Danışırım tabiki ama çalışmasına da baktım yeni gelmiş sanırım türkiye ye deniycem çok sağolunRica ederim. Siz yine de paylaştığım takviyeyi, rutin olarak gittiğiniz hekime danışın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Danışırım tabiki ama çalışmasına da baktım yeni gelmiş sanırım türkiye ye deniycem çok sağolunRica ederim. Siz yine de paylaştığım takviyeyi, rutin olarak gittiğiniz hekime danışın![]()
Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuzSizin gibi yardımsever insanlar iyiki varlar. Yeni bir ilaç önerisi de aldım hiç duymadığım bilmem birileri utanır mıcilek.yagmuru
KudrAlobar
Canım öyle istiyor :)Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuz
Karaciğerini eline alacan bu gidişle.Sizin gibi yardımsever insanlar iyiki varlar. Yeni bir ilaç önerisi de aldım hiç duymadığım bilmem birileri utanır mıcilek.yagmuru
KudrAlobar
Doktoruma sorucam tabiki teşekkür ederim beni düşündüğün için seni özledimKaraciğerini eline alacan bu gidişle.
Ne oldu ilgisiz mi kaldın? Etiketliyorsun hemen.
N’olur özleme…Doktoruma sorucam tabiki teşekkür ederim beni düşündüğün için seni özledim![]()
Bana diz ağrımı bir tek sen unutturuyorsunN’olur özleme…
Sen bende baş ağrısı yaratıyorsunBana diz ağrımı bir tek sen unutturuyorsun![]()
Bahane bu baş ağrıları hep sende istiyosunSen bende baş ağrısı yaratıyorsun![]()
Ne oluyoor burda, konu başlığı annem ile ilişkim iken kudrAlobar ile ilişkime döndü tövbe sjskdkdkfkghBahane bu baş ağrıları hep sende istiyosun![]()
O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bakcilek.yagmuru fellik fellik kaçıyor kız senden
![]()
Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuz
Sevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istememFlörtün ilişkiye dönmemesini kabullenemeyen bazı erkekler vardır ya, o arayıp mesaj attıkça iyice soğur, "ne kadar doğru bir karar vermişim, iyi ki zamanında bitirmişim, rabbim beni ateşlerden almış" dersiniz hani, işte öyle bir şey![]()
Espri anlayışımız da uyuşmuyor tebessüm bile oluşturmadı şakanEtiketlemesenize olm beni şu konuya
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten![]()
Bir tekSevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istememben kendimi düşünerek hastalıkla ilgili bilgi almak istedim. Ve burada bir sürü üyeyle özelden konuştuk ilk defa sensin bu şekilde hakaret edip yardımcı olmayan. Hepi topu 3 cümleydi amacım kendim zaten kimseye bayılmıyorum :))
Yok incinme kireci olup demek istedim yoksa oooo :)
Yok beklemiyordum bildirim geliyor yazımca ya hani sen taa cuma günkü mesaja koşa koşa cevap verip ilgi istediğin için geldim annemYok incinme kireci olup demek istedim yoksa oooo :)
Anında konuma da yazdın Bibicim bekliyordun heralde beni :)
Yok beklemiyordum bildirim geliyor yazımca ya hani sen taa cuma günkü mesaja koşa koşa cevap verip ilgi istediğin için geldim annem![]()
Bende boşum hatta en boş insanlardan biriyim artık öğren bunlarıİşte bildirim gelmesini bekliyormuşsun demekki
Görüp geçedebilirdin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum anne
Ben boşum annecim evde öyle yatıyorum malum raporluyum vakit çok ben de
Sen niye koştun onu anlamadımkonu da benim konumya hani cevap yazmamdan daha doğal ne olabilir ama konumdan çıkmayanlara şaşıyorum
![]()
FarkındayımBende boşum hatta en boş insanlardan biriyim artık öğren bunları![]()