- 24 Ağustos 2016
- 424
- 258
- 53
- 41
- Konu Sahibi Albertynax
-
Her cocuk nasbiyle doğarmis evin kücüklügü İĞRENCLIĞI vs. Önemli olan ilgili bir anne olmasi doğurup sokağa birakacak olmamasi.Düsunce tarziniz yanlis geldi annenize tabiki yardim edeceksiniz tabiki biseyleri üstleneceksiniz anne babaniz istiyoken bence kasmayin destek olun sonicta aldirip bi cana kiyacak haliniz yok.Merhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Merhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
32 yasindsym nasil unili kiziniz var. Kendimi 18 gibi hissediyorm. Ne kadar genc anne oldunuzAy benim iki tane universiteli kizim var can atiyorlar kardesleri olacak diye ..nasil sabirsizlar..benden daha cok hevesliler .. 36 yasindayim 3. Dogurmaktan cok mutluyum ..
Merhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım
BebeĞim 2buçuk aylık. 38yaşında dogurdum. 16yaşinda kızım var. Kardeşini çok seviyor. İyiki kızım sizin gibi düşünmüyor. Yoksa çok üzülürdümMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Oldu o zaman çocuklarımıza soralım bebek doğurayım mı,yaşım uygun mu diye? Böyle saçma şey olur mu?Neden karışmasın? O da onlarin evladi degil mi...doganin hakki var da mevcut evladin hakki yok mu...ne kadar yanlış bi düşünce....bebegin sorumlulugu o evdeki herkesi ilgilendirir...anne baba zaten zor geçiniyoruz bizim de hayallerimiz var gelecegimiz var diyemezlermiydi...
Bu anlattığı şartlarda sormayı birak zaten kendilerinin düşünmesi lazimOldu o zaman çocuklarımıza soralım bebek doğurayım mı,yaşım uygun mu diye? Böyle saçma şey olur mu?
Bu anne/babanın verebileceği karardır,çocuklar bir zahmet uyum sağlamalılar. 2-3 yaşında değil bu kız,kocaman olmuş,anlayış gösterip ,saygı duymak zorunda.
Merhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
17 ve 19 yasinda dogurdum kizlarimi ...birlikte buyuduk ..36 yasindayim ..32 yasindsym nasil unili kiziniz var. Kendimi 18 gibi hissediyorm. Ne kadar genc anne oldunuz
Süpersiniz...iki durumu ayırt edemeyenlere durumu cok Guzel özetlemişsiniz...sonuna kadar katılıyorumKızın isyan ettiği şey annesinin 40 yaşında çocuk doğuruyor oluşu değil, 40 yaşında kötü bir hayatın içine 5.çocuğu doğuruyor oluşu. Konuyu neden bu kadar içselleştirdiniz anlayamadım. 40 yaşında doğurmak suç değil. Ama diğer çocuklara kaliteli bir hayat sunmamışken 5.yi doğurmak, diğer çocukların hakkına girmektir bence.
Bu arada çocuk yaparken diğer çocuğuna sormayan sevgili ebeveynler, çocuğunuz sizi takmadığı zaman ağlayıp sızlanmayın. Sonuçta onun kararı size soracak değil ya :)
Kusura bakmayın ama 22 yaşına gelmiş birinin de maddi durumlarını şikayet etmesi bana makul gelmiyor. Bu yaşa gelmişsin Kendi geçimini sağlayabilirsin. Tabi ki ben bu sözü konu sahibinin bencil tavrına karşı söylüyorum.Kızın isyan ettiği şey annesinin 40 yaşında çocuk doğuruyor oluşu değil, 40 yaşında kötü bir hayatın içine 5.çocuğu doğuruyor oluşu. Konuyu neden bu kadar içselleştirdiniz anlayamadım. 40 yaşında doğurmak suç değil. Ama diğer çocuklara kaliteli bir hayat sunmamışken 5.yi doğurmak, diğer çocukların hakkına girmektir bence.
Bu arada çocuk yaparken diğer çocuğuna sormayan sevgili ebeveynler, çocuğunuz sizi takmadığı zaman ağlayıp sızlanmayın. Sonuçta onun kararı size soracak değil ya :)
Kusura bakmayın ama 22 yaşına gelmiş birinin de maddi durumlarını şikayet etmesi bana makul gelmiyor. Bu yaşa gelmişsin Kendi geçimini sağlayabilirsin. Tabi ki ben bu sözü konu sahibinin bencil tavrına karşı söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?