annem babamı aldatıyor

Cok zor bi durum Allah yardimciniz olsun.. siz öğrendiyseniz belki konu komşu bile biliyor olabilir ya babanizin kulagina giderse.. bence konuşmaniz lazim ama nasil.. evlatlarina bunu yaşatmaya utanmadinmi boşan ondan sonra ne halt edersen et be kadın..

aldatmanin yasi yoktur bence. duygulari bir kenara at bildigi soyle o adamla gorusursen babama. anlatacagim der en azindan. bir sirkelenir

Baban için olmasa bile kardeşin için uyarmalısın. Kimsenin o çocuğa travma yaşatma hakki yok. Annene bu konuda sert tepki vermelisin.

Çok zor bir durum gerçekten. Ama yerinde olsam sanırım bende konuşamazdım. Utanırdım. Adam evlimi acaba? Takip edip annenle resimlerini çekip kimden geldiği belli olmuycak şekilde tehtid etsen? Görüşmeye devam ederseniz sizi herkese anlatırım tarzı korkutsan kesermi ilişkisini acaba? Sanırım ben olsam konuşmadan önce böyle bir film çevirirdim.

perşembe günü yanına gideceğim ve konuşacağım annemle. durumun ciddiyetini anlatacağım. anlamazsa da mecburen babama söylemekle tehdit edeceğim. düşünüyorum düşünüyorum ama başka seçenek yok.

Bence sahte bir hesap açıp herşeyi bildiğinizi ve buna devam ederse kendisini rezil edeceğinizi söyleyin. Siz bilmiyormuş gibi davranın , çünkü olur da babanız öğrenirse neden bana söylemedin bu rezilliği diyebilir.

Aynısını yaşadım. Annene durumu bildiğini söyle. Kardeşinin yanında adamla görüşmesi asla affedilebilir bişey değil. Babanada yazık. Göz göre göre aldatılmasına izin verme. Benim kardeşim çok daha küçüktü. Şimdi koca kız oldu. Bu durum öğrenilirse herkes yıllarca konuşacak. Annenle babanın boşanmasından daha vahim olacak herşey. Kendimden biliyorum hepsini. Annene sert bi dille anlat durumu. Babanıda kurtar, kendinide, kardeşinide.

Bir kadin cinayetine şahit olmayız umarım

Senin düşündüğünü de annen de düşünüyordur muhtemelen ama gözünü karartmış. Silkelenmesi lazim

Allah yardım etsin

Gizli bir hsap aç ve ikisinide tehdit et.eşlerine söylemekle..çünkü böyle bir olaya şahit olmuştum.kadın çocuklarının bilmesinden çokda korkmuyor.çünkü babasına söylerse annemi öldürür diye söylemiyeceginden emin.önce hesaptsn tehdit edin...olmazsa konuşun.

bilmiyorum ki hesabını. hep gizli saklı telefonu. ama haklısınız sanırım bizim söylemeyeceğimizden emin. rahat rahat davranıyor.

teşekkür ederim
inşallah duyan eden olmamıştır. toparlar kendini bu rezillik duyulmadan.

size de geçmiş olsun. bu durum öğrenilirse küçük şehirde yaşayacağımız utancı tarif edemem. çözmem gerek bu sorunu, oluruna bırakamıycam. hem o kardeşim hem de babam, diğer kardeşlerm ve benim için.

ne erkekler var be .evli çocuklu kadınla nasıl ilişki kurmaya cesaret ediyorlar sonu kötü biter diye hiç düşünmüyorlar..haberlerde izliyoruz sonları malum..adamın rahat olması annenden ileri geliyor annenin evli olup kendi ile aşk-ı memnu yaşaması..evli kadın yaparsa ben erkeğim hayda hayda yaparım diyor.kadınlar yüz vermese erkek yapmaz yapamaz. .annen mutlu olmamış ama bari çocuklarından utansın.sanki boşanıp diğeriyle evlenirse çok mu mutlu olacak erkeklerin hemen hemen hepsi aynı..

Boşanmayı ayıplanacak diye düsünüp, yasak ilişki yi ahlaklı zannedip devam edilen bir topluma dogru gidiyoruz yazık..

Annenizi alın karşınıza konuşun ya babamdan ayrıl hayatına bak ya da o adamdan ayrıl evine yuvana bak . Hayatın netlik kazanmadan da o adamı kardeşimin benim vs hayatımıza sokma de. Konuşmadan olmaz

Konuşmadan olmaz ne değişecek ki diye düşünmeyin kendisini artık bi karar vermek zorunda hissedecek hayatına çeki düzen vermeye çalışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…