annem nedeniyle tartıştık?

hayır daha evvel evlenmemış

yani ben tercih etmezdim, yakınımdan birinin de tercih etmesini istemezdim. görsel değil, ruhu bedeni yaşamış sonuçta o yılları...
ben 25 yaşındayım annem 45 o takdirde baktığımda daha da abes geliyor.
sorduğunuz için söylüyorum. ben nişanlımın tercihini kimseye bırakmadım, sormadan karar verdik. ama emindim, aklımda şüphe yoktu. aileme uygundu, zaten aramızda 1 yaş var, mesleğimiz aynı ve 10 yıldır tanıyorum. mantıklı br aşk idi. başka türlü olsa zannetmiyorum ki devam edebilelim..
annenizin muhakkak size söyleyemediği ama gördüğü başka şeyler vardır.

Bişey dicem fake konu mu bu ? Üyelik tarihi bugun

Konuların gercek olması ıcın burda yıllanmak mı gerekıyor kaldı ki neresi fake geldi anlamadım. Bende anonım olarak uzun sure burayı takıp etmıstım konu sahıbı de derdinı paylasmak ıstemıs ki uye olmus.

Annenler de haklı genc damat ıstıyor kaldı ki bende yası yasıma dıyenlerdenım tabi tercih meselesi.. :)

Yorumları ve gelen yanitlari okudum neyse çenenizi yormayin kızlar hanim kizimizin vazgecmeye niyeti yok. Annene de burda yazdiklarini söyle ne diyelim madem... yada söyleme nikah kıy olsun bitsin 10 sene sonra tekrar konuşalım senn 36 beyimiz 53 yaşındayken olur mu :) mutluluklar guzelim

Evet, duvara konusuyoruz resmen. Daddy issues mudur nedir

Annenizle yaşıt damat!
Ayrıca anne haklı hiç bir anne evladını kendi yaşında biriyle evlendirmek istemez.
Yaş farkı fazla
Suan sorun etmeyebilirsin ama evlenince işin rengi değişecek
Eşimle aramda 12 yaş fark var. Acayip farkediyo

Düşünsene aynı heyecanlari paylasamiyorsun..
Çünkü o onları yaşayıp bitirmiş.
Sen evde tüm enerjinle birşeyler bulup eğlenceli hareketli vakit geçirmek isterken,tv karşısında yatan seninle aynı istek ve tempoyu yakalayamayan bir adam göreceksin. Hayatın hiç bir alanında sana ayak uydurmayacak.
Sende anlarsinda umarım geç olmaz.

tek neden yas farkı değildir bence
Ben senin en kibar ifadeyle cok saf birisi oldugunu dusunuyorum, yasinin 26 oldugunu soyluyorsun ama 26 yasinda birinin olgunluguyla yaklasmiyorsun olaylara. Tabi ki tek neden 17 yas farki olamaz cunku 17 bir sayi degil sadece. 17 sene deneyim demek, bakis acisi demek, bazi seylerin artmasi, bazi seylerin azalmasi demek, bir de isin fiziksel boyutu var. Ya her sey bir yana senin annenle ayni yasta biriyle yatmayi icin aliyor mu cidden?

Eşim 45 yaşında, bakıyorum da amca gibi değil yahu. Etmeyin kızlar bana hala gencecik geliyor

Benim de kızım bana gelse kendinden 17 yaş büyük biriyle, ben de müsade etmem valla. Davul dengi dengine. Adam bulmuş çıtırı, tabii ki ağlayacak ayrı kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…