Bir kaç kişi demiş ama ben tekrar diyeyim. Git ve DNA testi yaptır, ben üvey olduğunu düşünüyorum açıkcası. Öbür türlüsü mantıklı gelmiyor. Hadi kötü anne desem niye diğer kızlarına öyle değil. Yok yani ya üveysin ya da üvey. En azından için rahatlar annem var demezsin. Bu ne ya düşman başına vermesin Allah. Özür dilerim canım ağır konuşmuş olabilirim ama ayrımcılığın dibine vuran bir insana karşı daha olumlu düşünemiyorum...
Ben aslinda sok oldum bu anlatilanlara bi anne cocuklari arasinda ayrimcilik yapma luksune sahip midir sizce? Bence degildir birini 9 ay tasidi digerini tasimadi mi? Yani gercekten inanamiyorum bi anne tuylendi diye nasil kiziyla dalga gecer, nasil ona yol gostermez genc kiz oldugunda ya Rabbim bizler insaAllah laikiyla anneligimizi yapariz bizlere yardim etsin. Sevgisizlik cok kotu birsey, ama eminim ilerde esin cok iyi biri olacak. Her cikisin bir inisi vardir cunku
Seni anliyorum kardesim..Neden mi? Daha on iki yaşımdayken bir ped için nasıl göz yaşı döktüğümu bilirim..ve o an gözümün önüne geldikçe iki gözümden bolca akar yaşlar. .durumu iyi bi anne, hangi vicdanla henüz yeni adet olmuş bir kiz çocuğuna o zamanin parası 350 bin falandi yalan olmasin bim in ped ini almaz ki? Uvey olsa anlarim..ve ben o bim in pedini aldirmak icin, en doğal hakkimi kullanmak icin, nasıl ezilmiş, nasil göz yaşı dokmustum allah sahidim.bak bu verdigim bi ornek..siddet cabasiydi, fakat senin ki kadar bariz ayrimcilik pek görmedim.bu yaşadığım örnek yetmisti ama..babamın yaninda evlense cocugu olur derdi kizinca..13-14 yaşlarındaydim, su tüylenmeyi falan babamın yaninda diyecek diye geberirdim utancimdan..bir kiz çocuğu buyuten layiginca bunu yapana cennet kapilari açıktir..daha 11 yaşım da jopla dövdü annem beni. .her fırsatta sacima yapisir oklavayla vs girisirdi..herkes gül gibi bi genç kizlik çocukluk geçirirken benim her dönemim rezil rusva oldu mundar etti benim dönemlerimi..sonuc:hic bir zaman boynuna sarılıp koklamak öpmek gelmiyor içimden, bilerek yapmiyorum fakat icimde anne sevgisi yok. .sadece biyolojik yakinim..operken hiç birşey hissetmiyorum. .üstelik ayda bir görürüm. .isin en deli eden kısmi, ona sorsam hic birini ne hatırliyor, ne kabul ediyor..dedigim gibi olan bana oldu, mundar etti hayata bakis acim koreldi..hep günü kurtardim..Meslek sahibi bile olamadim gunu kurtarmaktan mutsuzluktan..simdi benimde bi kizim var, yasadiklarimin onda birini yaşatmam, o adet oldugunda ilk isim ona bi bes paket falan ped almak mesela..benim çocuklugum yandi, oz annem harcadi beni..ama ben yasadigim sürece kızımı yaşatacağım.
Sana tek tavsiyem dik dur, annen bile olsa salla gitsin boyle davraniyorsa..ağla gizli gizli ama sonra sil göz yaşlarını ve yoluna bak dik bi sekilde..telden yazdim affola..verdiğim örnekler kisa kisa ve konudan konuya atlamis bi anlatim olmus ki hiç tarzim değil, imla hatalari cabası. .hem telden girdiğim, , hemde kizimi uyutmaya çalıştığım icin dağınik olmus kusura bakma..
