Annem beni sevmiyor..

Kız annen seviyodur seni öyle deme evlat sevilmezmi hiç ?nekadar fena yaramaz vs ne olursan ol sever anneler bende evin küçüğüyüm annem hep bişey oldumu bana söylenir ama kıyamaz bana bilirim ana baba çok tatlı kırmayın üzmeyin birbirinizi hayat kısa ne dertler var fazla büyütmemek lazım küskünlükleri dargınlıkları uzatmamalı anneler hep iyiliklerini ister çocuklarının

Eminim cok iyi buyutuyorsunuzdur kendi gormekdiklerinizi kiziniza gosterdiginizde suphem yok umarim bende sizin gibi olur kızım la arami hep arkadas anne kiz gibi tutarim

Oyle demi ben nedense hic bir zama goremicem bjnu keske kucuk bir kiz cocugj gibj yaramazlik yapsamda ona kizdi desem ama beni sevmiyor

benim annemde ayni azarlayip durur her gun beni. bir gun oturupta canim kizim demedi.. senin baban var yaninda hic olmazsa sukret buna.. benim annem ile uvey babam zamani geldignde dusman gibi kapiya atmaya calistilar beni. dayak ve azar yedim bugun hatta aglayip duruyorum her gun.. cok pis bir durum anliyorum seni sabret biraz bende 22yim. calis ve kendi yoluni ciz.. bnde oyle bir karar aldim bugun. kocayada guvenme. bu dunyada teksin kendi ayaklarn uzerinde dur.

; (( dogurmasinlar o zaman bu sziyet niyeee evet ne kadaf ailem sizsiniz desemde erkek arkadasima ve annesine belki bir gun onlarda olmayacak haklisin

Muhakkak vardır bir sebebi sen böyle düşünüp hissediyorsan....

bende istenmeyen cocuktum istenmeyen değilde her yaşımı kanırta kanırta yaşıyanlardan diyelim bu oldukça rahatsızlık verdi tabi
ergenlik dönemi zaten herkesin zor geçer benim zor geçmedi diyen yoktur...

valla 25 yaşına kadar o kadar yanlızlık çektim ki duvarlarla konuştuğumu falan bilirim
aile çok önemli hayatında bir yanlış yolun varsa buna giriş sebebi ailedir

sevgisizlik sevgi eksikligi her kötülüğün başı...!!!

bu eksiklikle çok yanlışlarada sapabilirsin Allah korusun

sen sen ol kendini güvenilir konuma getir hayatını kazan pasif ezik lafı dinlenmeyen biri olma...
birde bu sevgisizliğin yanında saygısızlıklarıda eklenmesin... saygın biri olmaya bak yani

üvey olduğunu düşünüyorsan dna testi falan yaptır ben bunu bile düşünmüştüm ama benim genetik yapım baba olduğu için yapmaya gerek kalmadı...

düşündürtüyorlar adamı haklısın şaka yolluda olsa acaba düşüyor insanın içine

ya kardeşlerin ile yada babanla bu konuyu konuş
aslında sen özgüvenli birisin ya al anneni onla çata çat konuş
konuşmak istemiyormu yada fevri tavırlarımı var
mesafe koyucaksın o zaman... annen bile olsa...

belki kızgınlığının onun onaylamadığı bir durum vardır mesale erkek arkadaşın gibi tepkisini bu şekilde cahilce veriyordur...

eğer hıc bır sorun yoksa bu tepkilerinde merak etme hayat öyle bir noktaya getiriyor ki sen bile şaşıp kalırsın
sezarın hakkı sezara verilmeden ölen yok bu dünyada...

ben bile iyiki doğurmuşum lafını onca tecrübe,acı,ilgisizlik,kaybedişlere ragmen duyduysam sende ilerde görürsün emin ol...

Cok gec olucak o zaman cok denedim konusmayi ama annem herkeze bole olsa iyi degil diyecem bitek bana karşı bj sekilde davranıyor artik istedgi hibi davransin diyorum yeter yoruldum ilgi sevgi zaten yok anne kiz olmaya calisiyorum yok yardim ediyorum yok soruyorum niye boyle yok bıktım ama allah cok buyuk

o zaman mesafe koyucaksın
sana annelik yapmıyana
evlatlık yapma o zaman...!!!

çok tav olurum ben köpek muamelesine... kusura bakma...

üzüldüm canim ya kardeslerin ne diyor bu duruma ?

o zaman mesafe koyucaksın
sana annelik yapmıyana
evlatlık yapma o zaman...!!!

çok tav olurum ben köpek muamelesine... kusura bakma...

Oyleyim evle bir bagim ykk annem istedigi zaman konusuyorsa bende istedgim zaman cevap veriyorum ben alisiyorum sanirjm burdan gidene kadar da dayanicam

Ablam evli zaten diger kardesimde halinden cok memnun ..

