Annem hamile

Baban ne diyor duruma. Baban varken sen neden çalışıyorsun Bu arada aserme dedikleri şey psikolojik bir olay. Normalde asermek diye bir şey yok

Okulunu bırakma ve çoğu kişinin dediği gibi bebeğin bakımıyla ilgili düşünmesi gereken annen ve baban senin elinde çok bişey yok. Allah bu bebeği verdiyse rızkını da vermiştir hiçbir şey öylesine olmaz bunda da vardır bir hayır.

Kesinlikle katılıyorum size. Çalışmak maddi durumu iyi ya da kötü herkese bir şeyler katıyor. Ayrıca öğrenci iken kendi paranı harcamak mükemmel bir duygu.
Ama hukuk büroları 3. Sınıftan önce öğrenci istemiyor genelde. Gidenlere de pek bir sey verdikleri yok, is öğrenmek için mecbur gelecekler düşüncesi var sanırım. Konu sahibi için en mantıklı şey özel ders vermek gibi görünüyor.

Bu arada özel ders vermeye karar verirseniz evinize ya da okulunuza yakın ilk ve ortaokullarin çevresindeki esnafa özel ders verilir yazılı kağıt bırakıp cama asmalarini isteyebilirsiniz.

Simdi sizin annenize destek olma zamani yasida gencmiş daha siz evladiysaniz dogacak olanda evladi bebekte buyur sizde okursunuz.

Okullar mayıs gibi bitiyo diye biliyorum okulla birlikte çalışmakta zorlanırsan yazın tatilde çalışıp parayı biriktirirsin okul saatlerine uyarsa devam edersin benim çok arkadaşım hem okuyo hem çalışıyo zorlanıyolar ama yinede iyi idare ediyolar :/

Canım senin doğacak olan bebeğe karşı tek sorumluluğun ablası olarak ona sevgi, ilgi ve şefkat göstermek. Bunun dışında hiç bir sorumluluğun yok. Bütün sorumluluk anne ve babana ait. Onlar bir yolunu bulacak. Sen sadece derslerine odaklan. Bu genç yaşta sırtına böyle bir yük almak zorunda değilsin.

Okul falan bırakılmaz

Ne okuduğuna bakmadım saatler nasıl bilemem ama en fazla ders verir dil varsa tercüme yaparsın kendi harçlığın çıkar

Annen çalışabileceğiz kadar çalışır ki daha 38 yaşında ben 36 yaşındayım kpss çalışıyorum mesela yani daha çoooook genç

Baban 70 değildir herhalde gitsin çalışsın kendi işi dönmüyorsa birinin yanında işe başlasın geceli gündüzlü çalışsın

Sen ve kardeşin okula gidecek annen de bebeğine bir şekilde bakacak baban da kazanacak parayı

Anneni de germeyin

Cikom analik provizyonu diye bir sey var hicbir saglik guvencesi olmayanlar dahi hamilelik dogum surecinde ucret odemiyorlar en azindan bundan faydalanirlar
Bilgim yok bu konuda. Ama çocuklar18 yaşa kadar ucretsiz faydalanabiliyor diye biliyorum yine sigortadan. Bir cocuğun okul dönemine kadar en büyük gideri sağlık üzerine oluyor çünkü. Gerisi 3 5 zıbın giyisi ki onları da ben artık akıllanan bir anne olarak sezon sonu 2 beden büyük alıyorum. Yani 150 liralık montu 40tl ye kış sonu alıp önümüzdeki kış giydiriyorum. Ama okula başlayınca işin rengi değişiyor tabi.

sana sadece şunu söyleyeceğim. okulunu asla bırakma...gerisini ailen halletsin senin sorumlulugunda değil

Ne var küçücük bi Bebek'ten bukadar korktunuz.
Anneni rahat bırakın bi sevincini yaşasın böyle yaparsanız lohusa depresyonu da girer görürsünüz o zaman. Kadının son gebeliği bırak sevinçle yaşasın. O üzüldükçe karnındaki Bebek de üzülüyor

