- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi -Bortubocek-
-
Filiz akın filmleri daha masumane..hep aynı hikayeler vallahi gına geldi.Mune bu konuda bilgi verdimi,bana başka üye majestenin konularını aklınca tekrarlıyor gibi geldi.Majesteyse çok komik olur yani,perukla kılık değiştiren Filiz Akın gibi,nerde görsek tanırız
seni hatirladim...Şaka gibi ya gerçekten bi anne evladının çocuğuna bakmak için nasıl para ister biz mi ailemize çok bağlıyız yoksa bu mu normal valla bilmiyorum ama biri bizim ailede böyle bişeyi anca şaka sırasında söyler.
Niye? O insanın da bir hayatı yok mu? Ki kadını kendi yaptığı işinden alıkoyup gel benim çocuğuma bak demiş.Şaka gibi ya gerçekten bi anne evladının çocuğuna bakmak için nasıl para ister biz mi ailemize çok bağlıyız yoksa bu mu normal valla bilmiyorum ama biri bizim ailede böyle bişeyi anca şaka sırasında söyler.
o ne gi ?Hala banlanmadi zamaninda kocasi ona goz kirpti 3 saniye once selam vermedi diye konu acan uyede banlanmazdi
Şimdi yeni üyelik aldıysanız oradan devam edelim,yormayın bizi...Elin cocuguna dort dortluk bakarken kendi torununa o ozvriyi gostermedi
Niye? O insanın da bir hayatı yok mu? Ki kadını kendi yaptığı işinden alıkoyup gel benim çocuğuma bak demiş.
Asıl böyle bir durumda para almaması normal olmaz.
Hala banlanmadi zamaninda kocasi ona goz kirpti 3 saniye once selam vermedi diye konu acan uyede banlanmazdi
O mantosuz madonnaydı bu börtü böcek diğeri yeni açtı pro üyelik ?niye banlansın ki?
majesteyi kapattırmış yeni üyelik almış.
2 üyeliği yok yani..
O mantosuz madonnaydı bu börtü böcek diğeri yeni açtı pro üyelik ?
Annem cok gecimsiz bir insandir ben merkezlidir, dedigi dediktir, lafinin ustune laf soylenmez asla anlasmaaz birseyleri konusamassin bagirir cagirir beddualar yagdirir.
Gülüm bu bilgileri veremiyoruz üyelilerin gizliliğini korumak adına, 2. üyelik olduğundan şüphelendikleri üyeler için açıpta 2. üyelik kurallarını bir okusunlar zahmet olmayacaksa, yönetim onayı alınan 2. üyeliklere dokunulmaz.
Kapaninca sayilmiyormuymus.Kapatmak demek hic gelmemek demek degil mi.niye banlansın ki?
majesteyi kapattırmış yeni üyelik almış.
2 üyeliği yok yani..
Gülüm bu bilgileri veremiyoruz üyelilerin gizliliğini korumak adına, 2. üyelik olduğundan şüphelendikleri üyeler için açıpta 2. üyelik kurallarını bir okusunlar zahmet olmayacaksa, yönetim onayı alınan 2. üyeliklere dokunulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?