- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
hayır daha evvel evlenmemış
doğru evlilik için en basta sevgi gerekiyor
Bişey dicem fake konu mu bu ? Üyelik tarihi bugun
Evet, duvara konusuyoruz resmen. Daddy issues mudur nedirYorumları ve gelen yanitlari okudum neyse çenenizi yormayin kızlar hanim kizimizin vazgecmeye niyeti yok. Annene de burda yazdiklarini söyle ne diyelim madem... yada söyleme nikah kıy olsun bitsin 10 sene sonra tekrar konuşalım senn 36 beyimiz 53 yaşındayken olur mu :) mutluluklar guzelim
Ben senin en kibar ifadeyle cok saf birisi oldugunu dusunuyorum, yasinin 26 oldugunu soyluyorsun ama 26 yasinda birinin olgunluguyla yaklasmiyorsun olaylara. Tabi ki tek neden 17 yas farki olamaz cunku 17 bir sayi degil sadece. 17 sene deneyim demek, bakis acisi demek, bazi seylerin artmasi, bazi seylerin azalmasi demek, bir de isin fiziksel boyutu var. Ya her sey bir yana senin annenle ayni yasta biriyle yatmayi icin aliyor mu cidden?tek neden yas farkı değildir bence
sugar daddyEvet, duvara konusuyoruz resmen. Daddy issues mudur nedir
Maddi durumunu bilemiyorum tabisugar daddy
Adam 50'ye merdiven dayamis bir isi bir birikimi vardir diye umit ediyorum yoksa daha fena zaten.Maddi durumunu bilemiyorum tabi
SUan ıyı anlasıyosun evlenınce fark ortaya cıkacak emın ol..hayır .. çok iyi anlaşıyoruz ve seviyoruz aramızda herhangi bir menfaat ilişkisi yok
Konuların gercek olması ıcın burda yıllanmak mı gerekıyor kaldı ki neresi fake geldi anlamadım. Bende anonım olarak uzun sure burayı takıp etmıstım konu sahıbı de derdinı paylasmak ıstemıs ki uye olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?