• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem oğluma bakacak

Rebel92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
1.884
2.027
83
33
Sekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım

Annen tahammülsüz biri gibi . .
Çocuğun uzak mı olacak ?

Benim de annem bakacak 8.aydan itibaren. Annem huysuzluk çıkartsa bile yok yok sorun olmadı falan der. Bence anneniz biraz nazlanmış. Belki telaş etmiştir bakabilir miyim diye? İyi niyetli yaklaşasım geldi.
Annemin evi ile evim arası 30 km ama kendi evimde bakılsın istiyorum. Bu yüzden bakıcı istiyordum ama annem asla vermem bakıcıya diyor. Bu yüzden annem haftaiçi bizde kalacak. Bence bu daha büyük problem. (Edit: Problem derken kendinizden ayırmayın demek istedim)

Bakıcı için durumunuz nasıl? Bir komşuya bırak belirli bir parada anlaş, bu daha iyi sanki.

Kesinlikle annene bırakma üstelik başka bir ilde gönlüde yok gibi ne demek ben yaparım ederim kendi kafasına göre büyütecek bin pişman olacaksın 8aylık bebeğin şımarıklığımı olurmuş neden anlıyor ki şımaracak işi bırakırım genede baktırmam bu tutumdaki birine

Arkadaşım öncelikle iyi bayramlar nasıl vericeksin kuzunu ankarays benim içim acıdı bide mesleğin var ben atanamadım 1750 maaşla kreşe veriyorum bana kalsn 900 ama köye kaynanama vermeye kıysmıyorum 4 yaşında olmasına rağmen gitsin paran tut bi bakıcı eve kamera koy evinde büyüsün anne babasıyla ayırma ne olur çok küçük

Annen bakmak istemiyor, altyapıyı hazırlıyor ama sen anlamıyorsun. Bence birini bulmalısın.

Böyle giderse çocuğunuz çok yıpranır sizde iyi bilirsiniz ki huyu suyu bile değişir . Ve annenizle de bağınız kopar. Herkese Yazık olur
Anneniz zaten bakmayı kesinlikle istemiyor ve size ben bakacaksam bazı şeylere katlanacaksın diyor

Tavsiyem, eve kamera sistemi kurmak ve bakıcı tutmanız. Seneye de belki kreşe verirsiniz.
ilerde pişman olacağınız hatalar yapmayın..

Sekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım[/QUOT

Bu an kaynana gibi geldi anneniz

Back
X