• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ne yapmaya çalışıyor?

Annem erken evlenmiş senin yaşında abine hamileydim diyor.köylerde öyleymiş. Zaten okulu bitirmeden evlenemezsin ama düzgünü bulamazsın diyor...

hahah çok güldüm şimdi gelıp benım odamda böyle aglıyor demene :)

evlendırmeye calısıyor elın cocuguyla da anlasmıs cok sacma

Kendisi hoşlanmamışta benim olur diyecegimi hayal etmiş hep dediklerini ikiletmem,çocuğa o kadar laf sonra böyle diye de canını sıkıyor sanırm

Merhabalar.
Direk dalıyorum konuya. Annem yaklaşık 6-7 ay önce facebook kullanmaya başladı. Ama bayağı kaptırdı kendini, oradan da bir genç ile tanışmış 29 yaşında. Bayağı konuşmuşlar işte annem benden falan bahsetmiş, akılları sıra aramızı yapmaya çalışacaklar. Neyse annem bana bunu söyler söylemez sinirlendim sen nasıl tanımadıklarınla böyle konuşursun falan çocuğu bayağı araştırdım öyle yamuk yapacak biri gibi durmuyor. Neyse annem her fırsatta bana diyor ki çok iyi çocuk şöyle böyle çok mutlu eder gel bir tanış. Çocuk dediği de benden 11 yaş büyük. Ben 18 yaşındayım çocuk 29.olmaz diyorum anlamıyor artık her yalnız kalışımızda bu konuyu açıyor. Facebook hesabını kapattık, 2 gündür de ağlıyor ben onu evladım gibi sevmiştim şimdi ölmüş gibi oldu falan. Her okuldan gelişimde odama geliyor ağlıyor. Zaten babamla evliliği pek iyi değil,kendisi severek evlenmiş şu an pişman benimde aynı hataya düşeceğimi sanarak şimdiden yön vermeye çalışıyor,önceden de ağlıyordu ama gelipte benim odamda böyle ağlamıyordu. Ya cidden artık annemden soğumaya başlıyorum, her her fırsatta bu konu açılıyor. Ki benim hedefimde hemende evlilik yok yüksek lisans falan yapmak istiyorum evlilik aklımın ucundan geçmiyor. Daha da kötüsü annem o kadar kaptırmış ki yarın bir gün kendi sevdiğim beyi getirsem tanıştırsam sevmeyecekmiş gibi. Çok bunaldım gerçekten....

Annenizin acilen psikolojik destek alması gerekiyor. Bu davranışlar hiç normal değil.

Annenizde bi tuhaf yani
İnternetten tanıdığı insanı nasıl olurda size yakıştırır
Annen tehlikenin farkında değil
Bence anneni feysten uzak tutmaya çalış

once sorunuzu cevaplıyım
annenız kotu bırsey yapıyor
cok sasırdım benım annem boyle bırsey yapsa guvenım kırılırdı
aklı basında kızsın hayatını kurtar oku

Back
X