arkadaş doğru söylemiş oku, iş güç sahibi ol sakın seviyi dışarda arama, annen seni illa ki seviyordur. inan bana sakın aşık oldum diye çulsuzun birin,in peşinden gitme. annenle konuş. biz iatanbula taşındıktan sonra buzları aya erittik. aslında ben kardeşimi kıskanırken kardeşim hep beni kıskanmış onu öğrendim. çok üzüldüm. başarılarımı özgüvenimi, evliliğimi. daha çok yıkıldım. ama uslu çocuk olayını yanlış anlamışsınız. hırçın çocuk da çok seviliyor kızım için ölürüm nurum ilk göz ağrım bebeğim. ama çok kavga ediyorduk bir dönem. büyüyünce onlar daha çok hatırlanabilir mi diye korkmuyor değilim. ama çok sık anne kız günü yapıyor, gezip dertleşiyoeuz. umarım iyi büyütebiliyorumdur.
Kız annen seviyodur seni öyle deme evlat sevilmezmi hiç ?nekadar fena yaramaz vs ne olursan ol sever anneler bende evin küçüğüyüm annem hep bişey oldumu bana söylenir ama kıyamaz bana bilirim ana baba çok tatlı kırmayın üzmeyin birbirinizi hayat kısa ne dertler var fazla büyütmemek lazım küskünlükleri dargınlıkları uzatmamalı anneler hep iyiliklerini ister çocuklarının
benim annemde ayni azarlayip durur her gun beni. bir gun oturupta canim kizim demedi.. senin baban var yaninda hic olmazsa sukret buna.. benim annem ile uvey babam zamani geldignde dusman gibi kapiya atmaya calistilar beni. dayak ve azar yedim bugun hatta aglayip duruyorum her gun.. cok pis bir durum anliyorum seni sabret biraz bende 22yim. calis ve kendi yoluni ciz.. bnde oyle bir karar aldim bugun. kocayada guvenme. bu dunyada teksin kendi ayaklarn uzerinde dur.
Muhakkak vardır bir sebebi sen böyle düşünüp hissediyorsan....
bende istenmeyen cocuktum istenmeyen değilde her yaşımı kanırta kanırta yaşıyanlardan diyelim bu oldukça rahatsızlık verdi tabi
ergenlik dönemi zaten herkesin zor geçer benim zor geçmedi diyen yoktur...
valla 25 yaşına kadar o kadar yanlızlık çektim ki duvarlarla konuştuğumu falan bilirim
aile çok önemli hayatında bir yanlış yolun varsa buna giriş sebebi ailedir
sevgisizlik sevgi eksikligi her kötülüğün başı...!!!
bu eksiklikle çok yanlışlarada sapabilirsin Allah korusun
sen sen ol kendini güvenilir konuma getir hayatını kazan pasif ezik lafı dinlenmeyen biri olma...
birde bu sevgisizliğin yanında saygısızlıklarıda eklenmesin... saygın biri olmaya bak yani
üvey olduğunu düşünüyorsan dna testi falan yaptır ben bunu bile düşünmüştüm ama benim genetik yapım baba olduğu için yapmaya gerek kalmadı...
düşündürtüyorlar adamı haklısın şaka yolluda olsa acaba düşüyor insanın içine
ya kardeşlerin ile yada babanla bu konuyu konuş
aslında sen özgüvenli birisin ya al anneni onla çata çat konuş
konuşmak istemiyormu yada fevri tavırlarımı var
mesafe koyucaksın o zaman... annen bile olsa...
belki kızgınlığının onun onaylamadığı bir durum vardır mesale erkek arkadaşın gibi tepkisini bu şekilde cahilce veriyordur...
eğer hıc bır sorun yoksa bu tepkilerinde merak etme hayat öyle bir noktaya getiriyor ki sen bile şaşıp kalırsın
sezarın hakkı sezara verilmeden ölen yok bu dünyada...
ben bile iyiki doğurmuşum lafını onca tecrübe,acı,ilgisizlik,kaybedişlere ragmen duyduysam sende ilerde görürsün emin ol...
Cok gec olucak o zaman cok denedim konusmayi ama annem herkeze bole olsa iyi degil diyecem bitek bana karşı bj sekilde davranıyor artik istedgi hibi davransin diyorum yeter yoruldum ilgi sevgi zaten yok anne kiz olmaya calisiyorum yok yardim ediyorum yok soruyorum niye boyle yok bıktım ama allah cok buyuk
o zaman mesafe koyucaksın
sana annelik yapmıyana
evlatlık yapma o zaman...!!!
çok tav olurum ben köpek muamelesine... kusura bakma...
üzüldüm canim ya kardeslerin ne diyor bu duruma ?
Ablam evli zaten diger kardesimde halinden cok memnun ..
Sen düsünüyormusun evlenmeyi.. :26: bi konussana birgun karsina alip ciddi sekilde...
Ben üvey oldugunu dusunmuyorumda ama sorunuda anlamadim :26:
Ise yaramaz sakaya vuruyorlar hep seney dusunuyorum canim evliligi
Canım diğer ailelere bakınca benim ailemde çok farklı bize yaklaşım konusunda ama senin annen bayaa farklı bildiğin ayrımcılık yapıyor... İllaki bir sebebi vardır kendine göre tabi. Alış derim ben bu saatten sonra değişmez ki
INSALLAH kendi evinde yuvanda cok mutlu olursun,
annende yoklugunda anlar belki kiymetini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?