- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Babam serbest meslek. Aslında bizim üç seneye kadar maddi durumumuz iyiydi ama sonra bir battık, daha çıkamıyoruz. Öyle ki bağkur borcunu ödeyemiyor babam bu yüzden hastaneye bile gidemiyoruz. Evde sürekli huzursuzluk hakim, böyle oldukça ben de çok bunalıyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum
Allah kolaylık veresin..zor bir durum ama bebek kısmetiyle gelir belli mi olur bir anda düzelir belki babanın işleri..bir de konuyla alakasız ama bağkur borçluları haziran ayına kadar devlet hastanelerinde bakılabiliyor aklında olsun..borçlu görünenler farklı usulle kaydediliyor aylardır hastanelerden hizmet alıyorlabiliyorlar..sakın borçluyuz diye gitmemezlik yapma..Babam serbest meslek. Aslında bizim üç seneye kadar maddi durumumuz iyiydi ama sonra bir battık, daha çıkamıyoruz. Öyle ki bağkur borcunu ödeyemiyor babam bu yüzden hastaneye bile gidemiyoruz. Evde sürekli huzursuzluk hakim, böyle oldukça ben de çok bunalıyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum
Canım durumunuz bu kadar kötüyken neden devlet üniversitesine kayıt olmadın kiBabam serbest meslek. Aslında bizim üç seneye kadar maddi durumumuz iyiydi ama sonra bir battık, daha çıkamıyoruz. Öyle ki bağkur borcunu ödeyemiyor babam bu yüzden hastaneye bile gidemiyoruz. Evde sürekli huzursuzluk hakim, böyle oldukça ben de çok bunalıyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum
Öğrencilere sigorta yapmıyolar genelde canım1. sınıfım henüz. Ama bırakmazsam da hiç geçinemeyiz gibi. İşe girsem okulla beraber yürütsem, o da olmaz sanırım çünkü ben kyk alıyorum ve işte sigorta yaparlarsa kyk kesilir
bunları babanız dusunmelı sız degıl sız okulunuza devam edın ve babanız gereklı seylerı yapar ve ınanınkı Allah rızkını gonderıyor1. sınıfım henüz. Ama bırakmazsam da hiç geçinemeyiz gibi. İşe girsem okulla beraber yürütsem, o da olmaz sanırım çünkü ben kyk alıyorum ve işte sigorta yaparlarsa kyk kesilir
Katiliyorum. Cocugu yaptilar diye olanin okulunu yakamazlar, bir ogrenci once kendi egitimini dusunmeli.valla okulunu bırakma sakın, yapmasalarmış şimdi bir şekilde karşılamak zorundalar, gitsinler ikinci el alsınlar herşeyi, başkalarından bulsunlar ama yeni çocuk için eski çocuğun geleceğini mahvetmesinler. sende at kafandan o bırakma düşüncesini düzgünce okulunu oku, bebek her şekilde büyür ama bu fırsat bir daha senin eline geçmez, az biraz kendini düşün önce.
Topluma oyle empoze edilmiş iste . vücut kendini dinliyor bir şeyler uüretiyor . elma armut cekiyor sonuc olarak misal . Hastayken de vücudunu dinlediğin zaman agrin artyor bunun gibitilki, post: 45904826, member: 638514"]psikolojik olsa da var ama
ben özellikle ilk çocuğumda öyle bir aşerdim ki bir meyvaya, anlatılır gibi değil
ne zaman evden çıkacak olsam yanıma torbayla alıyordum bol bol
normalde hiç takıntılı vs değilimdir
canımın bir şey çekmesi de önemli değildir
fakat hamileyken....bambaşka birşey o
benim bir arkadaşım normalde asla acı biber salçası yiyemez, hamileyken dudakları şişene kadar yiyordu ara ara
Baban ne diyor duruma. Baban varken sen neden çalışıyorsun Bu arada aserme dedikleri şey psikolojik bir olay. Normalde asermek diye bir şey yok
Sırf aşerdiği için mi işten ayrılıyormuş annesi anlamadım orasını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?