Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım annen stresli ve bakmak için uygun bir zamanda değil sanırım şuan. İstersen açık açık sor anne bakmaya niyetin yok mu diye? Belki söyleyemiyordur. Anneanne babaanne bile olsa kimse bakmak zorunda değil bence zorlama başka yol bulun siniri çocuğa da yansıyacakSekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım
Annem bile olsa ben bu lafları kaldramam. Başka seçenekler düşün derim. Benm annemde başta doğuma gelemem uzak bilmem ne dye naZa çekti kendini bende bikaç tekrardan sonra iyi gelme dedim. Bidahada teklif yok sana dedim:) neyse sonra gelmek istedi ama vize çıkmadı zaten (amerikadym) ben heveslenip sonra üzülmym diye başta öyle yapmış. Neyse ama sen gerçktn bu konşmalara katlanabilecksen tamm ama yoksa kibarca resti çek derimSekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım
Başka ile göndermiycem zaten bende gidiyorum maddiyat nedeniyle çalışmak zorundayım bakalım neler yaşayacağızAllah rizasi icin bu cocuklari en az 2 yasina kadar, mumkunse 3 yasina kadar yaninizdan ayirmayin. 8 aylik bebegi birakin baska bir ile gondermeyi 1 gun yaninizdan ayirmayin.
Cocugunuz tek uyuyor, saglikli besleniyor, iyi yetisiyor. Bunlarin cogu olmayacak hayatinda annenize birakirsaniz. Yazik cocuklara gercekten. Dunyaya adapte olacaklari bu donemde yanlarinda umduklari insanlar aile buyukleri yada bakicilar degil. Sizsiniz.
O zaman sizede bakici+anneyi oneririm.Başka ile göndermiycem zaten bende gidiyorum maddiyat nedeniyle çalışmak zorundayım bakalım neler yaşayacağız