- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Biz teoride yasamıyoruzTeoride evet ama pratikte ediyor maalesef.
Evet tanıştırdım annem ona da söyledi zaten çok iyi birine benziyorsunuz sizi kırmak istemiyorum ama benim kızım çok genç daha o Yüzden olmaz dediHmm annenle tanistirdinmi sevgilini?
Yas farki haricinde ne gibi yorumladi annen sevgilini eger tanisma olduysa?
Evet ben de tam olarak onu dedim zaten.Biz teoride yasamıyoruz
Evet tanıştırdım annem ona da söyledi zaten çok iyi birine benziyorsunuz sizi kırmak istemiyorum ama benim kızım çok genç daha o Yüzden olmaz dedi
Size ne ben öyle düşündüm ?
size ne derken ortaya soruyorsun fake mı dıye bende cevap verdım ne dusursen dusun ayrıca.
merhaba hanımlar,
sizlerden bir konu ile ilgili görüş almak istiyorum ben şu an 26 yasında bir bayanım 4 yıldır hayatımda biri var ve evlenmek istiyor benımle kendisi 43 yasında yani aramızda 17 yaş fark var fakat biz bu yaş farkına rağmen çok iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz 2 defa beni istemeye geldi fakat ailem bu evliliğe razı değil tek sorun yas farkı onun kişiliği karakteri mesleği vs hiçbirşey değil sebep bizde bu durumun hoş olmadığının farkındayız ancak ayrılamadık ben onu tercih etsem annem hakkımı helal etmem diyor ve üzülüyor annemi tercih etsem bu sefer ben üzülüyorum ne yapacağım lütfen bana fikir verip yardım eder misiniz? çok çıkmazdayım.
çoğu kişi bu iş olmaz demiş ama hatalı mı düşünüyor insnalar?Annemle babam arasında 15 yaş fark var. Harika bir hayat yaşadılar, yaşattılar. Ayrıca bir tanıdığımız da senin durumunda sayılır. Eşi annesinden daha büyük. Annesi kadını 15 yaşında dünyaya getirmiş, eşi kendisinden 17 yaş büyük. Onlar da çok mutlu. Bu iş yaşla olmuyor. Seninle yaşıt içi geçmiş evde oturmayı seven sana yetişemeyen biri de olabilirdi. Babam her zaman anneme yetişmiştir. Geziyse gezi eğlenceyse eğlence
Sana yetişebiliyorsa, seni mutlu ediyorsa ve sana güzel bir hayat vereceğine inanıyorsan arkasında dur ilişkinin. Annen seni kaybetmeyi göze alamaz bence zamanla yumuşayacaktır
ne kadar flört etmiştiniz?Bir çok yorum gelmiş ama ayrılmak istemediğinizden o yaşlı adamı savunmussunuz.
Evlenin hanimefendi. Sonuçta işiniz de var. Bir kaç yıl sonra büyük bir kredi çektirip ortadan kaybolur. Onu yıllarca odemekle ugrasirsiniz.
Yıllar önce bu hatayı ben de yaptım. Benden 16 yaş büyüktü. Allahım ne kadar aptalmisim bir de beni sevdiğine inanıyordum. Hatta senin gibiydim. Ağladığında benim için ağladığını sanardim. Ay kocaman adam ama beni çok seviyor derdim içimden.
Ben 23 o 39 yaşındaydı.
Sonra arkamdan söylediği şeyleri duymaya başladım. Benim için değil de ne için ağladığını çözdüm. Öğrendiğim her şey canımı yaktı.
Yani senin şu yaşlı sevgilinin de seni sevdigine hiç inanmıyorum. Sonra sen de benim gibi ne kadar aptalmisim deme.
merhaba hanımlar,
sizlerden bir konu ile ilgili görüş almak istiyorum ben şu an 26 yasında bir bayanım 4 yıldır hayatımda biri var ve evlenmek istiyor benımle kendisi 43 yasında yani aramızda 17 yaş fark var fakat biz bu yaş farkına rağmen çok iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz 2 defa beni istemeye geldi fakat ailem bu evliliğe razı değil tek sorun yas farkı onun kişiliği karakteri mesleği vs hiçbirşey değil sebep bizde bu durumun hoş olmadığının farkındayız ancak ayrılamadık ben onu tercih etsem annem hakkımı helal etmem diyor ve üzülüyor annemi tercih etsem bu sefer ben üzülüyorum ne yapacağım lütfen bana fikir verip yardım eder misiniz? çok çıkmazdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?