- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Albertynax
-
Konuyu neden saptırıyor bazıları
Kız eyvah annem 40 yaşında hamile demiyor
Zaten 4 kardeşiz 5. geliyor demiş
Sanki konuda 35 yaşında evlenmiş da 40 ında doğum yapacak birinden bahsediliyor
Evet karar anne babanın, bu saatden sonra yapcak bişey yok ama kız 22 yaşında 3-4 sene daha beklese annesi torun severmiş zaten.
geçen 4üncüye hamileyim diye konu açan birine 4ten sonra tüplerini bağlat, korunmayı öğren gibi bisürü akıl verilirken şimdi doğrur sananeee denmiş.
Doğursun tabii kendi kararı ama nasılsa büyük kızlarım var bakarlar diye düşünmüşse ozaman iş değişir.
Benimde var 40ında doğuran arkadaşlarım, hep büyük çocuklar bebeğe bakıyor. Yediriyor, içiriyor, uyutuyorlar. 40 dan sonra çekilmiyormuş, kafam kaldırmıyor, iyiki x var o okuldayken çok zorlaniyorum diyen var. Bumu dur yani?
Doğunca çok seveceksiniz.Benim annem de 40 yaşında doğurdu 5. Çocuğunu.onu en çok seven ve kucağından bırakmayan da evdeki bebeği hiç istemeyen kardeşimiz oldu bu arada hepimiz 20li yaşlardaydıkMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Kardeşler kendi açılarından haklılar evet ama olan olmuş artık. Eğer bu konu anne hamile kalmadan önce açılsa yorumlar çok farklı gelirdi diye düşünüyorum. Kadın şu an öyle veya böyle hamile.
Konu sahibi konuyu silmis fakat konu buysa, yerden göge kadar hakli.
Maddiyat önemli bile degil.
Eger aileye yeni bir üye gelecekse, bunu ilk önce diger aile mensublara sorulmali. Bir bebek herkesin hayatini degistiriyor. Gece uykusuzluklari, yemesi, içmesi,.. Evde sürekli biri olmali ona bakmak için..
Annenin yaptigi düpedüz bencilliktir. Konu sahibi adina üzüldüm gerçekten. Ve burda bos yere linç yiyor.
Bak güzelm cocuk kararını annen baban verir sen degil.artı artık insanlar 30 dan sonra evleniyo bu sebeple cogu kişi 35 inden sonra doguruyo yasıda gayet genç anneninMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Disneyland’de mi yaşıyorsunuz? Ülkenin hali ortada. Yarım yamalak eğitim görmüş 5 çocuğun kime ne faydası olacak merak ediyorum. Bazı şeylerde mantığı elden bırakmamak gerek.Allahın irade ettiği her can dünyaya gelecektir..
Hayatınızı yeni gelenlerle güzelleştirmeye bakın. Boşuna kendinize de çevrenize de hayatı zından etmeyin. Belki de annenizin hamileliğinin zor geçmesinde ki sebep kardeşinizle sizin bu negatif enerjinizdir? Bana bile geçti inanır mısınız..
Sözünüzü güzelleştirin,düşüncenizin güzelleştiğini göreceksiniz.
Düşüncelerinizi güzelleştirin,hayatınızın güzelleştiğini göreceksiniz..
Disney'de yaşasam farkeden şey ne olacaktı ?Disneyland’de mi yaşıyorsunuz? Ülkenin hali ortada. Yarım yamalak eğitim görmüş 5 çocuğun kime ne faydası olacak merak ediyorum. Bazı şeylerde mantığı elden bırakmamak gerek.
Kızın ne terbiyesizliği ne bencilği kaldı
Pardon da dünyaya çocuk getirip getirmeyeceklerine sadece anne ve baba karar verir.Her ne kadar onların çocukları da olsanız bu konuda dış kapının dış mandalısınız.Böyle yaparak hamile annenizi üzüyorsanız keşke anneniz vazgeçme hakkını yıllar önce sizden yana kullansaymış.
Zihniyete bak. 2. Çocuk yapılırken bile birinci çocuğun psikolojisi düşünülür. Burda 5. Çocuktan söz ediliyor. Evin bütün düzeni değişecek. Bazen gerçekten hayata baktığınız pencerenin önünde duvar olduğunu düşünüyorum.Pardon da dünyaya çocuk getirip getirmeyeceklerine sadece anne ve baba karar verir.Her ne kadar onların çocukları da olsanız bu konuda dış kapının dış mandalısınız.Böyle yaparak hamile annenizi üzüyorsanız keşke anneniz vazgeçme hakkını yıllar önce sizden yana kullansaymış.
Soru da vicdansızca o yüzdenVicdansızca bir yorum olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?