Sen düsünüyormusun evlenmeyi.. :26: bi konussana birgun karsina alip ciddi sekilde...
Ben üvey oldugunu dusunmuyorumda ama sorunuda anlamadim :26:

Sen düsünüyormusun evlenmeyi.. :26: bi konussana birgun karsina alip ciddi sekilde...
Ben üvey oldugunu dusunmuyorumda ama sorunuda anlamadim :26:

Ise yaramaz sakaya vuruyorlar hep seney dusunuyorum canim evliligi

Bir kaç kişi demiş ama ben tekrar diyeyim. Git ve DNA testi yaptır, ben üvey olduğunu düşünüyorum açıkcası. Öbür türlüsü mantıklı gelmiyor. Hadi kötü anne desem niye diğer kızlarına öyle değil. Yok yani ya üveysin ya da üvey. En azından için rahatlar annem var demezsin. Bu ne ya düşman başına vermesin Allah. Özür dilerim canım ağır konuşmuş olabilirim ama ayrımcılığın dibine vuran bir insana karşı daha olumlu düşünemiyorum...

Seni anliyorum kardesim..Neden mi? Daha on iki yaşımdayken bir ped için nasıl göz yaşı döktüğümu bilirim..ve o an gözümün önüne geldikçe iki gözümden bolca akar yaşlar. .durumu iyi bi anne, hangi vicdanla henüz yeni adet olmuş bir kiz çocuğuna o zamanin parası 350 bin falandi yalan olmasin bim in ped ini almaz ki? Uvey olsa anlarim..ve ben o bim in pedini aldirmak icin, en doğal hakkimi kullanmak icin, nasıl ezilmiş, nasil göz yaşı dokmustum allah sahidim.bak bu verdigim bi ornek..siddet cabasiydi, fakat senin ki kadar bariz ayrimcilik pek görmedim.bu yaşadığım örnek yetmisti ama..babamın yaninda evlense cocugu olur derdi kizinca..13-14 yaşlarındaydim, su tüylenmeyi falan babamın yaninda diyecek diye geberirdim utancimdan..bir kiz çocuğu buyuten layiginca bunu yapana cennet kapilari açıktir..daha 11 yaşım da jopla dövdü annem beni. .her fırsatta sacima yapisir oklavayla vs girisirdi..herkes gül gibi bi genç kizlik çocukluk geçirirken benim her dönemim rezil rusva oldu mundar etti benim dönemlerimi..sonuc:hic bir zaman boynuna sarılıp koklamak öpmek gelmiyor içimden, bilerek yapmiyorum fakat icimde anne sevgisi yok. .sadece biyolojik yakinim..operken hiç birşey hissetmiyorum. .üstelik ayda bir görürüm. .isin en deli eden kısmi, ona sorsam hic birini ne hatırliyor, ne kabul ediyor..dedigim gibi olan bana oldu, mundar etti hayata bakis acim koreldi..hep günü kurtardim..Meslek sahibi bile olamadim gunu kurtarmaktan mutsuzluktan..simdi benimde bi kizim var, yasadiklarimin onda birini yaşatmam, o adet oldugunda ilk isim ona bi bes paket falan ped almak mesela..benim çocuklugum yandi, oz annem harcadi beni..ama ben yasadigim sürece kızımı yaşatacağım.
Sana tek tavsiyem dik dur, annen bile olsa salla gitsin boyle davraniyorsa..ağla gizli gizli ama sonra sil göz yaşlarını ve yoluna bak dik bi sekilde..telden yazdim affola..verdiğim örnekler kisa kisa ve konudan konuya atlamis bi anlatim olmus ki hiç tarzim değil, imla hatalari cabası. .hem telden girdiğim, , hemde kizimi uyutmaya çalıştığım icin dağınik olmus kusura bakma..

Son düzenleme:
Ben aslinda sok oldum bu anlatilanlara…bi anne cocuklari arasinda ayrimcilik yapma luksune sahip midir sizce? Bence degildir…birini 9 ay tasidi digerini tasimadi mi? Yani gercekten inanamiyorum…bi anne tuylendi diye nasil kiziyla dalga gecer, nasil ona yol gostermez genc kiz oldugunda…ya Rabbim bizler insaAllah laikiyla anneligimizi yapariz…bizlere yardim etsin. Sevgisizlik cok kotu birsey, ama eminim ilerde esin cok iyi biri olacak. Her cikisin bir inisi vardir cunku…

Canım diğer ailelere bakınca benim ailemde çok farklı bize yaklaşım konusunda ama senin annen bayaa farklı bildiğin ayrımcılık yapıyor... İllaki bir sebebi vardır kendine göre tabi. Alış derim ben bu saatten sonra değişmez ki

Degismicek canim biliyorum ama ya benim icimdeki anne sevgisi bir kere sarilip annem bana kizim dese icimde kalmicak bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…