Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz kendisi hoşlanmış gibi.
Merhabalar.
Direk dalıyorum konuya. Annem yaklaşık 6-7 ay önce facebook kullanmaya başladı. Ama bayağı kaptırdı kendini, oradan da bir genç ile tanışmış 29 yaşında. Bayağı konuşmuşlar işte annem benden falan bahsetmiş, akılları sıra aramızı yapmaya çalışacaklar. Neyse annem bana bunu söyler söylemez sinirlendim sen nasıl tanımadıklarınla böyle konuşursun falan çocuğu bayağı araştırdım öyle yamuk yapacak biri gibi durmuyor. Neyse annem her fırsatta bana diyor ki çok iyi çocuk şöyle böyle çok mutlu eder gel bir tanış. Çocuk dediği de benden 11 yaş büyük. Ben 18 yaşındayım çocuk 29.olmaz diyorum anlamıyor artık her yalnız kalışımızda bu konuyu açıyor. Facebook hesabını kapattık, 2 gündür de ağlıyor ben onu evladım gibi sevmiştim şimdi ölmüş gibi oldu falan. Her okuldan gelişimde odama geliyor ağlıyor. Zaten babamla evliliği pek iyi değil,kendisi severek evlenmiş şu an pişman benimde aynı hataya düşeceğimi sanarak şimdiden yön vermeye çalışıyor,önceden de ağlıyordu ama gelipte benim odamda böyle ağlamıyordu. Ya cidden artık annemden soğumaya başlıyorum, her her fırsatta bu konu açılıyor. Ki benim hedefimde hemende evlilik yok yüksek lisans falan yapmak istiyorum evlilik aklımın ucundan geçmiyor. Daha da kötüsü annem o kadar kaptırmış ki yarın bir gün kendi sevdiğim beyi getirsem tanıştırsam sevmeyecekmiş gibi. Çok bunaldım gerçekten....
kesin öyleAklımdan bu gecti yazıp üzmek istememiştim![]()
Anneniz kendisi hoşlanmış gibi.
kesin öyle
Çok tuhafArtık sinirden ağlıyorum ya. Temiz çocuk diyor hala ya. Allahım yardım et....
Artık sinirden ağlıyorum ya. Temiz çocuk diyor hala ya. Allahım yardım et....