Baban ne diyor duruma. Baban varken sen neden çalışıyorsun Bu arada aserme dedikleri şey psikolojik bir olay. Normalde asermek diye bir şey yok

psikolojik olsa da var ama
ben özellikle ilk çocuğumda öyle bir aşerdim ki bir meyvaya, anlatılır gibi değil
ne zaman evden çıkacak olsam yanıma torbayla alıyordum bol bol
normalde hiç takıntılı vs değilimdir
canımın bir şey çekmesi de önemli değildir
fakat hamileyken....bambaşka birşey o
benim bir arkadaşım normalde asla acı biber salçası yiyemez, hamileyken dudakları şişene kadar yiyordu ara ara

Onemli degil.

Canım part-time çalışırsın baktın olmuyor özel burs da bulamıyorsun o Zaman kaydını dondurur bi süre durumunuz toparlanana kadar çalışır para biriktirirsin. Daha olmadı devlet üniv geçmek için yatay geçiş sınavları var. Bak kaç seçenek sundum sana. Şuan dünyanın en büyük sorunu bu geliyordur sana anlıyorum seni ama unutma ki ölümden başka herşeyin çaresi var

Canim sen hic uzulme Allah onun rizkini verir seninde verir simdi dogum yardimlari vs var kiyafet besik vs bunlar zaten elden ele veriliyor hepsi hallolur sen okulunu bırakma annenide üzme

Canım okulunu bırakma sakın o canı veren Rabbim rizkini da verir Allah büyük böyle düşün

canım hafta sonu tanıtım işi yaparsın marketlerde stant hostesliği benim zamanımda iyi di parası kendini geçindirirsin
şu an bunları düşünmek için çok erken daha yeniymiş bebek çözüm bulunur elbet okulun ara vermesine ne kadar var

Sırf aşerdiği için mi işten ayrılıyormuş annesi anlamadım orasını ben

Ay birden kendimi gördüm sanki..Benim annemde 38 yaşında hamile kalmştı ben 19 yaşındaydım.Üniye gidememiştim o zamanlar durumlar bozuktu.Ya aldıracaklardı yada üniye gidecektim.Tabiki kardşeimi tercih etmiştim iyikide var şimdi 5 yaşında oldu bende üni okumasamda kalite bi yerde çalışıyorum çok şükür.Ama Allah rızknı veriyor şimdi bu hayatta en çok sevdiğim şey o minnak

Hic babandan bahsetmemissin, annen tek basina yapmadiya bu cocugu sadece annen calismiyor sanirim babanda calisiyor valla bana kalirsa ebeveyn onlar o ikisinin sorumlulugu bu bence sen okulu falan birakmayi dusunme cocugu nasil yaptilarsa o sekilde de buyutup besleyecek ve okutacaklar bu onlarin sorumlulugu. Ayrica senin okulu birakmanin kimseye faydasi olmaz. en fazla 3-4 sene zorluk cekersiniz sonrasinda senin okulun biter ise girersin sen ailene destek olursun uzun vadeli dusunmek lazim.
Dedigim gibi ortada anne baba varken anne babaliga soyunma ha bundan sonra harcamana masrafina daha cok dikkat edersin ama daha fazlasi senin sorumlulugun degil. Annen yada baban sag olmasaydi o zaman belki baska turlu konusurdum ama senin durumun farkli.

Notlarınız iyiise bursunuzu yükseltemiyormusunuz %75 yada %100 e yada bir devlet üniversitesine geçiş yapabilirsiniz . Yada bırakıp yeniden hazırlanıp devlet üniversitesi kazanmaya çalışacaksınız.çünkü özel ünvs. De ödeyeceğiniz ücret heryıl artacaktır. Keşke bu kadar zor durumdaysanız özel ğnv hiç düşünmeseymişsin . Hangi bölümde okuyosun yıllık ne kadar ödüyorsunuz. Çalışarak ödeyebileceğin bi meblağmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…