Hayatım boyunca hic calısmadım cok korkuyorumPart time işe gir.Burger king mc donalds falan sürekli eleman arıyor.800 falan alırsın nafakanda var.Ayrı eve falan çık annenle de görüşme
Güvenmiyorum zaten.Belkide bu kendini bulup çalışman hayata atılman için bir fırsat
O annenin sana zararı olur faydası olmaz bundan sonra
Bencede çalış part-tame bir işe gir bir kaç arkadaşınla bir ev olabilir üni yurtları olabilir ila bir çıkış noktası vardır
Erkek arkadaş falan da deme bu dünyada sadece kendine güven
Herşey iyi olacak merak etme sen yeterki güçlü ol dik durGüvenmiyorum zaten.
Hani zaten kabul etmem ama.
Hali vakti oldukca yerinde.
Beni teselli etmek icin bile, ben sana yardımcı olurum bi süre burda kal demedi. Kimseye güven yok, kimseyi tanıyamıyorsun.
İmkanı olduğu halde demeyince çok üzüldüm, ki asla kabul etmezdim ama yine de insan duymayı bekliyor.
Ve haklısınız
Belki de bir fırsat atılmak için..
Merhabalar.. 21 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim.
Annemle beraber yasıyoruz yıllardır. Ben cok kücükken babamla bosanmışlar ve babamla kesinlikle görüşmüyoruz, o da istemiyor.
Aylık 300 tl nafaka alıyorum babamdan o da icra yoluyla zaten.
Benim annem ise 1. dereceden emekli devlet memuru.
52 yasında. Ve ruhsal sıkıntıları var.
Bunu yıllardır kendisini tanıyan, bilen herkes söylüyor zaten hic bir arkadaslık ilişkisi kalıcı değil.
Beni 4 yasımda dövmeye, ve hakaret etmeye basladı.
"Or...pu" diyor sürekli ve bunun gibi küfürler. Ama arada sırada değil neredeyse her cümlenin sonuna sıkıştırılmış bir küfür ve hakaret alıskanlıgı var.
Ben ise sessiz sakin bir insandım hep, hala öyleyim ama artık öfke kontrolü yapamıyorum ben de sinirleniyorum, özgüvenim, insanlarla olan iletişimim hayata karşı duruşum bitik durumda.
Psikiyatriden destek alıyorum suan ilac kullanıyorum terapiye gitmem gerekiyor ama onun icin param yetmiyor.
Ben nafakamı anneme veriyorum benim hesap kartım onda.
Ama son 2 aydır eve alısveris yapmıyor, yiyecek icecek almıyor. sampuan sabun dismacunu kısacası temel ihtiyaclar yokken internette tatil planlaması vs yapıyor. Uyardım oralı olmadı yine küfür hakaret etti.
Bende nafakanın geldiği kartı iptal ettirdim ve dedim ki eve alısverisi ben yapacagım, gerekli seyleri alacagım bu parayla cünkü açım. kendisi hep dısarda yemek yer ve gezmeyi cok sever.. sevsin sıkıntı yok ama beni ac bırakmaya hakkı da yok diye dusunuyorum.
Ben bu sekilde yapıp kartı iptal edince parayı alamadı ve bir ton saydırıp dün beni eve almadı.
Sabaha kadar ağladım komsular bile cıktı kapının önünde ağladım yumrukladım açmadı.
Sabahın köründe de erkek arkadasıma haber verdim o beni evine götürdü el mecbur. Ama burada da kalamam daha fazla.
Şimdi oturmuş kara kara düşünüyorum ben napacağım diye.
Lütfen bana akıl fikir verin..
Acı ama gerçek annen senden nefret ediyor. Kız çocuğunu hem aç bırakıyor hem evden kovuyor hem çirkin konuşuyor.ayrıca çok bencil.acaba evlenmek veya biri ile ilişkimi yaşamak istiyor bu sebepten seni evden gönderip rahat takılmak istiyor olabilir.malum annen yıllardır koca görmemiş ve daha genç.Merhabalar.. 21 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim.
Annemle beraber yasıyoruz yıllardır. Ben cok kücükken babamla bosanmışlar ve babamla kesinlikle görüşmüyoruz, o da istemiyor.
Aylık 300 tl nafaka alıyorum babamdan o da icra yoluyla zaten.
Benim annem ise 1. dereceden emekli devlet memuru.
52 yasında. Ve ruhsal sıkıntıları var.
Bunu yıllardır kendisini tanıyan, bilen herkes söylüyor zaten hic bir arkadaslık ilişkisi kalıcı değil.
Beni 4 yasımda dövmeye, ve hakaret etmeye basladı.
"Or...pu" diyor sürekli ve bunun gibi küfürler. Ama arada sırada değil neredeyse her cümlenin sonuna sıkıştırılmış bir küfür ve hakaret alıskanlıgı var.
Ben ise sessiz sakin bir insandım hep, hala öyleyim ama artık öfke kontrolü yapamıyorum ben de sinirleniyorum, özgüvenim, insanlarla olan iletişimim hayata karşı duruşum bitik durumda.
Psikiyatriden destek alıyorum suan ilac kullanıyorum terapiye gitmem gerekiyor ama onun icin param yetmiyor.
Ben nafakamı anneme veriyorum benim hesap kartım onda.
Ama son 2 aydır eve alısveris yapmıyor, yiyecek icecek almıyor. sampuan sabun dismacunu kısacası temel ihtiyaclar yokken internette tatil planlaması vs yapıyor. Uyardım oralı olmadı yine küfür hakaret etti.
Bende nafakanın geldiği kartı iptal ettirdim ve dedim ki eve alısverisi ben yapacagım, gerekli seyleri alacagım bu parayla cünkü açım. kendisi hep dısarda yemek yer ve gezmeyi cok sever.. sevsin sıkıntı yok ama beni ac bırakmaya hakkı da yok diye dusunuyorum.
Ben bu sekilde yapıp kartı iptal edince parayı alamadı ve bir ton saydırıp dün beni eve almadı.
Sabaha kadar ağladım komsular bile cıktı kapının önünde ağladım yumrukladım açmadı.
Sabahın köründe de erkek arkadasıma haber verdim o beni evine götürdü el mecbur. Ama burada da kalamam daha fazla.
Şimdi oturmuş kara kara düşünüyorum ben napacağım diye.
Lütfen bana akıl fikir verin..
Sosyal ilişkilerim gerçekten çokmzayıf biriyle aynı evde yapabilir miyim bilmiyorum, korkuyorum.Bir işe girip part time ev arkadaşı arayan biriyle ya eve çık yada öğrenci yurdunda kal ama o anneyle olmaz Allah yardımcın olsun
Babaannem dedem sağ. Ankaradalar.babanni yanina neden gitmiyorsun babannen sag mi yannia git bence. ne olduğu ne yaptığı bilmiyorsun belki baban annenin hakaretlerine dayanamadığından boşanmiştir.. hiç mi merak etmedin...
sen öle yazinca benim 2 yaşindaki yeğenimi düşündüm bi an. anne baba ayrı.
oda ne olucak büyüynce.. çok düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?