annem nedeniyle tartıştık?

Fikrinize sayg duyarım .. Sataşma gibi algıladım yazdıklarınızı bana öyle gelmiştir belki de
Yooo neden sataşayım hayat senin... Sana örnek verdim.. Geleceğini tahmin etmek için medyum olmaya gerek yok. Bu gözler bu bdv'de nelerini okudu. Tercih senin , tecrübe olarak kalır yanına yarın bir gün.. Ama iyi düşün sonra çok pişman olursun.... Bu adam bu yaşına kadar neden evlenmemiş ?

Sordum zaten asla kabul etmem hoş bir durum değil ancak bizimkisi istisna diyor
cok cakalmis afferdersin...evlenme canim.. Ne diyeyim yinede sana kalmis..ama boyle konusan insani annen icin uzmeye bile degmez. Kendisine gelince hos kendi yavrusuna gelince degil...demek pek iyi niyetli biri degil. Sende bir ana baba evladisin. Bunu dusunmemis herhalde sen 22/yasinda iken..

Bir kere Nişan atmış uzun seneler çıkmışlar sonra kız Yurtdışına iş teklifi Alınca gitmiş o da daha sevememiş kimseyi

Ilişkimiz 22 yasında ilen başlamadı ama daha sonradan başladı

Bir kere Nişan atmış uzun seneler çıkmışlar sonra kız Yurtdışına iş teklifi Alınca gitmiş o da daha sevememiş kimseyi
Neyi cezbediyor seni ? Yani çok mu yakışıklı ? İlk erkek arkadaşın mı ? Nedir yani bu kadar yaş farkı olmasına rağmen evlilik israrın ? Ki anneni bile ezmeyi göze almışsın ... ?

Aileyi dinlemedigimiz her an basimiz beladan kurtulmuyor...

Annen istemiyorsa vardir bir bildigi bence anneni dinle yarin oburgun basini duvara vurursun yoksa...

Çok değil siz 33 yaşındayken adam 50 yaşında olacak. Çocuk sesine bile tahammül edemeyebilir. İyi düşünün ... Anneniz haklı.. Yaş farkı olmasa bile ana baba rızası olmayınca cidden yürümüyor birşeyler. İçlerine doğuyor sanki.

Neyi cezbediyor seni ? Yani çok mu yakışıklı ? İlk erkek arkadaşın mı ? Nedir yani bu kadar yaş farkı olmasına rağmen evlilik israrın ? Ki anneni bile ezmeyi göze almışsın ... ?
Hayır ben öyle yakışıklılığa tipe bakmam ama tipi de var da beni cezbeden tipi değil bi kere çok değer veriyor istediğim Herşeyi yapar el üstünde tutuyor ikincisi insanlara karşı çok saygılıdır ve çok sevecendir alkol sigara kullanmaz Namazını mutlaka kılar bu benim için çok önemli ve yalan Söylemez sonra çok yufka yüreklidir her konuda mutlaka fikri vardır be dedikleri daima çıkar beni çok iyi anlar hiç konuşmasam bile ne olduğun hemen anlar

Ne tesadüf benim esimde aynı ama aramızda 3 yaş var. Yani bu saydığın şeyler özellikle senin sevdiceğinde toplanmamis... Ay neyse canım valla sen bilirsin ben fenalık geçiriyorum gerçekten

evet öyle olmasa 43 yasında dede tipli bi adamdan hoşlanamam ki zaten

Baska sozum yok.

Bana göre olmaz yaş farki çok hatta bana adam sapık olabilir gibi geldi.o seni tabi birakmak istemez sen onu terk etsen senin gibi citiri nerden bulacak.

Ne tesadüf benim esimde aynı ama aramızda 3 yaş var. Yani bu saydığın şeyler özellikle senin sevdiceğinde toplanmamis... Ay neyse canım valla sen bilirsin ben fenalık geçiriyorum gerçekten
O size öyle denk gelmiş 3 yas ben her arada 17 yas olan böyledir demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…