annem babamı aldatıyor

Önce annenizle cook ciddi bir şekilde ve net bir tavırla hemen konusun hiç beklemeyin derim.bu yanlışa son vermesi için uyarın hatta gerekirse tehdit edin annenizi, yok bitirmiyorsa bir an evvel boşanması için baskı yapın,korkulu rüyası olun annenizin.bu ahlak dışı birşey lütfen alet olmayın bı yandan da babanizi düşünün.kandirilmasina izin vermeyin çok büyük vebal

Annenize kendi hayatıyla ne halt ederse etsin, ama özellikle kardeşiniz varken bir buluşma olursa hemen babanıza söyleyeceğinizi iletin.
Öyle yazılanlar gibi kolay değil babanıza söylemek. Zaten şiddet geçmişi olan biri.

Ama şunu da eklemek istiyorum: babanız da annenizi sevmiyor. Böyle adamlardan o kadar nefret ediyorum ki. Vurmak, kırmak, güya sevgisini gösterememek. Hepsi koca bir yalan. O yüzden babanıza da vicdani bir şey hissetmeyin.

hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim. annemle ciddi ve net bir şekilde konuşacağım. umarım bir işe yarar ve akıllanır. ne kadar şanssızım ben, herkes evladına üzülür ama genç diye teselli bulur. benim halim çok acı.

Annem elli yaşında kadın diyorsunuz. Kardesiniz kaç yaşında? Bir iki yaşında olsa hatırlamaz ama daha büyükse tabi ki hatırlayacak ilerde. Çok zor bir durum. Ne desem bilemedim. En çok da kardesinize üzüldüm.

Anlatın. Hatta tehdit edin annenizi ya bu rezilliğe sen bi son verirsin ya da ben deyin, babanıza söylemekle tehdit edin bakalım umarım korkar ve bişey yapar. Bişey yapmazsa da diğer adamı araştırın bakalım belki o da evli olmadı onu tehdit edersiniz. Allah yardımcınız olsun keşke öğrenmeseydiniz , haberiniz olmadan bitseydi bu rezillik şimdi babanıza da söylemeyi göze alamıyorsunuz anlıyorum. Allah korusun bişey yapmaya kalksa mani olamazsınız. Bi annenizi uyarın bakalım ne olacak

Bence öncelikle ciddi bir şekilde olayın farkında olduğunuzu ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu annenize anlatmanız gerekli.Omdan sonra paylaşmak isterseniz paylaşırsınız.

Ben de tam bunu soracaktım. 50 yaşında kadının ne kadar küçük çocuğu olabilir ki anlamayacak derecede.
Çocuk varken yanına geliyor derken eve mi geliyor yoksa kafede filan mı görüşüyorlar.
Bence güzellikle ikna edin boşanmaya. Tehdit falan ederseniz sevgilisi size zarar verebilir Allah korusun.
Adam da evlidir büyük ihtimalle onunla evlenemeyeceğine göre boşanmak da istemez öylece yürütmek istiyorlar sanki.
Ama nereye kadar? Hiçbir şey gizli sonsuza dek sürmez.
Allah yardımcınız olsun.

kardeşim 15 yaşında. ama çok saf. adamla tesadüfen karşılaştıklarını sanıyor. eve gelmiyor elbette. sokakta (üstelik küçük yer) karşılaşıyorlar.

adama ulaşma şansım yok. annemi de tehdit edersem işe yarar mı bilmiyorum. ben daha çok vicdanına dokunacak şekilde konuşmak istiyorum. babam aynısını yapsaydı ne hissederdin? kulağına giderse yaşayacağın utancı düşün, çocuklarının kardeşlerinin sana ne gözle bakacağını gibilerinden.

Çok sıkıntılı bir durum. Bir kitapta okumuştum. Acı çeken kadinlar ilgisizlik ve yipranmisligin verdiği patlamayla yıllarca imrendiği aski bulacağını düşünürler. Ama onları bekleyen hayallardeki aşk değil sinsice yaklaşan kurnaz erkeklerdir.
Annenize durumu bildiğinizi belirtmeyin bence. Çünkü nasıl.olsa biliyor diye bi boşvermişlik bir rahatlık içine girebilir. Yaninizda falan konuşur adamla. Bu durumlar daha katlanilmaz olur.
Ben olsam sizin yerinizde annemi bir süre takip ederim. Ve annemle zaman zaman ilgilenirim. Sinemaya götürürüm alışverişe çıkartırım. Ilgiyi başka yine çekmeye çalışırım. Babamı değilde bir süre annem i koruma altına alırım. Babamıza sevgililer günü için hediye alması yönünde yönlendiririm. V.s

Eve gelme kısmında koptum..hâlâ söylemeye neyi bekliyorsunuz.. Anneniz eve alırken utanmıyorsa siz niye utanıyorsunuz...insan oğlu gaflette bulunur boş bulunur amenna ..ama eve gelmek ne demektir...hemde evde çocuğunuz var...Anneniz madem elalem ne der diyo..eve geldiğinde kimse görmesini sanıyor...valla etraf cin gibi....etrafı onu bunu bıraksın kendisine saygısı yok evladinadami yok..hirlimi hırsızlı şu devirde evladının olduğu yere nasıl yabancı birini sokar.....

eve gelme yok. dışarıda karşılaşmışlar.

Annenize değil kardeşinize üzüldüm.. hadi başına birşey geldi.. siz hala neyi düşünüyorsunuz...

bu durma el atın .acil. annenizi uyarın.durum ciddi.

15 yaş ne kadar saf olsa bile her şeyi anlayacak yaştır.
Aman annenizi bir an önce bu işten vaz geçirin şakası yok.
Gözü karadır diyorsunuz bir gün eve de alır. Gittiği yolun yanlış olduğuna ikna edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…