- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Sanki ben annemi hergün beşte uyandırıp bana yemek hazırla demişim gibi konuşmanın manası ne? Bin defa dedim bakın bin defa . NORMALDE ZATEN BEN İÇİMDEN GELEREK HAZIRLIYORUM KAHVALTIYI VE ANNEMİ SONRA UYANDIRIYORUM. BUGÜN SINAVIM VARDI VE BABAM DA KAHVALTI BEKLERKEN ÖĞLENE KADAR UYUMAK DÜŞÜNCESİZCE DEĞİL Mİ?İyi de kimse size yemek hazirlamak zorinda degil. Ben 4 senedir sabah 5.45 te kalkiyorum okula gitmek icin, sabahin korunde kalkma dedim anneme. Kendim aksamdan hazirlayip, sabah yanima aliyorum.
Aç olmamın sebebi o an inat ettim yemedim ve zaten babam istiyoki hep birlikte yemek yiyelim alıp odama gidince sinirleniyor. Konu ben de değildim evde huzursuzluk çıksın istemiyorum sadece ve anneme yansıtmıyorum bu tür şeyleri çok çok nadir söylerim. O yüzden annemi zorlayan yok. Sadece yaptığı doğru mu değil mi bunu sormak istedim ama herkes nedense "annee açız ölüyoruz çabuk bize yemek hazırla hadi çalış boş durma " demişim gibi bi tutuma girdiEğer yapmak zorundasın diye dayatilmissa yıllardır , bıkmış olabilir.
Her evde herkesin bir görevi vardır ve bu yapildikca düzen olur, haklısınız.
Ancak zorlama varsa, bu görevler her daim bekleniyorsa , şimartilmiyorsa , bir kahvaltı için uyandırılmak isteniyorsa , hazırlanıp neşeyle anneniz cagrilmiyorsa zamanla yılma olabilir.
Sınava hazırlanmak çok zor bir süreçtir. Sıkıntınızı anlayabiliyorum ancak babanızla annenizin arasındaki mevzuya karismamalisiniz.
Yıllar onlardan ne aldı, babanız ne yaptı bilemezsiniz.
Yaşınız da çok küçük degil, ekmek arası hazırlayıp , bir meyve suyuyla ders çalışırken kahvaltı yapabilirsiniz. Açım ders çalışamıyorum dememizin üzerine yazdim bunu.
İyi de kadını kaldırmak için uğraşmışsınız. Zorlayam yok demişsiniz ama zorlamışsınız.Aç olmamın sebebi o an inat ettim yemedim ve zaten babam istiyoki hep birlikte yemek yiyelim alıp odama gidince sinirleniyor. Konu ben de değildim evde huzursuzluk çıksın istemiyorum sadece ve anneme yansıtmıyorum bu tür şeyleri çok çok nadir söylerim. O yüzden annemi zorlayan yok. Sadece yaptığı doğru mu değil mi bunu sormak istedim ama herkes nedense "annee açız ölüyoruz çabuk bize yemek hazırla hadi çalış boş durma " demişim gibi bi tutuma girdi
Sanki ben annemi hergün beşte uyandırıp bana yemek hazırla demişim gibi konuşmanın manası ne? Bin defa dedim bakın bin defa . NORMALDE ZATEN BEN İÇİMDEN GELEREK HAZIRLIYORUM KAHVALTIYI VE ANNEMİ SONRA UYANDIRIYORUM. BUGÜN SINAVIM VARDI VE BABAM DA KAHVALTI BEKLERKEN ÖĞLENE KADAR UYUMAK DÜŞÜNCESİZCE DEĞİL Mİ?
Çok nadiren yaptığım bi şey ve düzgün bi uslupla anne sınava hazırlanıyorum kahvaltıyı sen hazırla bugün hadi babamda uyandı bekliyo demem zorlama mı? O benim annem yabancı biri değil söylesem bile zorlama değil bu durum farklı bir şeyİyi de kadını kaldırmak için uğraşmışsınız. Zorlayam yok demişsiniz ama zorlamışsınız.
Önce kardeşi gitmiş zaten iknaya, anne uyanmayınca kendisi gitmiş. Hepberaber kahvaltı beklemişler:) tey allam. Zorlama yok diyor ama kadını yıldırmışlar.zaten 5 gun babama hazirlamiyor demissiniz. Ben bugun ALES e girdim. Sabah kalkip yine kendim hazirladim yedim bir yerim eksilmedi. Bana gore uyuyan insani sarsmak ayip. Elim, kolum saglam kendim yapip yiyebilirim ya ailenizden uzak bir yerde kalsaydiniz ne olacakti? Sinav var diye birilerini mi bekleyecektiniz? 18 yasini gecmis bireylerin bu kadar edilgen olmasi dogru degil.
