annem nedeniyle tartıştık?

Neyse konu sahibi, sana amcayla mutluluklar. Ama tek kurban sen olmayacaksin, ileride cocugunuzun veli toplantisina gittiginde babasini dedesi sanabilirler

Ne gibi konularda fark ediyor mesela ?

Siz bu sorunları yaşıyor mısınız 12 yas fark varken

Evet alıyor seviyorum çünkü gerçekten

Evet yasiyorum
Siz bu sorunları yaşıyor mısınız 12 yas fark varken
Evet yaşıyorum. Yaşının getirmiş olduğu olgunluk var üzerinde. Yanında ben daha hareketli ve aktif kalıyorum. E zamanında yaşamış yaşayacağını bana cazip geldiği kadar ona gelmiyor bazı şeyler.
Ona gore hala cilginim icimde kiz çocuğu var buyumeyen hoş daha 26 yaşındayım normal yan

O belki onun kişiliğiyle de alakalı Olanilir ama bende şu an 26 yaşındayım ama cıvıl cıvık ve aktif Değilim hiç

O belki onun kişiliğiyle de alakalı Olanilir ama bende şu an 26 yaşındayım ama cıvıl cıvık ve aktif Değilim hiç
Valla ne diyelim canım sen sorununu anlatmissin bizde fikir ve t avsiyelerimizi belirttik ki ben yaşamış biri olarak yapma derim. Hayırlısı olsun senin için. Evlenirsen burdan kopma eminim yine açacak konuların olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…