- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Hahaha guzel cevap:)Size ne ben öyle düşündüm ?
Maddi manevi sosyal kültürel anlamda hiç sorunumuz olmadıOndan da once denklik sart. Her anlamda. Maddi manevi ,sosyal, kulturel anlamda da denk olmak lazim. Dengin olmayan biriyle evlilik surse surse uc gun suruyor
17 yaşla 27 yas aynı mı ?Ayrica hani yas farki onemli degildi? 17 olunca OK, 27 olunca NO.
Yasin bir onemi yoktu hani?17 yaşla 27 yas aynı mı ?
Eh sonuçta ikisi de bizlere göre büyük yani.17 yaşla 27 yas aynı mı ?
Ne gibi konularda fark ediyor mesela ?Annenizle yaşıt damat!
Ayrıca anne haklı hiç bir anne evladını kendi yaşında biriyle evlendirmek istemez.
Yaş farkı fazla
Suan sorun etmeyebilirsin ama evlenince işin rengi değişecek
Eşimle aramda 12 yaş fark var. Acayip farkediyo
Siz bu sorunları yaşıyor mısınız 12 yas fark varkenDüşünsene aynı heyecanlari paylasamiyorsun..
Çünkü o onları yaşayıp bitirmiş.
Sen evde tüm enerjinle birşeyler bulup eğlenceli hareketli vakit geçirmek isterken,tv karşısında yatan seninle aynı istek ve tempoyu yakalayamayan bir adam göreceksin. Hayatın hiç bir alanında sana ayak uydurmayacak.
Sende anlarsinda umarım geç olmaz.
O da asiri gencmis.Mümkün mü?
Asla inanmam buna. 17 yaş yahu, 43 yaşında adam!
babam 47 yaşında ve torun sahibi mesela....
Evet alıyor seviyorum çünkü gerçektenBen senin en kibar ifadeyle cok saf birisi oldugunu dusunuyorum, yasinin 26 oldugunu soyluyorsun ama 26 yasinda birinin olgunluguyla yaklasmiyorsun olaylara. Tabi ki tek neden 17 yas farki olamaz cunku 17 bir sayi degil sadece. 17 sene deneyim demek, bakis acisi demek, bazi seylerin artmasi, bazi seylerin azalmasi demek, bir de isin fiziksel boyutu var. Ya her sey bir yana senin annenle ayni yasta biriyle yatmayi icin aliyor mu cidden?
Ona destek olacagiz sandi sanirim.Konu sahıbı konunun tezını sunmak ıcın mı konu actın yahu.. her soyleyenın fıkrını curutmeye calısıyosun e evlen o zaman sorun ne?
Destek aramak değil Kişilerin fikirlerini sormak için yazdım tabi ki kafamdaki Düşünceleri paylaşacağımOna destek olacagiz sandi sanirim.
Siz neden buraya konu actiniz ki?Sadece ne duymak istiyorsaniz o mesaji begeniyorsunuz.O zaman sormayin.Bizce olmaz.Bu kadar.Uzatmaya gerek yok.mümkün neden mümkün olmasın ki.. mehmet günsür de 42 yasında mesela
He tamam sordugun bı soru yok yanı Allah mesut etsın demek duser bızeDestek aramak değil Kişilerin fikirlerini sormak için yazdım tabi ki kafamdaki Düşünceleri paylaşacağım
Evet yaşıyorum. Yaşının getirmiş olduğu olgunluk var üzerinde. Yanında ben daha hareketli ve aktif kalıyorum. E zamanında yaşamış yaşayacağını bana cazip geldiği kadar ona gelmiyor bazı şeyler.Siz bu sorunları yaşıyor mısınız 12 yas fark varken
O belki onun kişiliğiyle de alakalı Olanilir ama bende şu an 26 yaşındayım ama cıvıl cıvık ve aktif Değilim hiçEvet yasiyorum
Evet yaşıyorum. Yaşının getirmiş olduğu olgunluk var üzerinde. Yanında ben daha hareketli ve aktif kalıyorum. E zamanında yaşamış yaşayacağını bana cazip geldiği kadar ona gelmiyor bazı şeyler.
Ona gore hala cilginim icimde kiz çocuğu var buyumeyen hoş daha 26 yaşındayım normal yan
Evet sorum yok baskaHe tamam sordugun bı soru yok yanı Allah mesut etsın demek duser bıze
Fikrinize sayg duyuyorumSiz neden buraya konu actiniz ki?Sadece ne duymak istiyorsaniz o mesaji begeniyorsunuz.O zaman sormayin.Bizce olmaz.Bu kadar.Uzatmaya gerek yok.
Valla ne diyelim canım sen sorununu anlatmissin bizde fikir ve t avsiyelerimizi belirttik ki ben yaşamış biri olarak yapma derim. Hayırlısı olsun senin için. Evlenirsen burdan kopma eminim yine açacak konuların olacaktirO belki onun kişiliğiyle de alakalı Olanilir ama bende şu an 26 yaşındayım ama cıvıl cıvık ve aktif Değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?