annem nedeniyle tartıştık?

daha çok gençsin, anneni dinle..

sen de ileri yaşta olsaydın ve yine bu kadar yaş farkı olsaydı belki olurdu da, ileride pişman olma ihtimalin çok yüksek

Evet tanıştırdım annem ona da söyledi zaten çok iyi birine benziyorsunuz sizi kırmak istemiyorum ama benim kızım çok genç daha o Yüzden olmaz dedi

Ah kiyamam ...anneni dinle bence.
Dunyada erkek mi kalmamis peh.. Hani 10 yasa kadar fark olsa idare edilirdi.. Ama 17 de cok fazla canim.. Kendin bilirsin artik ne diyeyim daha..

17 yaş ne demek yaaa çocuğunuz olduğunu düşünün elinden tutup okula götürse dedesi sanarlar kızmayın biraz sert oldu sanırım ama yaş farkı ciddi manada çok fazla be hayat her zaman toz pembe değil evlenip aynı evde yaşamak bir hayatı paylaşmak sevgili olmaya benzemiyor veee anneniz hayır diyorsa bunda vardır bi hayır .

Ben bu konudaki anne kişisine üzüldüm sadece. Sen erken yaşta evlen doğur kızın gitsin neredeyse babası yaşındaki adamla evlenmek istesin. Siz seviyorsunuz diye eleştirilerin hepsini kendinizce savuruyorsunuz ama çoğu insana göre adamın yaptığı sapıklık gibi bişey.

Adam bulmuş çitiri tabi ki 4 elle sarılacak. El üstünde tutması dinamik davranması çok normal. Bu saydıklariniz olması gerekenler olduğu için kimse ciddiye almıyor. Bundan sonrası annenize verdiğiniz değere bağlı. Hiç kimse evladının 17 yaş buyugu biriyle evlenmesini istemez. Ama siz belli ki kafaya koymuşsunuz onun için size mutluluklar yasayarak görürsünüz ne olacaksa annenize de allah sabır versin.

4 senedir berabermişsiniz sen 22 yaşındayken o 39 muş
Nası bişeyki bi henüz siz çocuk çağından yeni çıkmışken kocaman bi adam sizinle beraber olmak istemiş
Ben hiç normal bulmadım malesef
Sen 40 yaşındayken adam 57 yaşında dede olacak bunları hesaplayın
Sana nişanlılığın evliliğin en güzelini yalnızca senin çağlarındaki biri tattırabilir
Pişman olacağından hiç şüphen olmasın

Annemle babam arasında 15 yaş fark var. Harika bir hayat yaşadılar, yaşattılar. Ayrıca bir tanıdığımız da senin durumunda sayılır. Eşi annesinden daha büyük. Annesi kadını 15 yaşında dünyaya getirmiş, eşi kendisinden 17 yaş büyük. Onlar da çok mutlu. Bu iş yaşla olmuyor. Seninle yaşıt içi geçmiş evde oturmayı seven sana yetişemeyen biri de olabilirdi. Babam her zaman anneme yetişmiştir. Geziyse gezi eğlenceyse eğlence
Sana yetişebiliyorsa, seni mutlu ediyorsa ve sana güzel bir hayat vereceğine inanıyorsan arkasında dur ilişkinin. Annen seni kaybetmeyi göze alamaz bence zamanla yumuşayacaktır

Bir çok yorum gelmiş ama ayrılmak istemediğinizden o yaşlı adamı savunmussunuz.
Evlenin hanimefendi. Sonuçta işiniz de var. Bir kaç yıl sonra büyük bir kredi çektirip ortadan kaybolur. Onu yıllarca odemekle ugrasirsiniz.
Yıllar önce bu hatayı ben de yaptım. Benden 16 yaş büyüktü. Allahım ne kadar aptalmisim bir de beni sevdiğine inanıyordum. Hatta senin gibiydim. Ağladığında benim için ağladığını sanardim. Ay kocaman adam ama beni çok seviyor derdim içimden.
Ben 23 o 39 yaşındaydı.
Sonra arkamdan söylediği şeyleri duymaya başladım. Benim için değil de ne için ağladığını çözdüm. Öğrendiğim her şey canımı yaktı.
Yani senin şu yaşlı sevgilinin de seni sevdigine hiç inanmıyorum. Sonra sen de benim gibi ne kadar aptalmisim deme.

yani 22 yaşında iken 39 yaşında adamla çıkmaya başladın doğru mu anladım
abovvv der susarım

annenizden Allah razı olsun

19 yasımda kendımden 12 yas buyuk bırıyle konusmustum 1 yıla yakın ne kadarda cahılmısımdı dıyorum suan ınan 1 sene once gordugumde ben nasıl bı yanlıs yapıp konusmusum dedım bence vazgec bu sevdadan cunku ılerde o kadar sorun olcakkı bırbırınıze ayak uyduramıcaksınız o zamanlar ailem istemedi konusmamı ben ıllede sevıyorum dedım ama ıyıkıde ıstememısler engel olmuslar suan evlı olsaydım onunla hayatımın en buyuk hatasını yapmıs olucaktım bence bır daha dusun ıyısıyle kotusuyle bırde ne vardı bılıomusun oda neselı hareketli bırıydı ama benım hızıma ayak uyduramıyordu o yuzden bır kez daha dusun derım hayatını mahvetme emın ol ondan daha ıyılerını bulabılırsın hakkında herseyın hayırlısı olsun...

çoğu kişi bu iş olmaz demiş ama hatalı mı düşünüyor insnalar?

ne kadar flört etmiştiniz?

birşey merak ediyorum diyelimki evlendin bu amca yasındaki adamla çok afedersin ama baban veya amcan yasındakı bırıyle aynı yataga gırmeyı goze alabılcekmısın çok merak ediyorum??? buyuk konusmak gıbı olmasın ama ben yapamazdım benım mıgdem kaldırmazdı ki birde arkadas ortamıma hayatta sokamazdım çünkü illaki hıc adam yokmusta 17 yas buyuk bırını bulmus dıye dedıkodular donucek bunları goz onune alabılıyormusun? bıraz gozunu acda etrafa bak daha ne yakısıklılar gencler var dunyada hayata toz pembe bakma her zaman ve anneni dinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…