- Konu Sahibi powerpoint
-
Her zaman ayni sey oluyorsa sorun bence.bir kap yemeği babanız da yapabilir zor değil
işte burada sorun anneniz değil babanızın eli ayağı tutarken bir yemek için annenizle kavga etmesi
kadın bıkmış demek ki
istemiyor hazırlamak
Evet kızı bi odada reAnnede kabahat baştan kızını alıştırmamış evin sorumluluk alanı olduğuna
Annen en başından beri mi böyleymiş? Eğer sonradan olduysa bence yorulmuş kadın.Hiç bir iş yapmıyorsa hiç yemek hazırlamıyorsa bilemem ama sorun sadece kahvaltıysa babanızda uzatmasın kendi hazırlasın nolucak yani?
Ya da sen sırf inat uğruna anneni beklemek zorunda değilsin yemek için bunca zaman o sizi doyurmuş birazda sen doyur o zaman kendini yapmışkende babanada hazırlayıver.
Bu ne herkes yaptığı tüm ev işlerinin hırsını benden çıkarıyor?Ben de sizin annenize sinir olmanıza sinir oldum. Haberi var mı sizin onun kahvaltı hazırlamayışına sinir olduğunuzdan çok merak ettim. Haberi olsa çok üzülürdü eminim.
vah vah kadın biraz gün yüzü görsün derken? bizim ailede dışarıda yemeğe gitmek gezmeye gitmek çok matah bişey değil bu bir. Eski nesilde okuduğunu anlamaktan aciz heralde bu iki. Konunun görgüyle olan ilgisi ne alaka oraya hiç girmeyeceğim zaten. Bi peynir bi domates koymak değil konu ayrıca siz heralde hiç zor bi bölümün en can alıcı sınavına girmek ve ona hazırlanmak ne demek bilmiyosunuz heralde saniyeler bile önemlidir bu üç. konu ben de değilim zaten babamın bu konuda hassas olması (doğru ya da değil) bu dört.Katılıyorum. Kadın bir de diğer kızıyla yemeğe gitmiş. Annem yıllarca yoruldu biRaz günyüzü görsün diyeceklerine baba kız annenin eline bakıyor. Yuh!
Ders arasında 15 dakikayı alır kahvaltı hazırlamak. 2 peynir koyup, bir yumurta haşlamaya ne var? Şimdiki nesil enteresan. Bilgi var, görgü yok bebelerde.
Okuduğunuzu anlayın sonra konuşalım olur mu23 yaşında ders çalışırken aynı zamanda part time çalışanlar var. Oturup koskoca kadının hazırlamadığı kahvaltının lakırdısını yapmak çok acınası bir durum.
Evet ya elli paragraf yazı yaz gidip bir kelimeyi seçip galeyana geliyorlar cidden ilginçKonu sahibinin anlattigi kadariyla yetinmeyip satir aralarindan fal bakmak modasi cikti..
kadin hizmetci degil tamam da erkek köle mi 50 yasinda haftanin yedi gunu calis. evin gecimini temin et. haftanin iki gunu iki öğün yemek çok görülsün.
bunun erkeklikle kadinlikla alakasi yok. ben kadin olarak aksama kadar calistigimda ve esim de evde oldugunda ondan yemek ve düzenli ev bekliyorum.
Ben çalışıyorum, sabahları da kahvaltı hazırlıyorum. fakat yazınızı haksız buldum. Çalışan bir erkeğin, ev hanımı ya da çalışmayan bir kadın ile evlenip, sen yatıyorsun ben köle gibi çalışıyorum mantığıyla kadına psikolojik baskı yapmasına karşıyım. Babam yıllarca yaptı anneme bunu. Sonunda boşandılar.Tamam şunu çok iyi anladık.
Kadınlar hizmetçi değiller.
İstemezlerse hiç bir iş yapmak zorunda değiller.
Öğlene kadar uyumak ve akşama kadar gezmek özgürlüğüne sahipler.
Çünkü hizmetçi değiller.
Ammaaaa
Erkek haftada yedi gün çalışmaya mecbur.
Eli var, ayağı da var. Açıkıyorsa hazırlasın kendi yemeğini.
Bi durunm hanımlar.
Az insaflı olun.
Kocalar da AMELE değil.
