerçekten iyi hissettirdiniz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…