- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
Normalde aile konusunda çok katı biriyimdir.aile deyince akan sular durur önce ailem sonra eşim gelir benim.fakat bu durumda ilerde sorun çıkacağı için bence annenizi kirmadan reddedin.gerekirse maddi yardim edin kendine ev kursun sonucta nereye kadar sizinle yaşayacak.iki tarafinda huzuru rahati için baska ev kurmasina yardim edin annenizinŞimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Böyle düşününce haklısınız tabiki ama eşi alışamazsa ne olacak? O zaman anne git demek daha kırıcı olur.ben galiba cok duygusalim ya. belkide annem olmadigi icin. koltukda kocisle tv bakcam diye, kocam sort giycek diye annemi sefil edemezdim. kadinda merakli degildir dogurdugu cocugun eline bakmaya.
kadin 22 yasina kadar getirmis kizi- simdi yardima muhtac ama kizi düzenim bozulur diyor. yahu adapte olacak insan zaten esi degilmi? konu sahibi ne ara 22 senelik düzeni unutup 1 senelik düzene alisti?
Böyle düşününce haklısınız tabiki ama eşi alışamazsa ne olacak? O zaman anne git demek daha kırıcı olur.
Çok büyük konuştunuz bence. Ne diyeyim herkesin kendi fikriBen bu konularda kocisci degilimdir. benim annem muhtac, zor durumda olacak kocam laf surat yapacak? yapamaz. yaptirmam.
o adami zevkle bosarim, annemle sen dullar olarak yasarim ama sefil birakmam.
burda ben almam diyenler aksama evde kocislere test ceksin. onlarin annalari kardesleri sefil kalsa bakalim kocis bukadar inci düsünüyormu. hepsi kapar getirir anasini danasini.
İyi polis kotu polis oynayin abartmadan kinlendirmedenkabul etmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim annem çok alınır
Çok büyük konuştunuz bence. Ne diyeyim herkesin kendi fikri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?