Önce kardeşi gitmiş zaten iknaya, anne uyanmayınca kendisi gitmiş. Hepberaber kahvaltı beklemişler:) tey allam. Zorlama yok diyor ama kadını yıldırmışlar.
Tek yaşasam zaten bişeyler atıştırırım. Ama bi aileye kalkıp pazar kahvaltısı hazırlayacak vaktim yok benim. Alese girmekle bikaç saat sonra finale girecek olmak farklı. Birinde zaten yapacağını yapmış sınava gidiyosundur diğerinde finale gireceksindir ve son saniyeye kadar bakman gerekiyordur bence çok farklı şeyler .zaten 5 gun babama hazirlamiyor demissiniz. Ben bugun ALES e girdim. Sabah kalkip yine kendim hazirladim yedim bir yerim eksilmedi. Bana gore uyuyan insani sarsmak ayip. Elim, kolum saglam kendim yapip yiyebilirim ya ailenizden uzak bir yerde kalsaydiniz ne olacakti? Sinav var diye birilerini mi bekleyecektiniz? 18 yasini gecmis bireylerin bu kadar edilgen olmasi dogru degil.
Önce küçük kardeşimi göndermem ayıp olmasın önden o gitsin zaten uyanır diye düşünmem. Herkes düşündüğünüz gibi kaba değil herkes kendinden bilirÖnce kardeşi gitmiş zaten iknaya, anne uyanmayınca kendisi gitmiş. Hepberaber kahvaltı beklemişler:) tey allam. Zorlama yok diyor ama kadını yıldırmışlar.
Tek yaşasam zaten bişeyler atıştırırım. Ama bi aileye kalkıp pazar kahvaltısı hazırlayacak vaktim yok benim. Alese girmekle bikaç saat sonra finale girecek olmak farklı. Birinde zaten yapacağını yapmış sınava gidiyosundur diğerinde finale gireceksindir ve son saniyeye kadar bakman gerekiyordur bence çok farklı şeyler .
annene önce senin ricada bulunman neden ayıp? Çekiniyor musun ondan bie şey istemeye o yüzden mi önden kardeşin gitti?Önce küçük kardeşimi göndermem ayıp olmasın önden o gitsin zaten uyanır diye düşünmem. Herkes düşündüğünüz gibi kaba değil herkes kendinden bilir
Cidden anlamayana laf anlatmak çok zor. Evet kardeş evet haklısın tabii aynen ben de öyle düşünüyorum tabiki dediğin gibiben hic finale girmedim zaten ya direkt gidip alese girdim oyle bi dunya benimkisi. Lisansi okumadan direkt yuksek lisans yapicam.
Aç olmamın sebebi o an inat ettim yemedim ve zaten babam istiyoki hep birlikte yemek yiyelim alıp odama gidince sinirleniyor. Konu ben de değildim evde huzursuzluk çıksın istemiyorum sadece ve anneme yansıtmıyorum bu tür şeyleri çok çok nadir söylerim. O yüzden annemi zorlayan yok. Sadece yaptığı doğru mu değil mi bunu sormak istedim ama herkes nedense "annee açız ölüyoruz çabuk bize yemek hazırla hadi çalış boş durma " demişim gibi bi tutuma girdi
He ondan gittiannene önce senin ricada bulunman neden ayıp? Çekiniyor musun ondan bie şey istemeye o yüzden mi önden kardeşin gitti?
Değil mi aynenYuh uyuyan insanı kahvaltı hazırlasın diye uyandırmaya mı çalıştınız. Kalk ye yemeğini. Bizim evde kim kalkarsa yer nereye gidecekse gider. İyi sacmalamışsınız
Tek yaşasam zaten bişeyler atıştırırım. Ama bi aileye kalkıp pazar kahvaltısı hazırlayacak vaktim yok benim. Alese girmekle bikaç saat sonra finale girecek olmak farklı. Birinde zaten yapacağını yapmış sınava gidiyosundur diğerinde finale gireceksindir ve son saniyeye kadar bakman gerekiyordur bence çok farklı şeyler .
Cidden komiksiniz ya vala çok zor bi şey anlatmak sizlere. Evet 8 hafta evet aynenAlese girecek olan da sinavda yaptigi hatayi 6 ay sonra duzeltebilir. Vize final arasi 8 hafta. Sanirim sen daha kolay cozersin hatani. Sen bu ornegi verdigin icin yaziyorum bunlari yoksa benim icin ikisininde farki yok. Ikiside sinav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?