Annem herşeyi bilecek diyen koca?

Evet çok haklısınız o dönemde bukadar sağlıklı düşünemiyordum =)

Her konunda daha bir sasirmakla beraber, kocanin yersiz ozguveni beni benden aliyor pumpkin...

Allahaskina bosanin artik... Habire adama dilekce ver deyip duruyorsun git sen ver nedir yani...
Onun yersiz özgüveni benim senelerdir ona verdiğim tavizden geliyor =) yani aslında benim hatam

Bu tarz evliliklerde hem ezilmekten, mutsuzluktan şikayet edip hemde adamın bir lafına her defasında pesinden giden kadının ailesine daha çok üzülüyorum. Babanıza küfür edip kapısindan iceri giremeyen adamla otelde isiniz ne? Ailenizi ezip otellerde buluşmaya devam ederseniz yakin zamanda ikinci cocugu kucaklarsınız.

Sen ne düşünüyorsun?
Bence bu daha önemli

Ben şöyle düşünüyorum.. 27 yaşına gelmiş hala annesinin ağzına bakan, onla iyi olunca iyi olan kötü olunca ortada bırakan bi adama güvenemem
Cıks yanlış cevap
Adam beni sevmiyor
Topuklarım gerimi döverekten kaçmalıyım olmalı

İyi de canım benim markete göndermemek sevgiden değl ki
Aşkından ölüyor mu yoksa öldürüyor mu
Psikopat diyorum ya.. Seviyor demedim ki ona göre öyle dedim. Hayatımdan bezdirdi tuvalete gidiyorum diyorum foto at diyo şursayım diyorum foto at diyo dışarı asla çıkmama izin vermiyor 2 dk telefonu geç açayım küfürler ediyor. Sonra da başkasına aşık olmandan korkuyorum diyo manyak mı ne

Bildiğin düz manyak bee

SevdigiNn Adammışş ya sonuçtaa Annesini de çek arada neler cekmissin devede kulak bu.

Ben de aynı şeyi düşündüm

Yemin ederim şu siteye üye olduğumdan beri kocam her işten geldigimde boynuna atlayıp 5 dk öyle kalıyorum. Kocamın kıymetini anladim bacım öpüp başıma koymak istiyorum şuan. Senin durumuna gelince de bence kendini ve kızını daha fazla sürükleyip harap etme en kısa zamanda boşanmaya bak herşeyin hayırlısı yinede

Kaç kurtul
Düşünecek bir mevzu yok

sen su cok kilo aldim ozguvenim yerlerde diyip instagram hesabini bile veren uye degilmisin.bence sen esinden bosanmak falan istemiyorsun neresinden tutsam diye bakiyorsun.anladigim kadariyla istenmeyen sensin.hareketlerin bana normal gelmedi kusira bakmada.

Ona sorsanız da aşkından ölüyor psikopat benim ki ya. Beni markete bile göndermiyor. =)
Bunu da sevgi sanıyorsunuz. Sadece sizi kontrol etmekten hoşlanıyor o kadar. Sizin yerinize başka kadın olsada aynısını yapacak .Size özel değil yani. Şiddet tehdit çocuğu sizden ayırma ,bunlar normal sevgi ilişkilerinde yaşanan şeyler değil. Onu bunu geçin siz çalışmayan anasının evinde yaşayan bir adamla nasıl evlendiniz?Alieniz yada nasıl kabul etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…