Annem hamile!

Konu sahibi konuyu silmis fakat konu buysa, yerden göge kadar hakli.
Maddiyat önemli bile degil.

Eger aileye yeni bir üye gelecekse, bunu ilk önce diger aile mensublara sorulmali. Bir bebek herkesin hayatini degistiriyor. Gece uykusuzluklari, yemesi, içmesi,.. Evde sürekli biri olmali ona bakmak için..

Annenin yaptigi düpedüz bencilliktir. Konu sahibi adina üzüldüm gerçekten. Ve burda bos yere linç yiyor.

Valla alemsiniz. Aynı evde yaşayan insanların hayatı birbirini etkiler. 40 yaş geç değil ama erken de değil. İlk çocuklarında bulduğu enerjiyi bulamayacak ve bazı bakım işleri diğer çocuklara kalacak. Bebek doğduğunda zaten uykusuz geceler başlar bu hem anneyi hem evdekileri etkiler. Konu sahibi üniversite okuyormuş vizelerle finallerle mi uğraşsın bebek mi baksın? Evde 5 çocuk var en küçüğü 11 yaşında. Zengin insanlar olsalar kime ne ama orta halli bir aile bu devirde iyi cesaret ister. Hiçbiri tam anlamıyla ihtiyaçlarını ve isteklerini gerçekleştiremeyecek hep yarım kalan bir şeyler olacak. Eğitim bile çok masraflı artık hangi birine yetişecek bu aile? İlla ki bir şeylerden fazlaca feragat edilecek. Olan olmuş artık yapacak da bir şey kalmamış ama sınırınızı çizin. Bakım konusunda ön ayak olmayın. Maddi konuda da yapacak bir şey yok mezun olup paranızı kazanırsınız ama diğer kardeşlerin durumu zor. Dil kursu,kitap paraları,giyim,üniversite masrafları falan hepsi çok zorlaşacak.

Kardeş kardeşin olmasını da istemez ölmesini de. Şimdi istemiyorsunuz ama olunca o kadar çok seveceksiniz ki

Doğunca çok seveceksiniz.Benim annem de 40 yaşında doğurdu 5. Çocuğunu.onu en çok seven ve kucağından bırakmayan da evdeki bebeği hiç istemeyen kardeşimiz oldu bu arada hepimiz 20li yaşlardaydık

Allahın irade ettiği her can dünyaya gelecektir..
Hayatınızı yeni gelenlerle güzelleştirmeye bakın. Boşuna kendinize de çevrenize de hayatı zından etmeyin. Belki de annenizin hamileliğinin zor geçmesinde ki sebep kardeşinizle sizin bu negatif enerjinizdir? Bana bile geçti inanır mısınız..
Sözünüzü güzelleştirin,düşüncenizin güzelleştiğini göreceksiniz.
Düşüncelerinizi güzelleştirin,hayatınızın güzelleştiğini göreceksiniz..

Orası öyle doğuracak zaten de , herkes ''sana ne'' yazmış,ama ona ne değil işte.Adım kadar eminim ki her ne kadar beni ilgilendirmez dese de yeri geldiğinde o çocuğun sorumluluğunu anne bu kıza da yükleyecek,diğer kardeşlere de.Kardeşi sonuçta elbet sever de,biraz bilinçli olması lazım artık ailelerin.Ev küflü iken mesela 5.çocuk,rızkıyla geliyor falan filan inanmıyorum ben bunlara,bir bezin fiyatı ateş pahası.Diğer çocuklardan elbet kısılacak,hangi çocuk ister kendisinden kısılmasını ? Konu sahibi için değil bu son yazdığım,o yetişkin sınıfında evet,ama diğerleri küçükmüş,olay 40 yaş falan değil yani,maddiyat ve o maddiyata göre çocuk sayısı.Biraz gerçekçi olalım.
Kadının doğurmama şansı kalmamış zaten,tuhaf olan şey gelen yorumların aşırı pembiş olması ve konu sahibine hayırsız evlat muamelesi yapılması.

Kızın ne terbiyesizliği ne bencilği kaldı

Bak güzelm cocuk kararını annen baban verir sen degil.artı artık insanlar 30 dan sonra evleniyo bu sebeple cogu kişi 35 inden sonra doguruyo yasıda gayet genç annenin

Disneyland’de mi yaşıyorsunuz? Ülkenin hali ortada. Yarım yamalak eğitim görmüş 5 çocuğun kime ne faydası olacak merak ediyorum. Bazı şeylerde mantığı elden bırakmamak gerek.

Kızın ne terbiyesizliği ne bencilği kaldı

Ama burda biri konu açsa "maddiyatimiz iyi degil, 5inciye hamileyim" diye o kadin linç olurdu. Ancak konu sahibi kardesini istemeyince "sana ne" "hayirsiz evlat" ve "bebek rizkiyi" gelir oluyor. Diyorum ya, kk'ün iki yüzlülügü bazen.

Yahu maddiyat yok, ev küçük, zaten 4 çoçuk var. Bu kadinin bir tane bile, bir tane bile mantikli bir nedeni yok o bebegi yapmak için. Rizki ile felanda gelmiyor. Ilahi bir varlik yaptigi içinde gelmiyor. Kadin korumasiz seks yasadi, bilerek ve hamile kaldi.

Cocuklarin en küçügü 11 yasindaymis. Yani bir bebek için heersey yeniden alinmasi lazim. Kiyafet, oyuncak, yatak, bez,.. Yer bile yok o bebek için. Nasil yapilcak bu? O çoçuklarin okulu, sinavi,.. nasil olacak sürekli agalayan bir bebek ile? Muz bile olmus kilosu kaç lira, o çoçuklarda o bebekte ne yiyecek?

Ondan sonra "olsun olsun, en çok sen onu seveceksin" oluyor. Sorun sevmek degil ki. Sevince sartlar degismiyor ki. Halen yoksulluk oluyor. Konu sahibine acidim, bu kadar bencil bir anneye sahip oldugu için.

Umarim en kisa zamanda üniversiteyi bitirirde o evden gider. O diger çoçuklar tabiki ne yazikki orda kalmak zorunda Cok hüzünlü bir durum

Pardon da dünyaya çocuk getirip getirmeyeceklerine sadece anne ve baba karar verir.Her ne kadar onların çocukları da olsanız bu konuda dış kapının dış mandalısınız.Böyle yaparak hamile annenizi üzüyorsanız keşke anneniz vazgeçme hakkını yıllar önce sizden yana kullansaymış.

Olan olmuş artık, kabullenmekten başka careniz yok
.

Maddi olarak çok sikintiliyiz , bize manevi olarak zaten bakamiyorlar , bebeğin olması bende hoş duygular uyandirmadi v.s v.s deseniz bir şekilde anlasilirsiniz
Ancak kendinizi ifade etme biciminiz yanlış.

Annem kardeşimi 4 çocuktan sonra doğurdu ve 43 yaşındaydı. onun kararıydı ve bu bizi ilgilendirmezdi. bize düşen annemize destek olup en güzel şekilde hamileliğini geçirmesine yardımcı olmaktı. Çok şükür şimdi kocaman delikanlı oldu. bu arada 20 yıl sonra oldu o kardeşim.
annenize karışma hakkına sahip değilsiniz

Vicdansızca bir yorum olmuş..

Zihniyete bak. 2. Çocuk yapılırken bile birinci çocuğun psikolojisi düşünülür. Burda 5. Çocuktan söz ediliyor. Evin bütün düzeni değişecek. Bazen gerçekten hayata baktığınız pencerenin önünde duvar olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…