- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
67 yasinda kadin sizide o dogurdu akli basindaysa sorun yok kendi hayati kendi karari kacmamis kafa dinlemeye gitmissuan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Eşine anlatma bence aile içinde halledinsuan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
Babanız ne yapıyor? Cok ızuldum sızın adınıza. Hıc arayıp sormadı mı sızı. Kardesınız cok kucukmus annenız gıttıgındeÖncelikle başınız sağolsun. Ama bu hayatta hiç bişeyi çokta dert etmemek lazım. Benim annem babamla boşanır boşanmaz kendinden 10 yaş küçük bi adamla beraber olmaya başladı. Bizi düşünmedi bile. Çekti gitti görüşmüyoruz. Nikahsız bi şekilde yaşıyo adamla. Kimseye kendi suçunuz olmayan bişeyi izah etmek zorunda değilsiniz. Eşinizede tabii. Hem annenizin durumu için belki oturup konuşarak anlamaya çalışabilirsiniz. Sonuçta sizleri büyütmüş evlendirmiş. Annem gittiğinde ben lisedeydim, kardeşim 10 yaşındaydı. Büyüdük kardeşimle birlikte. Herşey olacağına varır, çok takmayın kafanıza.
Bütün konuyu okumadım,fakat çocukken bir takvim yaprağında okuduğum dörtlük geldi aklıma.Müge anlı da şu an nerede olduğu belli olmayan çok aşık insanlar var yakınlarının gözü yaşlı aradıkları
Burası Türkiye hanımlar insanın 100 lirası için adam öldürüyorlar
Bir ev için neler yapmazlar Allah korusun
Annem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
Alkislada hanim abla.. sevgilisi dediginiz adam evliymis?! Bunada alkis var mi?
Alkislada hanim abla.. sevgilisi dediginiz adam evliymis?! Bunada alkis var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?