ANNEM MİRAS

Ne tür engelli bilmiyorum zihinsel o feragatname geçersizdir

Abime annem baktığı için maaşını onun alıp kullanması normal ama ondan mal kaçırması çok yanlış asla kendimi düşünmüyorum ,zaten annemden asla parayı kabul etmiycem ve diyecemki kabul etmiyorum ya benim hakkımı abime verirsin ,ya yaşarken diğer çocuklarına devredersin ,ilerisi için ne söz veririm nede imza diycem ama eminim annem beni silecek..abime imza çok kolay biraz saf abim onlar için sıkıntı degil

Kesinlikle imza vermeyin en azindan abinize bu kadarini yapin, hatta deyin ki biz kalan 3 kardes imza verelim hasta abimin olsun ev deyin, yazik gunah ya hem adamin maasiyka ode hem de evden birsey vermemek icin boyle seylere basvur....annenjz sizi kotu bilsin varsin birsey dersede ben para da istemiyorum evden hak da ama o imzayi abim icin vermiycem deyin...

Abiniz zihinsel engelli degil ise oda kendi hakkını koruyabilir sessızmı kalıyor. Agır engeli yok demıssınız burdan yola çıkarak soyledım. Bu olay da dıger abilerinin bilgisi olduguna eminim anneniz bukadar acımasız olamaz yani olmamalı. Eli ayağı tutan abiler de calıssın alsın ev dıgerı ne yapıcak yanı cok uzuldum

Biraz saf diyelim tedavi görüyor ,imza atar kandirilmasi kolay annem ona baktığı için sözünden hiç cikmaz

Engelli abinizin akli dengesi yerinde mi?
O anlamıyor mu bu durumu?
Tabiki hakkınızdan vazgeçmeyin.

Ve o evi satmaya yada kardeşlerinize vermeye karar verirse, abinizin hamisi olup, mahkeme acacagınızı, yapma ihtimali olan tüm satışları iptal ettireceğinizi söyleyin.

Evin kredisinin abinizin maaşından ödendiği zaten çıkacaktır ortaya banka kayıtlarından vs.
Kısacası bu kadar kötü niyet güden ve evlat ayrımı yapan anneye güzellikle degil, zorla yaptırın yaptıracağınızı. O dilden anlıyor çünkü.

Asla bunu yapamam toplum içinde çok sevilen birisi beni evlatlıktan reddeder ve rezil eder eminim buna ,ve karakterim buna müsait değil ...imza vermeyeceğim naparsa yapsın diğer kardeşlerime yaşarken devretsinde görsün gününü,parada almayacağım o parayı verip evden hakkını verdim zaten diye millete yayacak eminim..almayacagim sadakam olsun ,zaten babamdan kalan şeyleri 3 kuruşa sattı bende küçük sayılırdim karisamadim hep birlikte beni bastırılarak..çok pismanim geçmişte verdiğim imzalara

Abim için ne yapmalıyım onun derdindeyim artık

Annen büyük ihtimal, bu kız çocuğu evlenip gidecek, diğer 2 oğluma kalacak engelli oğlum, onlar bakar, onlara bırakayım evi diye düşünüyor. Öz evladı bu yaşa kadar bakmış kadın, ben bahsettiğin gibi kapıya atacak bi anne olduğunu düşünüyorum, sadece planları farklı. Umarım diğer 2 abi kaypaklık yapmaz ve kardeşlerine sahip çıkarlar. Annene evi engelli abinin üzerine yapmasını siz diğer kardeşlerinde ondan almayacağına dair imza atmanızı teklif et bakalım ne diyecek.

Ben ve diğer kardeslerim zaten evli yaşlarımiz büyük hepimiz 40 li yaşlarda yiz .annemle abim oturuyor evde evi ödeyen abimin maaşı..annem abime kimse bakmazsa devlet alır mal o şekilde kalmasın havasında .ayrıca mirastan kız çocuğu ayrımı diye bir şey yok o sadece annemin yaptığı yanlis bir ayrım .. Normalde bende mirastan tabiki hakkımı alacağım eğer annem devretmezse vb ..

Ve ayrıca kardeşlerim bakamaz abime zaten eşleri anneme gelse 1 dk abimle yalnız kalamayan insanlar ,abim saf ve zararsızdir..ama parası var evide olursa onun derdine bir ihtimal

Ve ayrıca kardeşlerim bakamaz abime zaten eşleri anneme gelse 1 dk abimle yalnız kalamayan insanlar ,abim saf ve zararsızdir..ama parası var evide olursa onun derdine bir ihtimal
Öyle ama abilerin biz bakarız demişler, annende inanmış olabilir, o yüzden ev onlara kalsın nasılsa bakacaklar mantığı da olabilir. Artık bakarlar mı bakmazlar mı orasını Allah bilir. Bence evdeki abinin üzerine olması için ısrarcı olun.

Ben zaten abimin ustune olsun istiyorum ama annem asla yapmaz çünkü annem onlara inansa kimse bakmazsa devlete kalmasın demez.. ,zaten bir ev topu topu ...annem aklı sıra onlar evli çocuklu kirada diye ayrım yapıyor ,abinede bakan olmazsa devlet bakar diyor ,benimde kocamın aileden evi var ( yani boşansam hicbirseyim yok) oda öyle yaşar diyor herhalde bizi umursamiyor...ya abimin ustune yapar yada yaşarken devreder kesinlikle bir miras kalırsa ileride alacağım beni dusunmeyenleri bende düşünmem ..babamdan düşen parayi bile bana ev hakkı diye vermek istiyor , almayacağım naparsa yapsın..

Tek birşey söyleyebilirim. Öyle doğurmakla herkes ana olmuyor,analiginda hakkini vermek lazim

Ne olursa olsun hakkınızdan vazgecmeyin. Çünkü hakkınızdan vazgectiniz diye kimse size madalya takmayacak onlar evlatta siz nesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…