Bence bir anne çocuklarını asla ayırmamalı.Ben de küçükken daha az sevildiğimi düşünmüştüm bir dönem.Ama şimdi anlıyorum ki annem kardeşimle beni hep eşit sevmiş.Kardeşimin hep istediğinin olması biraz cazgırlığındanmış.
walla yerinde olsam analık gibi düşünürüm
niye çünkü hayat öylede geçiyo böylede
biz 4 kardeş analık elinde büyüdük
hemde çok iyi çok düşünceli melek gibi bir anneden sonra
demekki anasız da yaşanıyomuş
sende öyle düşün madem
ablam hep kaynana bana vız gelir tırıs gider diyo
ben analıkla baş etmişim onca sene der
sanada ilerisi için tecrübe olur
Hay Allah ne diyeceğimi bilemedim.
Bir anne basıl evlatları arasında ayrım yapar anlamış değilim.
Sizinle derdi ne acaba çok merak ettim.
Bende bir anneyim ve bunları okuyunca acayip şaşırdım.
Konuyu okuduktan sonra ilk işim gidip annemi kocaman bir öpmek oldu. Allah sana sabır versin gerçekten çok zor bir durum. Nedenini hiç annenle konuştun mu bana neden böyle davranıyorsun sebebi ne gibisindengerçekten ne kadar kırılabildiğini hissediyorum zor bir durum bence annenle konuşmalısın hem de en kısa sürede canım
Bence de annenle konuşmalısın,ne kadar kırıldığını anlatmalısın.Sonuçta anne yüreği belki onun da problemleri vardır.
canım aynı durumları bende yaşıyorumm seni çok iyi anlıyorumm emin ol bana yaşadıkların benimkinden çok daha az ben anne şevkati görmedim sevgisi nasıl onuda bilmem arkadaşlarım bile der annen sana karşı neden böyle sen üveymisin diye sorarlar bana sürekli ama değişmiyo gerçekten 27 senedir annelik özlemim var şuan nişanlıyım nişanlımın annesi beni sevsinde anne şevkatini anlayayım diye çabalıyorum dün akşam olanı anlatayım en azından eve gittim yemek yapmamış hazır yenicek diye dışardan bişeyler almışlar önümden aldı yemeği bunu kardeşin yiycek diye bende iştah fln kalmadı tabi onunda pek umrunda değil ztn yemişim aç gezmişim hiç umursamaz takmamaya görmemeye çalış derim ben çok taktım ama çıkar yolu yok bu durumun sanırım
canım aynı durumları bende yaşıyorumm seni çok iyi anlıyorumm emin ol bana yaşadıkların benimkinden çok daha az ben anne şevkati görmedim sevgisi nasıl onuda bilmem arkadaşlarım bile der annen sana karşı neden böyle sen üveymisin diye sorarlar bana sürekli ama değişmiyo gerçekten 27 senedir annelik özlemim var şuan nişanlıyım nişanlımın annesi beni sevsinde anne şevkatini anlayayım diye çabalıyorum dün akşam olanı anlatayım en azından eve gittim yemek yapmamış hazır yenicek diye dışardan bişeyler almışlar önümden aldı yemeği bunu kardeşin yiycek diye bende iştah fln kalmadı tabi onunda pek umrunda değil ztn yemişim aç gezmişim hiç umursamaz takmamaya görmemeye çalış derim ben çok taktım ama çıkar yolu yok bu durumun sanırım
Anneniz size hamileyken veya siz doğduğunuz ona özel birşeyler olmuş diye tahmin ediyorum.
Hamileliğinde travmatik birşey olmuş veya siz doğduğunuzda belki biran birşeyler olmuş tabi sizi bilmiyorum siz annenizin kaçıncı bebeğiydiniz, yaşı kaçtı doğduğunuzda bunlar hep bir faktör.
Genç anneler çocuklarına kıskançlık bile hissediyor duyuyorum. Hatta genç anne oldum hayatımı yaşayamadım diye, sanki kabahat çocuktaymış gibi kendisine suçlu arayan anneler var.
Bunlar ama hep annenin yaşadığı travmadan kaynaklanıyor.
Bence aynen burada yazdığınız gibi annenizi karşınıza alıp böyle hissediyorum diye konuşun. Ciddi ciddi size açılmasını isteyin belki altından neler çıkar belki de aranız çok iyi olur ondan sonra.
benimki de beni sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?