Annem geliyorken Kv eşimi kahvaltıya çağırıyor

Senin annen yabancı değil, onun annesi el miymiş bahaneye bak.kocana diyeceksin ki evinde misafir varken gezmeye gidemezsin.

Annenle ev mesafeniz yakin olsaydi evet sorun olmaz gozuyle bakilabilirdi ama sehir dışından gelen insana ayip olur kendi ailesi yakin sanrm herzaman gordugu insanlar hicte ayip olmaz kv den abartmis birz dedigim olacak kafasinda gibi biri

Nekadar boş bir konu. Canım ya. Hayat zaten zor bide şu affedersin ottan b.ktan sorun çıkmalar yokmu. Ailen gelecekse tabii ki eşin sizinle gelecek. Görümcene eşinle ertesi gün giderdin ne var. Ayy boşuna boşuna evinizde gerilme sebebi olmuş. Boş bir konu için. Ailen misafir gelecek sizde ailenle ilgileneceksiniz net. Ama eşin gitmek istiyorsa gitsin ailenle olan kahvaltıda surat yapan veya istemeyerek gelen eş gerginliği yaşama. Sen ailenle güzel vakit geçirmeye bak. Tartışıp üzülme. Eşine ben ailemle eşimle güZel bir kahvaltı hayal etmiştim de. Görümceme sonradan gideriz beraber süpriz yaparız de. Eğer hayır ben gitmeliyim derse ısrar etme. Gününü ailenle zehir etme. Eşinede sonradan gereğini yaparsın.

Ayni benim kv gbiymis.babamlar 1 ay evvelden izin aldi is yerinden bana gelmek icin.herkesin haberi vardi.kayinvalide esimi aradi uzak bi akrabanin dugunu var illa gel hatta beni ve cocuguda getirmesi icin baski yapmis .dayanamadm aradm kaynvalidemi anne aylar evvelde biliyordun evimde misafr olacagni bu yaptgn cok ayip diye direk yuzune soyledim icimdekileri kivirdi da kivirdi tabi yemezler ama

Burada görümce yabancı değil... anneniz misafir oluyor.. tabiki de eşiniz anneniz ve sizinle kahvaltı yapacak... acayip sinir bozucu bir durum.. kesinlikle taviz vermeyin

görümcenin oğlu kaç yaşında? sürpriz illa kahvaltılı olmak zorunda mıymış?

pardon da doğumgünü karga b.kunu yemeden kutlanmak zorunda mı?
görümcenin çocuğu için önemli olan mum üflemesi iki şakşak yapılması pasta kesilmesi, sabah kahvaltıda kutlanmış, ikindide kutlanmış hiçbir önemi yok.
sen ara kaynanı, annecim biz bu şekilde program yapmıştık. size de kahvaltı sonrası geleceğiz de.

Görümcemin oğlu 12 yaşında
Dün akşam kv aradım söyledim x e gel demişsin ama gelemeyiz benim ailem kahvaltıya geliyor kahvaltı sonrası gelir kutlarız dedim tamam dedi eşim de aklı başına gelmiş olmalı ki sesini mi çıkarmadı şayet gidecek olsaydı kıyamet kopardı

Hah iyi yapmışsın. Eşine de tane tane anlat bir daha yeltenmesin.

Şehir dışından geliyor yani onun annesi dibinizde. Bence ayıp olur ki kv nin yaptığı işgüzarlık. Doğumgününü akşama kutlasınlar ya da pazar kahvaltısına alsın. Ayrıca siz gelemem deyince eşinizi arayıp ayrı davet etmesi cok saygısızca neticede sizin babanız da geliyorve aile toplantısı

Ne kadar ayıp ya anneniz şehir dısından geliyor misafir. Kv deniz tamam dusuncesiz ama esinize ne demeli kusura bakmayin biz katilamayacagiz zaten her zaman birlikteyiz telafi ederiz baska zaman demek yerine sizinle kavga ediyor..hep birlikte gidin olmadi kendi ailenizi de goturun.

Annenin sınavı 10 dakika da sürse 5 saat de sürse bir gece önceden gelmiş misafiri bırakıp bir yere gidilmez. Doğum günü kutlamasına eşin öğleden sonra da katılabilir. Kahvaltıya giderse çok ayıp eder. Madem senin annen yabancı değil o zaman onun annesi de yabancı değil o da alınmasın. Zirabenim eşim böyle bir durumda kalkıp gitse uzun bir süre ailesinin bütün davetlerini reddederdim.

Ay aklım bu konudaydı.
Kv bişi demedi mi? Düşüncesiz kadın.
Pişkin miydi yoksa

Sizin açısınızdan bakınca siz haklısınız eşinizin açısından bakınca eşinizde haklı (siz nasıl ailenizle kahvaltı etmek istiyorsanız eşinizde kendi ailesiyle vakit geçirmeli o vakit normal gün değil doğım günü alakalı) eğer ki konu kahvaltı sorunu ise eşiniz kaçta kahvaltıya gidecek sizin aileniz kaçta kahvaltıya gelecek (2 tarafada zaman ayırabilecek şekilde mi) anneniz kalıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…