- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Albertynax
-
Annenle baban karar vermiş yapmış kadın size mi soracaktı sizin ne haddinize ki ? Olan olmuş hem ya destek olun yada susun kadına dırdır edip stres yaptırmayınMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Bu çocuğu asla istemiyoruz demek bence size düşmez ve yanlış kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle bi vebalin altına girip annenin çocuğu aldırmasına bence vesile bile olmanı tavsiye etmem. Çünkü bu ağır bi yük ve Artık o bebek annenin rahmine düşmüş bir can.. bi parmağımız kesiliyorda onu iyileştirmeye gücümüz yetmiyorken Allah’ın verdiği bi cana kıymaya kalkmak olmaz bence . O yüzden böyle bi vebalin altına girmemeni tavsiye ederimMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Doğru asansor şart olmazsa olmaz hergün sırtınıza alıp inip çıkacaksınız sanırmO daha bilmiyor bile ben kıskançlık yapmıyorum ki derdimi anlamadınız sanırım zaten çok şükür var gerek yoktu diyorum ev yüksek asansör yok ev küçük küf içinde maddi durum orta haksız mıyım?
Arkadaşlar herkes yüklenmiş ama ben hak verdim. 4 çocuk varken ev küçükken evdekilerin de hayatını etkileyecek bir olay için rahatsız olunduğu belirtilemeyecek mi? Hani belki 2 çocuk varken 3.ye karışmasınlar ama bence haklı kızlar
Aldırılmasın tabii ki. Belki burada okuyan 4 çocuklu, üst gelirli olmayan anneler varsa, büyük çocukları 20 li yaşlarda ise, ne düşüneceklerini görürler, konunun faydası olur.Haklı yada haksız farketmez bebek var mı var. Hatıce değil neticeye bakıyoruz sonucta. Aldırsın mı masumu. Hayat hakkı elinden mi alınsın? Tepkim bu yönde.
Canım annem değilde kaynanam sözüme bir hafta kala doğum yapmıştı düğünümde küçük kayınım 6 aylıktı sanırım evet tuhaf duruyor suan bile herkes dalga geçiyor nerdeyse ama doğurdu vallah ki bide cok cok zorlanıyor bazen oraya gidiyoruz biz farlı ildeyiz Haline cok üzülüyom vallahMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?