Annem geliyorken Kv eşimi kahvaltıya çağırıyor

Kesinlikle bir kere konuş daha sonrada isterse gitsin küs ve sakın konuşma. Annesiyle de küse, sende onlara gıtme bir daha yapamasın. Tavırlarının yanlış oldugunu anlasınlar

Hiimmm bu durumda gorumceninz oğlu yabancı oluyor ayıp olur diyerekten kahvaltı nedir doğum günü için akşam da oraya gidin pasta kesin kutlayn ikisinede ayıp olmasın erkeklerin iş yürütme özürleri beni delirtiyor ne demek annene ayıp olmaz şehir dışından geliyor asıl ona ayıp olur damat doğum günü kahvaltısına gitmiş sürpriz kvniz lüzumsuz eşinizde yanlış düşünüyor bisekilde anlatın bunu.

Niye görümcenin oğluna ayıpmışta taaa şehir dışından gelen annene mi ayıp yokmuş

Kv koskançlıktan böyle plan yapmış. O kadar belli ki amacı. Bence eşinizi zorlamayın artık. Oraya giderse siz de bir daha onun ailesine gitmeyin. Bayram, seyranda bile gitmezdim ben olsam.

Ayrıca çocuk kahvaltıya gidince niye mutlu olsun onu da anlamadım. Oyun parkına filan gidilse neyse.

Asıl eşinin ailesine ayıp olmaz. Zaten hep görüsecek mesafedesiniz. Ayrıca sizin planıniz belliymis, onlar salca olmuşlar su anda. Ne olacak akşam yemegine yada bir gün sonraya ertelesen ki, sehir dısından aileniz geliyor sonucta. Esinizin katılmamasi da ailenize cok ayip olur bence. Ben pek iyi niyet sezmedim ben olsam sonuna kadar giderdim.

E onun ablası yabancı mıymış ? Şehir dışından gelene niye ayıp olmuyor ?

O doğum gününe gitmeyip kisasa kısas yapmak zorundasıniz

Kayınvalideniz ne kadar anlayışsız. Eğer şehir dışından ailenizin geldiğini bile bile hala eşinizi davet ediyorsa pes. Sanki inadına ve eşiniz sizin ailenizle vakit geçirmesin diye uğraşıyor. Eşiniz de çok ayıp etmiş, annesine diyememiş mi anne misafirlerim var, ben gelemem, sonra görüşürüz diye. Eşiniz nerede nasıl durması ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyor .

o zaman eşinin gitmesinde bir sakınca yok...boş yere büyütme bence konuyu, dediği gibi yabancı değil ya...
Siz şu kaynanalik yolunda ilerleyen teyzeydiniz dimi? Yorumunuzdan belli de

Konu sahibi yerinde olsam kv arar haşlardim
eşini de asla yollama net.pişman olursun, otursun dizinin dibinde. ne işi var orda,kendi evinde misafiri varken

Bu arada kv kıskanmış, eşini sabahtan çağırıyor, akşama kadar bırakmayacak.yoksa sabah kahvaltıda doğum günü falan kutlanmayacak eminim maksat senin ailenle vakit geçirmesini engellemek kayinvalidenin yaptığı, akıllı ol yollama eşini...

Son düzenleme:

insallah onlarda ailecek kahvaltıya gitmis olurlar. hepsi kapida kalir mal gibi.

esinizi annesi doldurmus annesinin ağzıyla konusuyo gibi geldi bana.

o zaman eşinin gitmesinde bir sakınca yok...boş yere büyütme bence konuyu, dediği gibi yabancı değil ya...
Teyzecim sen gercek misin bizi mi trolluyorsun anlam veremedim. Kayinvalide olma fobini tum forum ogrendi her tarafa yazdigin yorumlardan ok de sanki milletin damarina basmak icin inadina yaziyorsun bazi seyleri.
Neyse kokusu cikar yakinda...

Annene ayıp olur şehir dışından geliyor.annenler gidince hediyesini alıp gidersiniz.esin9ze böyle söyleyin. Kavga etmeden sakince

Ne tuhaf insanlar var ama burda kv değil eșin suçlu. Demekki o senin ailene saygı duymuyor. Benim kv olsa kesinlikle benim ailemide ısrarla davet ederdi, sadece ben orada olabileyim diye.

Kynanamı ynede severdim ama taki bana bebegimii hasta ettiğimi ima edip bnm bebegime annen bban gitsn ben bkıcam sana dye habire sylenmesini dyana kdr senn kynaada sana nspet ypmış baya baya sole esine gdemezsin de o gorsun ozmn nasıl oluyormuş

Kaynana kara kazanda kaynaya çok cinsmiş benim ki öyle bi şey yapsa etmediğimi bırakmazdım

Kıskançlık net.
Şehir dışından aileniz geliyorsa misafirdir ne ayıp bu kadar oğlunun da orda olması isteniyorsa bir gün sonra yapıp hep beraber sizi ve ailenizide davet edebilirdir

Eşiniz burada önemli olan. Evet kv terbiyesizlik yapmış ama eşinizin tutumu daha da vahim durumda. Çekirdek aile kök aileden önce gelmeli. Sizin evinize misafir geliyor neticede anne babada olsa misafirdir. Evin sahibi yerinde olmalı falan filancanın süprizi için kahvaltıda olursa ayıp eder.

Eşiniz hata etmiş. K.valide kıskanç belli ki, oğlunun alet olması çok yanlış. Çok çok ayıp etmişler bence. Gel de şimdi adamın ağzından burnundan getirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…