- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
aurılmak istersen bile kararına saygım sonsuz diyorBana göre olmaz yaş farki çok hatta bana adam sapık olabilir gibi geldi.o seni tabi birakmak istemez sen onu terk etsen senin gibi citiri nerden bulacak.
Hoslanmayabilirsin tabi kelime olarak en dogal hakkin ama oyle olmus.Kafalamak kandırmak gibi sözlerden hiç hoşlanmıyorum
Niye kız tek öyle koca ikimizde yokO size öyle denk gelmiş 3 yas ben her arada 17 yas olan böyledir demiyorum
Buradaki Çoğu kişi de olmaz Demiş onlarda mı Hatalı düşünüyor ?Annemle babamin arasinda da 17 yas var.
Ve ailem diye degil gercekten herkesin imrendigi 1 çiftler. Gec aile sahibi oldugundan belki muthis deger ve kiymet bilen bir adamdir babam.gipta ile bakar herkes anneme.o derece esine duskundur gozunun icine bakar hala daha.
Ailen hatali dusunuyor
O sizin fikrinizHoslanmayabilirsin tabi kelime olarak en dogal hakkin ama oyle olmus.
Tercihler ...Niye kız tek öyle koca ikimizde yoksor sen buradaki ablalara neleri var ayrıca ben babam yaşında adamla evlilik düşünmezdim kusura bakma XXL bana büyük... L kâfi... Seçim meselesi...
Sende gayt aklı başında bi yaştasın. Ama anne babanın rızası olmadan bence olmaz. Yani onlar razı olsa bence çokta önemli değil yaş farkı. Lakin senn önce aşk mı aile mi diye bi terch yapman lazım. Bana sorarsan ben 7 senelik ilişkimi bitirdim sadece babam için. Benm için onun sözü önmlidir. Şmdi onların razı olduğu bi evliliğim var ve iyiki babamı dinlemşm diyorum:) onlarsız olmuyor çnkü. Ve hep güvenceğin birileri oluyor arknda.merhaba hanımlar,
sizlerden bir konu ile ilgili görüş almak istiyorum ben şu an 26 yasında bir bayanım 4 yıldır hayatımda biri var ve evlenmek istiyor benımle kendisi 43 yasında yani aramızda 17 yaş fark var fakat biz bu yaş farkına rağmen çok iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz 2 defa beni istemeye geldi fakat ailem bu evliliğe razı değil tek sorun yas farkı onun kişiliği karakteri mesleği vs hiçbirşey değil sebep bizde bu durumun hoş olmadığının farkındayız ancak ayrılamadık ben onu tercih etsem annem hakkımı helal etmem diyor ve üzülüyor annemi tercih etsem bu sefer ben üzülüyorum ne yapacağım lütfen bana fikir verip yardım eder misiniz? çok çıkmazdayım.
Biz yanlış düşünüyoruz canım sen bize bakma neyse ben surda birTercihler ...
Belkide denk gelmedikleri icin buyuk sorun olacagini dusunuyorlar.Buradaki Çoğu kişi de olmaz Demiş onlarda mı Hatalı düşünüyor ?
Onlar için tek sorun yasSende gayt aklı başında bi yaştasın. Ama anne babanın rızası olmadan bence olmaz. Yani onlar razı olsa bence çokta önemli değil yaş farkı. Lakin senn önce aşk mı aile mi diye bi terch yapman lazım. Bana sorarsan ben 7 senelik ilişkimi bitirdim sadece babam için. Benm için onun sözü önmlidir. Şmdi onların razı olduğu bi evliliğim var ve iyiki babamı dinlemşm diyorum:) onlarsız olmuyor çnkü. Ve hep güvenceğin birileri oluyor arknda.
Konu sahibiyle aramda yas farki cok degil eger daha once yazdigi gibi 26 yasindaysa hala.Niye kız tek öyle koca ikimizde yoksor sen buradaki ablalara neleri var ayrıca ben babam yaşında adamla evlilik düşünmezdim kusura bakma XXL bana büyük... L kâfi... Seçim meselesi...
Istisna ise samimilerse uyarımı Yaparım kararı ona bırakırım dedi
Maşallah ne diyelimBelkide denk gelmedikleri icin buyuk sorun olacagini dusunuyorlar.
Babam 42 annem 25 yasindaymis evlendiklerinde.
Ben 33 yasindayim ve babam 1 gun annemi uzmedi
Sesini yukseltmedi.
Cayini kahvesini babam yaoar her aksam.keza bize de o sekilde.
Harika bir ciftler
Yaşlı kurtKonu sahibiyle aramda yas farki cok degil eger daha once yazdigi gibi 26 yasindaysa hala.Tercih hakkimi yasi yakin birinden yana kullandim. Mutluyum. Ama atalarimizin da dedigi gibi her kör atin bir sasi alicisi olur. Bu amca gercekten uyanikmis ama istersen ayrilabiliriz falan filan. Yillarin tecrubesi tabi...
Hayata bakış açımız tamamen aynı çocuk gibi hissetmiyorum öyle bir durum yok ve mutluyum zaten mutlu olmasam bunca zaman devam etmezdi ki bu ilişkiTabi oyle diyecek sana. Simdi!
Seni alana kadar
Neyse canim bak seni tanimayiz etmeyiz..iyiligin icin konusuyor herkes burda. Annende kimbilir nekadar uzuluyordur.. Karar senin hayat senin istediginle evlenebilirsin.
Ama tabiki mantikli olarak kimse onay vermez. Yani kimseden evlen cok iyi fikir dogru yoldasin demeyecek haliyle sana..mantikli bir secim degil cunku. Kendinde biliyorsun.
Cok cok nadir iyi yurur bu evlilikler.
Evlenmek istedigine gore bence bu konu yanlis olmus. Erkek arkdasinla mesela anlasamadiginiz konular varmi? Kendini nasil hissediyorsun onun yaninda? Ona karsi hislerin ne durumda? Tartismalariniz ne yonde hangi konularda? Hayata olan bakis aciniz ayni mi? Kendini bazen onun yaninda kadin gibi degilde cocuk gibi hissediyor musun? Vsvs bunlara odaklan boyle seyleri sorgula
Teoride evet ama pratikte ediyor maalesef.Hayata bakış açımız tamamen aynı çocuk gibi hissetmiyorum öyle bir durum yok ve mutluyum zaten mutlu olmasam bunca zaman devam etmezdi ki bu ilişki
Hayata bakış açımız tamamen aynı çocuk gibi hissetmiyorum öyle bir durum yok ve mutluyum zaten mutlu olmasam bunca zaman devam etmezdi ki bu ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?