- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Yooo neden sataşayım hayat senin... Sana örnek verdim.. Geleceğini tahmin etmek için medyum olmaya gerek yok. Bu gözler bu bdv'de nelerini okudu. Tercih senin , tecrübe olarak kalır yanına yarın bir gün.. Ama iyi düşün sonra çok pişman olursun.... Bu adam bu yaşına kadar neden evlenmemiş ?Fikrinize sayg duyarım .. Sataşma gibi algıladım yazdıklarınızı bana öyle gelmiştir belki de
Sordum zaten asla kabul etmem hoş bir durum değil ancak bizimkisi istisna diyor
Bir kere Nişan atmış uzun seneler çıkmışlar sonra kız Yurtdışına iş teklifi Alınca gitmiş o da daha sevememiş kimseyiYooo neden sataşayım hayat senin... Sana örnek verdim.. Geleceğini tahmin etmek için medyum olmaya gerek yok. Bu gözler bu bdv'de nelerini okudu. Tercih senin , tecrübe olarak kalır yanına yarın bir gün.. Ama iyi düşün sonra çok pişman olursun.... Bu adam bu yaşına kadar neden evlenmemiş ?
Ilişkimiz 22 yasında ilen başlamadı ama daha sonradan başladıcok cakalmis afferdersin...evlenme canim.. Ne diyeyim yinede sana kalmis..ama boyle konusan insani annen icin uzmeye bile degmez. Kendisine gelince hos kendi yavrusuna gelince degil...demek pek iyi niyetli biri degil. Sende bir ana baba evladisin. Bunu dusunmemis herhalde sen 22/yasinda iken..
Neyi cezbediyor seni ? Yani çok mu yakışıklı ? İlk erkek arkadaşın mı ? Nedir yani bu kadar yaş farkı olmasına rağmen evlilik israrın ? Ki anneni bile ezmeyi göze almışsın ... ?Bir kere Nişan atmış uzun seneler çıkmışlar sonra kız Yurtdışına iş teklifi Alınca gitmiş o da daha sevememiş kimseyi
Ilişkimiz 22 yasında ilen başlamadı ama daha sonradan başladı
Ay bayılazzzzzaaaam26 yasında bir bayanım 4 yıldır hayatımda biri var ve evlenmek istiyor benımle kendisi 43 yasında
26-4=22Ay bayılazzzzzaaaam
Hayır ben öyle yakışıklılığa tipe bakmam ama tipi de var da beni cezbeden tipi değil bi kere çok değer veriyor istediğim Herşeyi yapar el üstünde tutuyor ikincisi insanlara karşı çok saygılıdır ve çok sevecendir alkol sigara kullanmaz Namazını mutlaka kılar bu benim için çok önemli ve yalan Söylemez sonra çok yufka yüreklidir her konuda mutlaka fikri vardır be dedikleri daima çıkar beni çok iyi anlar hiç konuşmasam bile ne olduğun hemen anlarNeyi cezbediyor seni ? Yani çok mu yakışıklı ? İlk erkek arkadaşın mı ? Nedir yani bu kadar yaş farkı olmasına rağmen evlilik israrın ? Ki anneni bile ezmeyi göze almışsın ... ?
Konu sahibi cikip 22 degil kalin 22 dese hic sasirmam artik yorumlari efsane.fenalık geldi bana yemin ederim
Istisna ise samimilerse uyarımı Yaparım kararı ona bırakırım dediYas konusunu yanlis mi belirttin ?
Herneyse.. O lafi bile yeter. Yani kendi kizina izin vermemesi...belki oda istisna olacak ? İyi niyet goremiyorum bu iste..yol yakinken vazgec...
Ne tesadüf benim esimde aynı ama aramızda 3 yaş var. Yani bu saydığın şeyler özellikle senin sevdiceğinde toplanmamis... Ay neyse canım valla sen bilirsin ben fenalık geçiriyorum gerçektenHayır ben öyle yakışıklılığa tipe bakmam ama tipi de var da beni cezbeden tipi değil bi kere çok değer veriyor istediğim Herşeyi yapar el üstünde tutuyor ikincisi insanlara karşı çok saygılıdır ve çok sevecendir alkol sigara kullanmaz Namazını mutlaka kılar bu benim için çok önemli ve yalan Söylemez sonra çok yufka yüreklidir her konuda mutlaka fikri vardır be dedikleri daima çıkar beni çok iyi anlar hiç konuşmasam bile ne olduğun hemen anlar
evet öyle olmasa 43 yasında dede tipli bi adamdan hoşlanamam ki zaten
Baska sozum yok.Hayır ben öyle yakışıklılığa tipe bakmam ama tipi de var da beni cezbeden tipi değil bi kere çok değer veriyor istediğim Herşeyi yapar el üstünde tutuyor ikincisi insanlara karşı çok saygılıdır ve çok sevecendir alkol sigara kullanmaz Namazını mutlaka kılar bu benim için çok önemli ve yalan Söylemez sonra çok yufka yüreklidir her konuda mutlaka fikri vardır be dedikleri daima çıkar beni çok iyi anlar hiç konuşmasam bile ne olduğun hemen anlar
Kafalamak kandırmak gibi sözlerden hiç hoşlanmıyorumKonu sahibi cikip 22 degil kalin 22 dese hic sasirmam artik yorumlari efsane.Adam kafalimis kizi belli.
Konu sahibi cikip 22 degil kalin 22 dese hic sasirmam artik yorumlari efsane.Adam kafalimis kizi belli.
O size öyle denk gelmiş 3 yas ben her arada 17 yas olan böyledir demiyorumNe tesadüf benim esimde aynı ama aramızda 3 yaş var. Yani bu saydığın şeyler özellikle senin sevdiceğinde toplanmamis... Ay neyse canım valla sen bilirsin ben fenalık geçiriyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?