• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem oğluma bakacak

cocugun saglıklı annenei daümcesi saglıksız . kendi annene birsey diyomusun daha cok alınıyo en azından kv ne deyince anlıyor.

baska seyleride kafasının dikine yapacakmı veya bu seni nekadr rahatsız edecek konusmaya acıkmı . esim kızıyor dersin birazda geri adım atması için .

İyide bebeğin yaptıkları ve sizin tutumunuz çok normal..Anneniz bana anormal geldi.heralde yani 8 aylık bebeğe şekerli seylermi verilir.ankaraya gondermektense işten çık bebeğine kendin bak daha iyi.

Bebek uzağa gitmez

Ben onu veririm
Bunu yapayım tavrı da bakmam sinyalleri

Bakıcı bul ücretsiz için al kamuda isen ama annen ile olmaz

Bir de Bayram'dan sonra işe başlayacaksan alışmak için süre de kısa

Eşinle dönüşümlü bakma imkanı yok mu sen nöbetli mi çalışıyorsun

Oğlum doğdu Kv emzik verin hem sen işe başlayınca Nasıl duracak dedi

3 aylık bebeğe kendine alıştırmışsın derdi

Ona baktırırdım sanmıştı galiba da bakıcı baktı 3,5 aylıktan sonra

İzninizi uzatma şansınız varsa 2 yaşa kadar siz büyütün.

Hem bu "anne" ile olmaz, hem uzakta olmaz.

İzni uzatma şansınız yoksa bakıcı diyorum. Ama bu anne, ıııhhhh

Kıyamam kuzuya ya. İzmir deyseniz getirin benim 13 aylık danayla tepişsinler. :)
Hem kendinizden uzağa mı göndereceksiniz?

Ya bakici tutun ya da ucretsiz izin alin.
Annenin belli ki o cocuga bakamayacak,
Benim icin, ben seker veririm demesi bile yeterli zaten, ne demek el kadar bebege seker veririm demek?
Sallayarak uyutmak istemek ne demek?
Ayrica ne olursa olsun çocuğunuzu yaninizdan ayirmayin, o dayandi diyelim siz nasil dayanacaksiniz? Cok yazik olur...

Çocuğun butun psikolojini bozucak...dahasi karakteri huyu suyu bile degisir
Annen yeri geldiğinde pataklayabilir de...konusmalarina bakilirsa...hic bilemezsin
Ben cesaret edemezdim...baska alternatifleri aramalisin

Anneanneler babannelerde hem kendo cocugunu buyut sonra onun cocugunuda buyut yaslarida ilerliyor onlarada yazik.
Bakici dusunun cocuk bakmak kolay is degil daha genc dinamik birni bulun.hem cocugu baska sehire nasil gondereceksiniz buna siz nasill coxugunuz nasil dayanacak.

Sakin cocugunuzu gondermeyin
Bunu bebeklik cocuklugu ailesinden ayri gecirmis biri olarak soyluyorum , cok buyuk bir travma ve cocugunuzun sizi affetmesi uzun yillarini alabilir , ben cok zor atlattim
Gerekirse en zor kosullarda yasayin ama yine de bebeginizi gondeemeyin hicbir yere

Sekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım
Canım annen stresli ve bakmak için uygun bir zamanda değil sanırım şuan. İstersen açık açık sor anne bakmaya niyetin yok mu diye? Belki söyleyemiyordur. Anneanne babaanne bile olsa kimse bakmak zorunda değil bence zorlama başka yol bulun siniri çocuğa da yansıyacak

Bizim tayinimiz çıktı çocuğu uzağa göndermiyorum göndermiyorum gönderemem de zaten annem dün ağladı ben bu çocuk ağlayınca çok üzüldüm senide gerdim die dedim bakamazsan bakıcı tutarız dedim ben bakarım ben çok hareketli bakarken biyerine zarar gelirse naparım die korktum dedi şimdilik iyi bakalım ama baya güvenim sarsıldı yani

