1.si o gelmeden önce ben gelmemesini söyledim. Ailemle tartıştım sen gelmesen de ben başımın çaresine bakarım dedi sevdiğim adam sonuçta ben yanına gittim evet çünkü onu öyle bırakmak istemedim ama yapamadığımız ona güvenmediğim söyledim daha sonrasında da annesini aradım aralarını düzelttim evime döndüm. İstemediğim hiçbirşey olmadı o 3 4 günde bana gayet güzel davrandı ama herzaman böyle okuyordu ailesiyle barışınca onların lafıyla hareket ediyordu o yüzden güvenmedim =)Eşinize bir şey deyip banlanmak istemiyorum da.. Ailenize küfür eden adamı babanız almıyor siz otele gidiyorsunuz ve istemediğinizi döylüyorsunuz! İşler istediğiniz gibi olmayınca adam annem her şeyi bilecek deyince sorun oluyor. Buradan bakınca pek bir farkınız yok gibi.
anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım.
sevdiğim adam sonuçta ben yanına gittim evet çünkü onu öyle bırakmak istemedim
1.si o gelmeden önce ben gelmemesini söyledim. Ailemle tartıştım sen gelmesen de ben başımın çaresine bakarım dedi sevdiğim adam sonuçta ben yanına gittim evet çünkü onu öyle bırakmak istemedim ama yapamadığımız ona güvenmediğim söyledim daha sonrasında da annesini aradım aralarını düzelttim evime döndüm. İstemediğim hiçbirşey olmadı o 3 4 günde bana gayet güzel davrandı ama herzaman böyle okuyordu ailesiyle barışınca onların lafıyla hareket ediyordu o yüzden güvenmedim =)
Hangisi cidden miCidden mi?!
Son zamanlarda öyle değildi ama zaten hep değişiyor.. 2 farklı biri gibi ybiHer zaman ailesinin istediği gibi davranan bir eşin annem her şeyi bilecek demesinin nesi anormal? Adam gayet istikrarlı bence :)
Hangisi cidden mi
Evet seviyordum ne yazıkki insan sevgisini değiştirmiyor elin de olmuyor. Tabiki soğuyorsun ama kabullenemiyosun. Bende yeni yeni kabullendim değmeyecek olduğunu =)Adamda şiddet, küfür, hakaret var. Annesi ile birlik olup sizi eziyor, hatta üstüne cocugunuzu elinizden almaya çalışıyor ve siz hala ona "sevdigim adam" diyorsunuz?
Son zamanlarda öyle değildi ama zaten hep değişiyor.. 2 farklı biri gibi ybi
Evet seviyordum ne yazıkki insan sevgisini değiştirmiyor elin de olmuyor. Tabiki soğuyorsun ama kabullenemiyosun. Bende yeni yeni kabullendim değmeyecek olduğunu =)
Şu yaratığı sevmeyi başardınız yani. Pes...1.si o gelmeden önce ben gelmemesini söyledim. Ailemle tartıştım sen gelmesen de ben başımın çaresine bakarım dedi sevdiğim adam sonuçta ben yanına gittim evet çünkü onu öyle bırakmak istemedim ama yapamadığımız ona güvenmediğim söyledim daha sonrasında da annesini aradım aralarını düzelttim evime döndüm. İstemediğim hiçbirşey olmadı o 3 4 günde bana gayet güzel davrandı ama herzaman böyle okuyordu ailesiyle barışınca onların lafıyla hareket ediyordu o yüzden güvenmedim =)
Yanlız bırakmak istemedim annesiyle tartışmış o evde kalamam sen gelmezsen de tek kalırım dedi öyle bırakmak istemedim. Dönmesini söylediğim dede annesini aradım ve aralarını düzelttim. =) sonra babamın evine döndüm. Güvenmemek te de haklı çıktım birdaha asla aileleri karıştırmam diyen adam yine başa sardıSiz de bi baris bi ayril yalama yapmissiniz. Madem istemiyorsunuz babanizin eve almadigi insanla neden otelde kaldiniz? Hadi kaldiniz sonra neden geri dönmediniz barismadiniz?
Artik bir karar verin ya bosanin ya barisin.
Buda benim aptallığı sanırım yada 16 yaşından beri ondan başkası olmadığı için hayatımda alışkanlıkŞu yaratığı sevmeyi başardınız yani. Pes...
Çağırıyorsun? Ben çağırmazdım kendi geldi =)Geçer bacım geçer barışırsınız. Adam ailene küfür ediyor adamı çağırıyorsun, adam çalışmıyor diye şikayet ediyormuş gibi yapıp asıl sorun ailesinin istediği gibi davranması diyorsun. Bence bu da geçer barışırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?