Okuduğum en mantıklı yorum valla Ne o öyle Yok anne mecbur mu hizmetçi mi die konu sahibi belirtmiş ısrarla ders çalışıyorum die e babası da işe gidiyormuş anne bi kap yemek yapsa bi kahvaltı hazırlasa çok muYahu neyi anlamıyorsunuz? Aile sıcaklığı en çok hep birlikte yenilen sofralarda olur.. Pazar kahvaltıları ailecek yapılır.. Ne demek zorunda mı ya? Kadın hizmetçi olduğu için yapmaz bunu anne olduğu için içinden gelerek yapar.. Aile diyoruz aile.. Öğrenci evinden bahsetmiyoruz.. Banane sen yap yok ben yapmam o yapsın olmaz öyle.. Anne toplar aileyi o sofrada.. Ben koskoca insanım.. Yazın anneme tatile gittiğimde daha bir gün kahvaltı hazırlatmadı bana.. Ben yapamaz mıyım yaparım elbette.. Ama annem o benim işte.. Anne çünkü.. Şimdi bne annemi hizmetçi olarak mı görmüş olıyorum? Asla.. İçinden gelir ve de yapar.. Anne ben yapayım derim..bne zevkle hazırlıyorum size der...yani kadını koruyalım ama abartmayalım lütfen.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için:)Okuduğum en mantıklı yorum valla Ne o öyle Yok anne mecbur mu hizmetçi mi die konu sahibi belirtmiş ısrarla ders çalışıyorum die e babası da işe gidiyormuş anne bi kap yemek yapsa bi kahvaltı hazırlasa çok mu
Öss, kpss, ales hepsine girdim. Üstelik evliyken atandım. Yani sizin gibi bir odaya kapanıp, ben ders çalışıyorum bana dokunmayın diyerek hayattan soyutlanmadım. Hali hazırda da çalışıyorum. Ortaokuldan beri annem uyur, kahvaltıyı ben hazırlarım. Bu konuda onu sorgulamadım. Aramızdaki duygusal ilişkiyi sorgularım fakat kalkmadı,kahvaltı hazırlamadı bilmem ne... 16-17 yaşında olsanız duygusal dünyanız buna yol açıyor derim, ama sizin yaşınızdaki Biri için annesini bu açıdan eleştirmek pek vicdanlı bir davranış değil.Evet kızı bi odada re
Bu ne herkes yaptığı tüm ev işlerinin hırsını benden çıkarıyor?
vah vah kadın biraz gün yüzü görsün derken? bizim ailede dışarıda yemeğe gitmek gezmeye gitmek çok matah bişey değil bu bir. Eski nesilde okuduğunu anlamaktan aciz heralde bu iki. Konunun görgüyle olan ilgisi ne alaka oraya hiç girmeyeceğim zaten. Bi peynir bi domates koymak değil konu ayrıca siz heralde hiç zor bi bölümün en can alıcı sınavına girmek ve ona hazırlanmak ne demek bilmiyosunuz heralde saniyeler bile önemlidir bu üç. konu ben de değilim zaten babamın bu konuda hassas olması (doğru ya da değil) bu dört.
Evet çok iyi anlamışsınız aynen evetBide konu ben değilim konu babamın bu konuda hassas olması yazmış ya. Bence konu senin, babanın bu konuda hassas olmasına değil de annenin uyumasına sinir olman.
Bu arada senden bişeyin hırsını çıkardığım yok . Çünkü ben uyuduğum için sinir olan bi kızım yok çok şükür
Öss, kpss, ales hepsine girdim. Üstelik evliyken atandım. Yani sizin gibi bir odaya kapanıp, ben ders çalışıyorum bana dokunmayın diyerek hayattan soyutlanmadım. Hali hazırda da çalışıyorum. Ortaokuldan beri annem uyur, kahvaltıyı ben hazırlarım. Bu konuda onu sorgulamadım. Aramızdaki duygusal ilişkiyi sorgularım fakat kalkmadı,kahvaltı hazırlamadı bilmem ne... 16-17 yaşında olsanız duygusal dünyanız buna yol açıyor derim, ama sizin yaşınızdaki Biri için annesini bu açıdan eleştirmek pek vicdanlı bir davranış değil.
Evet çok iyi anlamışsınız aynen evet
Tavrın zaten açık. Annene sabır diliyorum. Sen de odanda otur ''bana ne bana ne ben küçük kız çocuğuyum, ders çalışıyorum, ayağıma yemek getirin, suyumu verin'' diye diye takıl.
Hey AllahımTavrın zaten açık. Annene sabır diliyorum. Sen de odanda otur ''bana ne bana ne ben küçük kız çocuğuyum, ders çalışıyorum, ayağıma yemek getirin, suyumu verin'' diye diye takıl.
Bu kadar hizmete, alakaya, ders çalışmaya bir astronot olmanı bekliyoruz artık senden. Hadi eyv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?