Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

Normalde aile konusunda çok katı biriyimdir.aile deyince akan sular durur önce ailem sonra eşim gelir benim.fakat bu durumda ilerde sorun çıkacağı için bence annenizi kirmadan reddedin.gerekirse maddi yardim edin kendine ev kursun sonucta nereye kadar sizinle yaşayacak.iki tarafinda huzuru rahati için baska ev kurmasina yardim edin annenizin

Böyle düşününce haklısınız tabiki ama eşi alışamazsa ne olacak? O zaman anne git demek daha kırıcı olur.

Rahmetli babam çok şiddet yanlısıydı annemle evliliklerinin yaklaşık 40.senesinde bütün kardeşlerin toplandığı bir günde bütün kardeşlerim anneme boşa bu adamı artık şimdiye kadar bizim için sabrettin ama artık hepimiz evliyiz hepimiz sana bakarız dediklerinde tek karşı çıkan biz sana evimizi açıp baksak bile hiç birimizin eşi ölene kadar sana bakmayı kabullenmez babam zaten yaşlı bu güne kadar sabrettin tan rahata ermişken damatlarının evinde perişan olma dediğimde kardeşlerim beni hayırsız evlat olmakla suçlamışlardı.Neyse bu olaydan 1 yıl sonra annem bel fıtığı ameliyatı geçirdi ve hem kombili olduğu hemde onların evde klozet olduğu için kız kardeşimin evine gitti ama 2.haftada ağlaya ağlaya kendi evine döndü çünkü kardeşimin eşi annemin orda olmasından rahatsız olup kardeşime bağırmaya başlamıştı.Bir kaç yıl sonra boşa bu adamı diye masayı yumruklayan kardeşlerim babamın cenazesinde hayır bizim babamız ölemez diye kapıları tekmelemeye başladılar.Demek istediğim insan eti ağırdır ve kör ölür badem gözlü olur..

Böyle düşününce haklısınız tabiki ama eşi alışamazsa ne olacak? O zaman anne git demek daha kırıcı olur.

Ben bu konularda kocisci degilimdir. benim annem muhtac, zor durumda olacak kocam laf surat yapacak? yapamaz. yaptirmam.
o adami zevkle bosarim, annemle sen dullar olarak yasarim ama sefil birakmam.
burda ben almam diyenler aksama evde kocislere test ceksin. onlarin annalari kardesleri sefil kalsa bakalim kocis bukadar inci düsünüyormu. hepsi kapar getirir anasini danasini.

Çok büyük konuştunuz bence. Ne diyeyim herkesin kendi fikri

kabul etmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim annem çok alınır
İyi polis kotu polis oynayin abartmadan kinlendirmeden
Esim sicak bakmadi duzenimiz olmadiktan sonra aile ile yasadiktan sonra neden evlendik sen annende ben annemde kalirdim bunca borca harca ne gerek vardi dedi ben getirsem bir yil razi gelirmisin dedi (ben gelmem hak verdim diyin)yeni evliyizde ben sinirli adamim rizam yok destek olalim bir yil sonra kurmayi dusundugu duzeni sindi kursun dedi de cekil
Bu sekilde paslasmadan olmuyor annem bu yasinda hala istemedigi konularda kirmak incitmek istemedigi mevzularda beyim istemez deyip cekiliyo sonucta el adami oldugu icin kimsede bise diyemiyor varsin esinizden cok hazetmesin cokta sikinti degil hane huzuru birazda boyle yuruyor gozlemledigim

Çok büyük konuştunuz bence. Ne diyeyim herkesin kendi fikri

büyük konusmak degil bu- konu sahibi evinde annesinle yasamaya gocunuyor- kadin bakima muhtac degil-40 yasinda, yani benden 8 yas büyük fit bir kadin. neyse, ben evlatlik görevimi yapdim zaten- tuzum kuru. etme bulma dünyasi- benim annem annesine bakdi (yatalak) bende anneme- birgün muhtac olursam insallah benim cocuklarda (olursa) beni sefil birakmazlar

Annem gelsin kalsın diyen arkadaşlar acaba kayınvalide olsa ne derlerdi? "Amaann sakın haa, yaşıda gençmiş, amacı size yerleşmek, sakın eve alma vs. vs."
Çifte standardın daniskası.
Kendi anneleri anne ama eşlerin anneleri at gitsin çöp mantığı.

