- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
Sekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım