- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Hatalı düşünüyor diyemeyiz herkesin kendince bir düşüncesi vardır elbet kimse aynı düşünecek diye bir şey yok. Ben gözümün önündeki örneğe göre konuştum. aynı yaşta olup da dede gibi eşleri olan tanıdıklarım da var. Aralarında 10 yaş olup kadın pasif diye eşinin terk ettiği insanlar da gördüm.çoğu kişi bu iş olmaz demiş ama hatalı mı düşünüyor insnalar?
en haberleri okumuyor musun? Bak yine böyle yaş farkı olan bir çift aram kadını kıskandığı ve eve kapatmak istediği için öldürdü sonra kendini vurdu.ama iyi anlaşıyoruz o aramızda sorun olmuyor hiç
benim sevdiğim kişi de hala yakışıklı ayrıca gunun bırınde herkesin güzelliği gececek sevmek bu kadar basit mi yani sadece güzelle yakışıklı ile mi aynı yatağa girilirbirşey merak ediyorum diyelimki evlendin bu amca yasındaki adamla çok afedersin ama baban veya amcan yasındakı bırıyle aynı yataga gırmeyı goze alabılcekmısın çok merak ediyorum??? buyuk konusmak gıbı olmasın ama ben yapamazdım benım mıgdem kaldırmazdı ki birde arkadas ortamıma hayatta sokamazdım çünkü illaki hıc adam yokmusta 17 yas buyuk bırını bulmus dıye dedıkodular donucek bunları goz onune alabılıyormusun? bıraz gozunu acda etrafa bak daha ne yakısıklılar gencler var dunyada hayata toz pembe bakma her zaman ve anneni dinle...
annemin yas farkı haricinde bir endişesi yokHatalı düşünüyor diyemeyiz herkesin kendince bir düşüncesi vardır elbet kimse aynı düşünecek diye bir şey yok. Ben gözümün önündeki örneğe göre konuştum. aynı yaşta olup da dede gibi eşleri olan tanıdıklarım da var. Aralarında 10 yaş olup kadın pasif diye eşinin terk ettiği insanlar da gördüm.
Evlilik yaş, güzellik, olgunluk vs değil bir nevi şans işi bence. Annenizin yaş farkından başka bir bahanesi yoksa ve sevdiğiniz adam size olması gereken saygıyı sevgiyi gösteriyorsa annenizin gönlünü yapmaya uğraşın. Fakat anneniz kişinin güvenilmez vs olduğunu düşünüyorsa çok da uğraşmayın bence keza anneler bizim görmediklerimizi görür
benim sevdiğim kişi de hala yakışıklı ayrıca gunun bırınde herkesin güzelliği gececek sevmek bu kadar basit mi yani sadece güzelle yakışıklı ile mi aynı yatağa girilir
Anneni dinle bir süre üzülür sonra unutursun. Evlenince aynı enerjiyi bulamazsın 17 yaş büyüğünde. Arkadaşımın eşiyle 10 yaş farkı var o bile şu sıralar aşırı şikayetçi.annemin yas farkı haricinde bir endişesi yok
fikirlerinize saygı duyuyorum ama 10 sene sonra o 53 yasında olacaksa bedne 26 yasında kalmayacağım kitabıkıde hayır ama aradakı yas farkı bellı yahu benım teyzemler enıstemle yasıt sımdı ben enıstem yasında bırıne nasıl askım balım cicim diyim gozumun onune teyzem gelır vallahı hep aynı yasta kalmıcaksın bunun 10 sene sonrasını dusunsene 53 yasında bırı ya akıl ısımı bu sımdı sen hareketli cıvıl cıvılsın adam ay belım agrıdı romatızmalarım azdı agrıyor vs vs evde oturalım dıcek ve hersey senın kursagında kalıcak emın ol senın gozun kör olmus ve adamda senı oyle ınandırmıskı hanı gecmıs yorumlarda bırı yazmıs ya senı sevdıgıne ınanmıyorum dıye bence sevmıyor ve evlenınce hersey acıga cıkıcak sana kredıde cektırır ıstedıgı gıbı yonetırde cunku 17 yas kucuksun onu arkadaslarının araına sokabılcekmısın butun arkadasların kendı yastlarıyla veya 5 6 yas fark bırıyle evlı senın yanında esın olcak amca oturcak yanlıs kararlar verıyorsun farkına var ama surda kım szıe ne derse desın sadece o kısıyı savunmaya devam edıceksınız cunku gozunuz kor olmus ıs ısten gecınce ah keske yapmasaydım dıye duvarlarea vurucaksınız ama ıs ısten gecmıs olcak ve donusu cok zor olur annenıze acıyorum yazık kadıncagıza allah sabır versın...
o 53 olduğunda sen 36 olacaksın. 36 yaş enerjinin tavan yaptığı, 53 yaşta inzivaya çekilinen bir yaş.fikirlerinize saygı duyuyorum ama 10 sene sonra o 53 yasında olacaksa bedne 26 yasında kalmayacağım ki
53 yasında kimse tanımadım hayatımda mesela o 53 yasına gelince yüksek sesle müzik dinlemek istesem ya da gece 12 de filme gitmek istesem yapamaz mı?o 53 olduğunda sen 36 olacaksın. 36 yaş enerjinin tavan yaptığı, 53 yaşta inzivaya çekilinen bir yaş.
Yapsada sizin kadar zevk alamaz, enerjinizi düşürür. Anneniz kaç yaşında?53 yasında kimse tanımadım hayatımda mesela o 53 yasına gelince yüksek sesle müzik dinlemek istesem ya da gece 12 de filme gitmek istesem yapamaz mı?
annem 44 yasındaYapsada sizin kadar zevk alamaz, enerjinizi düşürür. Anneniz kaç yaşında?
fikirlerinize saygı duyuyorum ama 10 sene sonra o 53 yasında olacaksa bedne 26 yasında kalmayacağım ki
53 yasında kimse tanımadım hayatımda mesela o 53 yasına gelince yüksek sesle müzik dinlemek istesem ya da gece 12 de filme gitmek istesem yapamaz mı?
annem 44 yasında
Babam tam olarak 53 yaşında, emin ol yapmaz. :)53 yasında kimse tanımadım hayatımda mesela o 53 yasına gelince yüksek sesle müzik dinlemek istesem ya da gece 12 de filme gitmek istesem yapamaz mı?
sizde de mi yas farkı vardır?tabıkıde kalmıcaksınız ama ben onun yavaslıgından hayatta herseyı yasamıs bırı olucak ve sız daha hıcbır sey yasamamıs olucaksınız ve hersey ıcınızde bır ukte kalıcak onu anlatmaya calıstım ben kendı gelecegınızı kendı ellerınızle mahvetmeye calısıyorsunuz baskada bırsey dıyemıyorum ama sunu unutmayın anneler ne derse gercekten dogrudur bende surda 1 ay oncesıne kadar sıkıntılar yasadım aılem ıstemedı bellı sebeplerden dolayı ben dınlemeyıp kacıcaktım ve sevgılım olcak kısıye bana zaman ver gelıcem dedım sonrasında ne oldu butun gercek yzuunu gordum o sure ıcerısınde anladımkı ben gercekten yapamazmısım aılem dogruyu gormus keske o zaman annemı dınleseymısım karsı gelmeseymısım aıleme o anları yasattıgım ıcın cok pısmanım ...
seksenler mi? :)etrafında tanıdıgın bıldıgın o yas kesımıne bı bak veya sor bır baskasına bakalım yapabılıyorlarmı senın annen yuksek sesle muzık dınlemeye kalksa kac sanıye dayanıcak dene ve gor annenı uzme onu dınle pısman olmazsın sen tam en cılgın zamanında evde 53 yasındakı bır adamla oturup seksenler dızısını ızlersınız beraber...
sizde de mi yas farkı vardır?
babanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleriBabam tam olarak 53 yaşında, emin ol yapmaz. :)
Ki benim babam da gençken ülke değiştirerek gezmiş tozmuş birisi, arkadaş ortamı eğlencesi bolmuş. 30 yaşına doğru evlenmiş ve her şey zamanla azalmış. Şimdilerde dişleri ile başı dertte, hemen yoruluyor ve uyuyor akşamları.
Mehmet Günsür ve bazı ünlülerle karşılaştırmak yanlış olur.
Bedenen ağır işlerde çalışan, hayatı zor geçen bireylerde yaşlanma aynı seviyede ilerlemez. Sizin sevgilinizin hayat standardı bir Johnny Deep, Mehmet Günsür gibiyse bilemem ama ülkemiz şartlarında pek mümkün değil yani.
kaç sene çıkmıştınız?yooo bızde 2 yas fark vardı bızım aıleler anlasamadı butun mesele oydu ve annem bana sen onlarla yapamazsın senı tanıyorum dedı ve gercekten dogruyu soylemıs onlarla bır sure konusmadım ne olaylar oldu ama pısmanım gordumkı gercekten yapamazmısım onlarla o yuzden annenı dınle sonra cok pısman olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?