- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Peki Flört dönemlerinizde böyle değil miydi ? Evlenirken de olgundu muhtemelenEvet yasiyorum
Evet yaşıyorum. Yaşının getirmiş olduğu olgunluk var üzerinde. Yanında ben daha hareketli ve aktif kalıyorum. E zamanında yaşamış yaşayacağını bana cazip geldiği kadar ona gelmiyor bazı şeyler.
Ona gore hala cilginim icimde kiz çocuğu var buyumeyen hoş daha 26 yaşındayım normal yan
Böyle söylediğinize göre mutsuz bir evliliğiniz varValla ne diyelim canım sen sorununu anlatmissin bizde fikir ve t avsiyelerimizi belirttik ki ben yaşamış biri olarak yapma derim. Hayırlısı olsun senin için. Evlenirsen burdan kopma eminim yine açacak konuların olacaktir
Hayır evlenmeden önce bana ayak uyduran yada uydurmaya çalışan biriydi. Eğlenceliydi aktifti ben evlendigimde 20 yaşındaydım eşim 32 yaşındaydı. O ilk zamanlar kiminle olursan ol hep bu şekilde geçer zaten. Zaman ilerledikçe bana ayak yydurmasini gerektirecek bir mecburiyet kaldığını düşünmedi herhalde gerçek durumlar ortaya çıktı. Zaman geçtikçe yaş ilerledikçe cikmayada devam ediyor.Peki Flört dönemlerinizde böyle değil miydi ? Evlenirken de olgundu muhtemelen
Bu sebepler mutsuzluguda etken tabiBöyle söylediğinize göre mutsuz bir evliliğiniz var
Bu sebepler mutsuzluguda etken tabi
Çok küçük bir yasta evlenmişsin günümüze göre . Çok fazla Flört etmediniz galiba yani sakıncası yoksa şöyle sorayım evlenmeden evvel çok iyi tanıyor muydun onu ?Hayır evlenmeden önce bana ayak uyduran yada uydurmaya çalışan biriydi. Eğlenceliydi aktifti ben evlendigimde 20 yaşındaydım eşim 32 yaşındaydı. O ilk zamanlar kiminle olursan ol hep bu şekilde geçer zaten. Zaman ilerledikçe bana ayak yydurmasini gerektirecek bir mecburiyet kaldığını düşünmedi herhalde gerçek durumlar ortaya çıktı. Zaman geçtikçe yaş ilerledikçe cikmayada devam ediyor.
4 aylık geçmişimiz vardı sadece. Ben zaten olgunum yasitlarimla anlasamıyorum cocuk gibi geliyor bana derdim hep, ha birde aşık olduk ya, ooo dünyanın en doğru karariydi benim için :) . Yasitinla olmasanda yaş farkını çok tutmamak lazimmisÇok küçük bir yasta evlenmişsin günümüze göre . Çok fazla Flört etmediniz galiba yani sakıncası yoksa şöyle sorayım evlenmeden evvel çok iyi tanıyor muydun onu ?
Ailen karşı çıkmadı mı ? 4 ay çok kısa bir süre bence karşındaki Kişiyi 4 ayda ne kadar tanıyabilirsiniz ki4 aylık geçmişimiz vardı sadece. Ben zaten olgunum yasitlarimla anlasamıyorum cocuk gibi geliyor bana derdim hep, ha birde aşık olduk ya, ooo dünyanın en doğru karariydi benim için :) . Yasitinla olmasanda yaş farkını çok tutmamak lazimmis
Evet acele bir karar oldu.duygusal bir insanım aşık oldum ilk teklifindede kabul ettim. Biz evlendigimizde ailemin haberi yoktu. Hadi evlenelim dedi gittik nikah kiydik. Herkes sonra öğrendi. Tabi ben kötü bir ornegim, belki icinden alman gereken mesajlar olur diye anlatıyorum. Annemle iliskimize basladigimizda tanistirdim iliskimize karşı çıkmadı, ama ayni yaşta olsalardı seninkinin verdiği tepkiyi verirdi. Suan eşim 38 yasinda ben 26 yasindayim annem 60 yasinda. abes bir durum yok gorunurde.Karşı cikicak bir unsur yoktu yani.Ailen karşı çıkmadı mı ? 4 ay çok kısa bir süre bence karşındaki Kişiyi 4 ayda ne kadar tanıyabilirsiniz ki
Evet sizdeki yas farkı daha makul hiçkimseden habersiz evlendin o zaman düğün falan olmadı mı ? Sonradan nasıl öğrendiler ?Evet acele bir karar oldu.duygusal bir insanım aşık oldum ilk teklifindede kabul ettim. Biz evlendigimizde ailemin haberi yoktu. Hadi evlenelim dedi gittik nikah kiydik. Herkes sonra öğrendi. Tabi ben kötü bir ornegim, belki icinden alman gereken mesajlar olur diye anlatıyorum. Annemle iliskimize basladigimizda tanistirdim iliskimize karşı çıkmadı, ama ayni yaşta olsalardı seninkinin verdiği tepkiyi verirdi. Suan eşim 38 yasinda ben 26 yasindayim annem 60 yasinda. abes bir durum yok gorunurde.Karşı cikicak bir unsur yoktu yani.
