Annenle ev mesafeniz yakin olsaydi evet sorun olmaz gozuyle bakilabilirdi ama sehir dışından gelen insana ayip olur kendi ailesi yakin sanrm herzaman gordugu insanlar hicte ayip olmaz kv den abartmis birz dedigim olacak kafasinda gibi biriÖncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor
Ayni benim kv gbiymis.babamlar 1 ay evvelden izin aldi is yerinden bana gelmek icin.herkesin haberi vardi.kayinvalide esimi aradi uzak bi akrabanin dugunu var illa gel hatta beni ve cocuguda getirmesi icin baski yapmis .dayanamadm aradm kaynvalidemi anne aylar evvelde biliyordun evimde misafr olacagni bu yaptgn cok ayip diye direk yuzune soyledim icimdekileri kivirdi da kivirdi tabi yemezler amaÖncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor
ALkışlıyorummmKv leş de eşin ondan beter. Resmen terbiyesizlik yaptığı ve sen hala kendini pasif pasif savunuyosun.
Görümcemin oğlu 12 yaşında
Dün akşam kv aradım söyledim x e gel demişsin ama gelemeyiz benim ailem kahvaltıya geliyor kahvaltı sonrası gelir kutlarız dedim tamam dedi eşim de aklı başına gelmiş olmalı ki sesini mi çıkarmadı şayet gidecek olsaydı kıyamet kopardı
Şehir dışından geliyor yani onun annesi dibinizde. Bence ayıp olur ki kv nin yaptığı işgüzarlık. Doğumgününü akşama kutlasınlar ya da pazar kahvaltısına alsın. Ayrıca siz gelemem deyince eşinizi arayıp ayrı davet etmesi cok saygısızca neticede sizin babanız da geliyorve aile toplantısıÖncelikle herkese Merhabalar,
Annenin sınavı 10 dakika da sürse 5 saat de sürse bir gece önceden gelmiş misafiri bırakıp bir yere gidilmez. Doğum günü kutlamasına eşin öğleden sonra da katılabilir. Kahvaltıya giderse çok ayıp eder. Madem senin annen yabancı değil o zaman onun annesi de yabancı değil o da alınmasın. Zirabenim eşim böyle bir durumda kalkıp gitse uzun bir süre ailesinin bütün davetlerini reddederdim.Öncelikle herkese Merhabalar,
Görümcemin oğlu 12 yaşında
Dün akşam kv aradım söyledim x e gel demişsin ama gelemeyiz benim ailem kahvaltıya geliyor kahvaltı sonrası gelir kutlarız dedim tamam dedi eşim de aklı başına gelmiş olmalı ki sesini mi çıkarmadı şayet gidecek olsaydı kıyamet kopardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?