Ya siz düşünüyorsunuz ıste çocuk için çok zor olacak birşey degil güya iyiliği için diyorsun ama kreşe yanasmiyorsun hemde tam kreş yaşı gidip gelir siz bencd kendinize destek için yer arıyorsunuz ama kaç kişi yazmış yazik oluyor cocuklaraSizi de anneanneniz ya da babaannenize mi bırakmışlardı ? Ya da bıraktığı yeri sevmiyor muydunuz acaba o yüzden olumsuz etkiledi sizi yaa mesela benim kızım babaannesini seviyor bu yüzden de sıkılmaz belki diye düşünüyorum biraz da
2. Çocuğu düşündüğümde iş aramaktan vazgeçmiştim zaten yani evde olacaktım bir süre daha en az 1 yaşına gelene kadar . Ama iş imkanı çıkınca 2. Çocuk planımızı iptal ettik zaten . Bir çocuk daha yapıp onu da silivriye göndericem diye bir şey dememiştim zaten asla . Ben öyle ince düşünceli bir anneyim ki inanın ki ben de her açıdan düşünüyorum . 2. Çocuğu da zaten kendimden ziyade ya da kv için hiç değil en çok kızımın bir kardeşi olsun diye istiyoruz.... tek çocuk olmasın ona hayatının her alanında destek olabilecek bir kardeşi olsun diye düşünüyoruz . Insanları yargılamak bazı kişiler için ne kolay gerçekten çok şaşırıyorum bazı yorumlara . Size göre çok geniş düşünceliyim hiç umrumda değil ya o yüzden herkese danışıyorum burda bile konu açıyorum . Çünkü hiç umrumda değil çok rahatım .
Burdan sonrası genel msjdır : Olumsuz yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın . Çünkü Kimse benim çocuğumu düşünmediğimi sevmediğimi ima bile edemez bunu sorgulayamaz bile . Asıl saçma ve acımasız yorum yapanlar hayatlarına daha çok sevgi alsın ki negatif enerji yerine pozitif ederji yayabilsinler
herkese tşkler yorumları için .
Sizi bilmem ama eğer bdv ye konu açıyorsam yargılanmayı ve ağır eleştirileri göze alır öyle açarım gibime geliyor. Hem bence son verdiğiniz karar ışığında düşünürsek bence çok iyi olmuş buraya konu açmanız bakın saçmalamaktan kurtuldunuz. Umarım kızınız ailesi ile kalmaya devam eder.
Para gitsin istemiyor sanirimYani direk kreşe verin. Yaşı uygun. Neden illa babaannemde kalması gereksin
Para gitsin istemiyor sanirim
Kv ile konuştunuz mu
Hayır derse b planı yapın zira zamanınız kısıtlı
Gunduz neysede gece ayri olma cocugu uzer
canim sana benzer durumu uzun sure yasadim mecburiyetten. ve en son oglumu krese verdim. ve inan öyle rahat ettim ki. evet maddiyat zorluyor ama manevi yönden katkısı hem çocuğa hem bana çok fazla. Kv falan içli dişli olmalar özel hayatın zarar görmesi ve bir sürü sıkıntıdan kurtuldum . ve kreşte cocuk paylaşmayı bir çok şeyi öğreniyor yaşıtları ile. bu sadece tavsiye dusun karar ver cnm
Of off offf ne kadar bencilsiniz agzim acik kaldi. Sizin duzeniniz kacmasin diye minicik cocugunuzun duzenini alt ust ediyorsunuz. Kres diye bir sey var yasi da cok musait 3 kurus fazla kazanmak icin evladiniza bunu yapmayın sizi asla affetmezBenim evimde kalma ihtimali olmamasının sebebi daha önce bunu denemiş olmamız ve kendisinin bizim evde kalırken çıkardığı huzursuzluklar. Fakat çocuk onlardayken bir sıkıntı olmuyor. Bir tek işte özleme konusu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?