Annem beni sevmiyor..

Bence bir anne çocuklarını asla ayırmamalı.Ben de küçükken daha az sevildiğimi düşünmüştüm bir dönem.Ama şimdi anlıyorum ki annem kardeşimle beni hep eşit sevmiş.Kardeşimin hep istediğinin olması biraz cazgırlığındanmış.

Yok ben yasiyorum zaten en agirin konusmak icin topik actim bende dusunuyorum ama babam olurmu oyle eey sacmalama diyor ona inaniyorum bi tek ama bilmiyorum gercekten cok zor bi durum evde ayni yani neler yasadigimi bilemezsiniz

Oluyor iste canim .. kader mi nedir bilmem ama okuyor cok tesekkur edrrim

Annemin yuzunden senin gibi bende meslek sahibi olamadim surekli calistirdigi icin nere olursa dayagi bende cok yedim ama soyledikleri ksdar oklova izleri acitmadi hic bi zamann canimi her zaman dik durcam her zaman

Ne guzel kiymetini bilin ve allah daim etsin hep mutlulugunuzu

Son düzenleme:
walla yerinde olsam analık gibi düşünürüm
niye çünkü hayat öylede geçiyo böylede
biz 4 kardeş analık elinde büyüdük
hemde çok iyi çok düşünceli melek gibi bir anneden sonra
demekki anasız da yaşanıyomuş
sende öyle düşün madem
ablam hep kaynana bana vız gelir tırıs gider diyo
ben analıkla baş etmişim onca sene der
sanada ilerisi için tecrübe olur

Hay Allah ne diyeceğimi bilemedim.

Bir anne basıl evlatları arasında ayrım yapar anlamış değilim.

Sizinle derdi ne acaba çok merak ettim.

Bende bir anneyim ve bunları okuyunca acayip şaşırdım.

Analik olsa belki bunu hissettirmemek icin daha guzel davranirdi

Hay Allah ne diyeceğimi bilemedim.

Bir anne basıl evlatları arasında ayrım yapar anlamış değilim.

Sizinle derdi ne acaba çok merak ettim.

Bende bir anneyim ve bunları okuyunca acayip şaşırdım.

Oda anne benim annem hemd e 9 ay karninda tasiyip doguran kadin sonra canindan bi parca olan bu cocuga evlat muamelesi bile yapmayan kadin annem ben maas alinda ceyizine sunu alaljm eve su lazim diye gelip benjmle kojusan kadin onun disinda yuzume bakmayan ve azarlayan bir kadin anne iste o

Konuyu okuduktan sonra ilk işim gidip annemi kocaman bir öpmek oldu. Allah sana sabır versin gerçekten çok zor bir durum. Nedenini hiç annenle konuştun mu bana neden böyle davranıyorsun sebebi ne gibisinden gerçekten ne kadar kırılabildiğini hissediyorum zor bir durum bence annenle konuşmalısın hem de en kısa sürede canım

Bence de annenle konuşmalısın,ne kadar kırıldığını anlatmalısın.Sonuçta anne yüreği belki onun da problemleri vardır.

Allah mutlu etsin amin ama sabirdan cok sevgi istiyorum sadece sevgi ilgi

Bence de annenle konuşmalısın,ne kadar kırıldığını anlatmalısın.Sonuçta anne yüreği belki onun da problemleri vardır.

Onun problemlerinin gunahini neden bu evlat cekti 22 yil boyunca konusmaya cok calistim yok oyle birsey sacmalama vs gecistirme cumleleri

canım aynı durumları bende yaşıyorumm seni çok iyi anlıyorumm emin ol bana yaşadıkların benimkinden çok daha az ben anne şevkati görmedim sevgisi nasıl onuda bilmem arkadaşlarım bile der annen sana karşı neden böyle sen üveymisin diye sorarlar bana sürekli ama değişmiyo gerçekten 27 senedir annelik özlemim var şuan nişanlıyım nişanlımın annesi beni sevsinde anne şevkatini anlayayım diye çabalıyorum dün akşam olanı anlatayım en azından eve gittim yemek yapmamış hazır yenicek diye dışardan bişeyler almışlar önümden aldı yemeği bunu kardeşin yiycek diye bende iştah fln kalmadı tabi onunda pek umrunda değil ztn yemişim aç gezmişim hiç umursamaz takmamaya görmemeye çalış derim ben çok taktım ama çıkar yolu yok bu durumun sanırım

Anneniz size hamileyken veya siz doğduğunuz ona özel birşeyler olmuş diye tahmin ediyorum.

Hamileliğinde travmatik birşey olmuş veya siz doğduğunuzda belki biran birşeyler olmuş tabi sizi bilmiyorum siz annenizin kaçıncı bebeğiydiniz, yaşı kaçtı doğduğunuzda bunlar hep bir faktör.

Genç anneler çocuklarına kıskançlık bile hissediyor duyuyorum. Hatta genç anne oldum hayatımı yaşayamadım diye, sanki kabahat çocuktaymış gibi kendisine suçlu arayan anneler var.

Bunlar ama hep annenin yaşadığı travmadan kaynaklanıyor.

Bence aynen burada yazdığınız gibi annenizi karşınıza alıp böyle hissediyorum diye konuşun. Ciddi ciddi size açılmasını isteyin belki altından neler çıkar belki de aranız çok iyi olur ondan sonra.

Aynen ve daha neler neler bunlari surekli yaptigi icin ajnem ben onlara alistim daha buyukleri oluyor evde benim gibi olan bi cok insan var demekki anne demek bile istemiyorum

:'( ya aklım almıyor, bir insan nasıl böyle yapabilir çocuğuna. Bir öz biri üvey olsa da böyle yapamaz ki vicdanı olan anne... Kardeşiniz çok mu küçük desem, yine de evladına diyemezki insan, anne dediğin kendisi günlerce aç gezer ama evlatları doysun diye didinir.

Çok üzüldüm gerçekten anlayamıyorum.

Hic sanmiyorum ne altinda birsey cikar nede bundan sonra iyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…