Hayır yapmadık,istemedimde zaten. Eşim iflastan yeni çıkmıştı. Gittik ev tuttuk ikinci el eşya aldık ilk basta. Anneminde karşısına geçip söyledik. Şok oldu tabi uzuldude, ama durumu kabullenmesi uzun surmedi. Eşim yeni iş yeri açtı tabi bu zaman zarfında eşimin ailesiyle hiç görüşmedik. Görüşmeye başlayalı 1 yil oldu daha. Tepkililerdi bize. Aman sakin akıl vermiş gibi olmayayım böyle bir durumu asla tasvip etmiyorum. Ben biraz ozgur willie gibiydim. Fazla maceralı oldu benimkiEvet sizdeki yas farkı daha makul hiçkimseden habersiz evlendin o zaman düğün falan olmadı mı ? Sonradan nasıl öğrendiler ?
Evet gerçekten dizilerden çıkmış gibi biraz gençlik Aşkı gibi olmuş seninki ama Allah mutlu etsin inşallahHayır yapmadık,istemedimde zaten. Eşim iflastan yeni çıkmıştı. Gittik ev tuttuk ikinci el eşya aldık ilk basta. Anneminde karşısına geçip söyledik. Şok oldu tabi uzuldude, ama durumu kabullenmesi uzun surmedi. Eşim yeni iş yeri açtı tabi bu zaman zarfında eşimin ailesiyle hiç görüşmedik. Görüşmeye başlayalı 1 yil oldu daha. Tepkililerdi bize. Aman sakin akıl vermiş gibi olmayayım böyle bir durumu asla tasvip etmiyorum. Ben biraz ozgur willie gibiydim. Fazla maceralı oldu benimki
Hayır tiksinç biri değil bu şekilde düşünmeyin insan bazen duygularına engel olamayabiliyor yaşadığımız şey olumlu bir şey değil kabul ediyorum ancak tiksinçte dedirtmemDaha once kac iliskin oldu? 22 yasinda tanismissin adamla...
17 yas farki cok cokk yani ne diyeyim..
Hayat senin hayatin istediginle evlen. Annen nasil olsa kabullenecek birgun..
Tavsiye etmem ama :) yani genc yasta tanismissin...gozun onunla acilmis..belki 27-30 yasindaki erkeklerle tanissan farkli dusunurdun suan.. O 39 yasinda iken 22 yasindaki kiza goz koymus bir erkek olarak tiksinc biri bence..kusura bakmayin ama oyle.. Kendi kizin olsa ne dusunurdun empati kur? 22 yasinda ve 39 yasindaki adam kizinla tanisiyor kendisine yakistirip sevgili oluyor...pek ic acici birsey degil.
Yas farki olanlar var elbet... Ama sizinkisi asmis baya..
Birilerini dinlemek için sormadım zaten fikir almak dertleşmek için yazdım sitem etmenize gerek yoktuEvlen , çok değil surda bir kaç sene sonra genc evli çiftleri görünce iç geçirecek duruma gelirsin. Bende de var öyle bir arkadaş senin kafada. Şu an 24 yaşında eşi 40 üstü. İlk zamanlar kafada kavak yelleri eserken şimdi elinde çocukla genç ve uyumlu çiftlere iç geçiriyor. Hatta yeri geliyor kıskanıyorum bile diyor. Şimdi seninde kafanda kavak yelleri esiyor. dedim ya çok değil evlen bir kaç sene sonra kocam şöyle şurası böyle , cinsellikte şöyle sorunlar diye koştur koştur buraya gelirsin. Ha şimdi bu dediğim seni ilgilendirdi mı elbette hayır. Çünkü seni 9 ay karnında taşıyıp yıllarca bakıp büyütüp şu yaşına getiren anneni dinlememissn beni mı dinleyeceksn
Hayır tiksinç biri değil bu şekilde düşünmeyin insan bazen duygularına engel olamayabiliyor yaşadığımız şey olumlu bir şey değil kabul ediyorum ancak tiksinçte dedirtmem
Fikrimi söyledim bende zaten ... Sitem neden edeyim ki? Banane yahu ! Sana örnek verdim ayrıca sözlerimde sitem yok.. sen kendi işine geleni duymak istiyorsun ... Evlen ...Birilerini dinlemek için sormadım zaten fikir almak dertleşmek için yazdım sitem etmenize gerek yoktu
Fikrinize sayg duyarım .. Sataşma gibi algıladım yazdıklarınızı bana öyle gelmiştir belki deFikrimi söyledim bende zaten ... Sitem neden edeyim ki? Banane yahu ! Sana örnek verdim ayrıca sözlerimde sitem yok.. sen kendi işine geleni duymak istiyorsun ... Evlen ...
Sordum zaten asla kabul etmem hoş bir durum değil ancak bizimkisi istisna diyorSenin 22 yasinda bir kizin olsa..elin 39 yasindaki adami gelmis kizindan hoslansa ne dersin? Daha 22 kizin gozu acilmamis cok az seyler deneyimlemis karsisina 39 biri cikiyor aklini basindan ediyor? Evlenmelerine musade edermisin? Edeceksen ozaman sende evlen bu adamla.. Etmezsen ozaman birdaha dusun bence... Empati yetenegin nekadar gelismis veya varmi bilemem ama kendini anne olarak dusun ozaman anneni anlarsin.
Ayrica sevgilinede sor bakalim sizin durumunuzda kendi kiziniz olsa o da bu evliligi kabul edermi? Yuzyuze sorda ifadesini iyi gozlemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?