• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile ilişkim:(

O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bak cilek.yagmuru cilek.yagmuru fellik fellik kaçıyor kız senden 😂😂

Etiketlemesenize olm beni şu konuya 😂
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten 🥲

Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuz

Flörtün ilişkiye dönmemesini kabullenemeyen bazı erkekler vardır ya, o arayıp mesaj attıkça iyice soğur, "ne kadar doğru bir karar vermişim, iyi ki zamanında bitirmişim, rabbim beni ateşlerden almış" dersiniz hani, işte öyle bir şey 🥲

Flörtün ilişkiye dönmemesini kabullenemeyen bazı erkekler vardır ya, o arayıp mesaj attıkça iyice soğur, "ne kadar doğru bir karar vermişim, iyi ki zamanında bitirmişim, rabbim beni ateşlerden almış" dersiniz hani, işte öyle bir şey 🥲
Sevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istemem 🤣 ben kendimi düşünerek hastalıkla ilgili bilgi almak istedim. Ve burada bir sürü üyeyle özelden konuştuk ilk defa sensin bu şekilde hakaret edip yardımcı olmayan. Hepi topu 3 cümleydi amacım kendim zaten kimseye bayılmıyorum :))

Etiketlemesenize olm beni şu konuya 😂
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten 🥲
Espri anlayışımız da uyuşmuyor tebessüm bile oluşturmadı şakan

Son düzenleme:
Sevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istemem 🤣 ben kendimi düşünerek hastalıkla ilgili bilgi almak istedim. Ve burada bir sürü üyeyle özelden konuştuk ilk defa sensin bu şekilde hakaret edip yardımcı olmayan. Hepi topu 3 cümleydi amacım kendim zaten kimseye bayılmıyorum :))
Bir tek cilek.yagmuru cilek.yagmuru buna bir miktar incindim işte 🥺

Yok beklemiyordum bildirim geliyor yazımca ya hani sen taa cuma günkü mesaja koşa koşa cevap verip ilgi istediğin için geldim annem 💋

İşte bildirim gelmesini bekliyormuşsun demekki 🤣
Görüp geçedebilirdin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum anne🤣
Ben boşum annecim evde öyle yatıyorum malum raporluyum vakit çok ben de ;)
Sen niye koştun onu anlamadım🤣 konu da benim konumya hani cevap yazmamdan daha doğal ne olabilir ama konumdan çıkmayanlara şaşıyorum🫠

İşte bildirim gelmesini bekliyormuşsun demekki 🤣
Görüp geçedebilirdin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum anne🤣
Ben boşum annecim evde öyle yatıyorum malum raporluyum vakit çok ben de ;)
Sen niye koştun onu anlamadım🤣 konu da benim konumya hani cevap yazmamdan daha doğal ne olabilir ama konumdan çıkmayanlara şaşıyorum🫠
Bende boşum hatta en boş insanlardan biriyim artık öğren bunları 💋

Back
X