Sekiz aylık bi oğlum var ve ben hemşireyim bayramdan sonraki pazar günü işe başlıycam annemler bauramıda birlikte geçirelim die kuzenlerimle beraber bize geldiler annem dönmüyecek bi ay burda bakacak sonra ankarada kendi ewinde bakacak ama geldiğinde suratı asık çok şımartmışsın bunu diyo oğlum sallanmadan kendi yatıp uyuyo diş çıkrtıyo diş dönemlerinde uyurken huysuzlanıyo ben gelemem böle şeylere demeye başladı ben hiç şekerli şeyler yedirmedim bu güne kadar ben veririm kusura bakma diyo ben ayağımda sallarım bu ne böle diyo dahası sabah bildiğin kızdı kendine çok alıştırmışsın bu bende ağlar die dedim ben burda yalnızım kimsem yok kime alışacak tabi bana alıştı die bekliyodım annem tepki ama bu kadar çabuk değil yani baya şok oldum akşam dedim hadi sen uyut nasıl uyutursan die çocuk bi dün gördü bi bugün ağladı uyumadı ben çok sinirlendim nie uyumadı senin yüzünden falan dedi ben bilmiş mişim ne biçim yetiştirmişim çok şımarıkmış 8 aylık çocuk dedim hareketli napabilirim dedim hiç yerinde durmuyo diyo ne düşüncemi şaşırdım
Annem bile olsa ben bu lafları kaldramam. Başka seçenekler düşün derim. Benm annemde başta doğuma gelemem uzak bilmem ne dye naZa çekti kendini bende bikaç tekrardan sonra iyi gelme dedim. Bidahada teklif yok sana dedim:) neyse sonra gelmek istedi ama vize çıkmadı zaten (amerikadym) ben heveslenip sonra üzülmym diye başta öyle yapmış. Neyse ama sen gerçktn bu konşmalara katlanabilecksen tamm ama yoksa kibarca resti çek derim

Allah rizasi icin bu cocuklari en az 2 yasina kadar, mumkunse 3 yasina kadar yaninizdan ayirmayin. 8 aylik bebegi birakin baska bir ile gondermeyi 1 gun yaninizdan ayirmayin.

Cocugunuz tek uyuyor, saglikli besleniyor, iyi yetisiyor. Bunlarin cogu olmayacak hayatinda annenize birakirsaniz. Yazik cocuklara gercekten. Dunyaya adapte olacaklari bu donemde yanlarinda umduklari insanlar aile buyukleri yada bakicilar degil. Sizsiniz.

Allah rizasi icin bu cocuklari en az 2 yasina kadar, mumkunse 3 yasina kadar yaninizdan ayirmayin. 8 aylik bebegi birakin baska bir ile gondermeyi 1 gun yaninizdan ayirmayin.

Cocugunuz tek uyuyor, saglikli besleniyor, iyi yetisiyor. Bunlarin cogu olmayacak hayatinda annenize birakirsaniz. Yazik cocuklara gercekten. Dunyaya adapte olacaklari bu donemde yanlarinda umduklari insanlar aile buyukleri yada bakicilar degil. Sizsiniz.
Başka ile göndermiycem zaten bende gidiyorum maddiyat nedeniyle çalışmak zorundayım bakalım neler yaşayacağız

Anneniz bebege rahatca bakmak istiyorsa en az bir ay onceden gelecekti kendine alistiracakti cogugu. Tabii ki zorluk olacak.

Sekerli sey veririm demesi cok enteresan ya..aman diyim siz de saglikcisiniz.Ben 2 yasina kadar sekerli hicbise vermedim vermeye calisanlari da engellemistim iyiki oyle yapmisim cocugum tatli sevmiyor simdi.

Anneniz bakamayacak gibi bence.

boyle anne bakicana cocuma bin kat yabanci kres ogretmenleri ve yardimcilari baksin icim daha rahat eder bu ne ya

Benim de oglum 8 aylik.
Annem bakiyor. Cok zor. Keske bastan bakici bulsaydim diyorum ama maddi olarak burda sigortasiyla beraber bana en az 3000 tl ye patlar e kadinin evde yemesi icmesi de dusununce beni cok zorlar.

Ise donmemek gibi bir sansiniz yok mu? Uzmanlar pek onermiyor cunku.
Donecekseniz 8 hafta raporunuz bitince donun diyorlar cunku 8 ayda bebek sizi artik cok cok iyi taniyor size alisiyor. Okul cagina kadar onermiyorlar bir kere sizinle olmaya alisan bebek baskasina alismakta gucluk cekiyor artik. Ben sirf bu yuzden hemen ise dondum.

Back
X