Konu sahibi arkadaşım, anneniz çok gençmiş. 40 yaşında diyorsunuz. Valla yatak odasınıda getiriyor. Yani öyle 1 yılla o iş olacak gibi değil. Muhtemelen sizden çıkmayacak. Ayrıca çalışıp çalışmadığı konusunda bir ayrıntı vermemişsiniz ama çalışmıyor olabileceğini tahmin ettim. Kusura bakmayın da anneniz size temelli yerleşir. O evde bir ergen ve bir anne ile nereye kadar gidersiniz bilemem. Ayrıca bu düzene eşiniz ne kadar dayanır o da ayrı bir mesele.
Allah kolaylık versin. Ama eşiniz de ileride annemde burada kalacak derse itiraz hakkınız bile olmaz. Kaldı ki anneniz elden ayaktan düşmüş değil.
Sonradan kötü olacağınıza baştan söyleyin derim ben.

Bir de sunu diyeyim annemin lafidir. Gel demek kolay git demek zor.
Calismaya basladigimda bir sureligine anneannemle kaldim.(yalniz kalmak istemedim.)
Uzaktan tontis gorunen anneannem ayni eve girince bana her gun ayri bir aksiyon yasatti sag olsun. Bir koye atanmistim cikip gezmek istiyor kayboluyor da dersten surekli cagiriyorlar. Anneannenizi bulduk getirdik diye. Fıtı fıtı gulmeler. Eve geliyorum ev misafir dolmus tasmis tek goz bir oda don gomlek ortada. Ozel hayat yerlerde.Koydugum hicbir sey yerinde degil. Cobanla arkadas olmus her gun sut getiriyor adam. Yogurt, ayran, sutlac kalsiyum manyagi olduk. Bir gun baktim acmis ocagi ayakkabimi tutuyor atese isinsinmis, kurusunmus. Ay canim kiyamam kendisine ama olmuyor dostum ev ustune ev duzen ustune duzen kurulmuyor. İki kadina bir ev dar geliyor. Tabi git de diyemedim uzulur diye. Bir yil boyle yasadik. Sonrasinda yeni ogretmen geldi lojmani paylasmak zorundayiz demistim de oyle gitti.Bu da boyle bir animdir.

Bunu erkek tarafı istiyor olsa kıyamet kopardı ev tutsun başka evde baksın kocan ev ev üstünde olmaz diye gelinler için kv neyse damatlar için de o eşin rahatsiz olmasa bile zamanla huzurunuzda bozulur annen herşeyden nem kapar duruma gelir tek göz de olsa küçük bir ev tutun size yakın evinizin içinde bakacağıniza kendi evinde yardım edin destek olun anne sana ev tutalım orda otur kardeşimle ben yardımcı olurum de yapabilecek durumdaysan

Annemde olsa , kayınvalıde de olsa kesınlıkle yapamam , olmaz.
Allah mecbur bırakmasın
Annenız çalışıyor , kendıne ayrı ev açacak durumu yok mu? Yoksa aılesı ıle kucuk kardesınız arasındaki ıletısımı kurmayı ogrenmesı gerekiyor.

Benim de 11 yaşın da kardeşim sizin yerinize koydum kendimi seve seve kabul ederdim ben. Ama tabi arada ki bağınıza da bağlı bu durum ben düzenmiş felan sorun etmezdim. Eğer kabul etmezseniz yakınlarınız da bi ev tutabilirsiniz

Bende istemem. Ki normalde kim ister rahat kendi düzenin varken birkac kişiyle yasamayi.

Ama.sizin konuda her yol tıkali. Kadin çalışıyor ama ev acacak durumu yok. Siz de çalışıyorsunuz sizinde yardim edecek durumunuz yok.
Yani bilmiyorum ya anneniz anne babayla konusacak bana yardim edin kendime ev acayim diye yoksa nereye gitsin.
Yada anne 1 yıl daha orada idare et deyin 40 yasinda gencecik kadın orada biriktirsin ev acma parası.
Sizde 3 5 biriktirin ailede verirse belki 1 seneye kalmadan bir düzen kurar.
Yoksa yazık yani diger taraf kabul etmiyor size de hak veriyorum.
Sebebinide söyle söyleyebilirsiniz; biz sikisigiz cok borcumuz var senin maasinda boşuna burada harcanir. Orada 1 sene daha disini sik bende buradan az cok biriktiriyim.
Öyle seneye sana ev acalim diye.

Sakın kabul etmeyin..iyiyken kötü olursunuz..dışardan destek olmaya çalışın..maddi manevi hertürlü yanında ol ama canım sende artık ayrı bir evsin artık..kendince sorumlulukların ve düzenin var..

Canm haklsn sonucta duzenn bozlcak hani misafrlge kalsa sknti olmaz ama soncta evli ciftin yannda iki tarafnsa kalmasini istemm ben yasadgm icin kaynanam sagolsn benm evlendim 4 gunden geldi 1 ayi geckin kaldi ne ozel haytm kaldi ne rahatm tam tersi huzurszlk sukur gtti suan kaldgm ev 1+1 zaten kendmz zor sigiyrz bana anca gelen musfrlge gelr kalci kmseyi bende alamm durummm musait degl anne o zaman solemeye cals

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…