• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem oğluma bakacak

Namazda gözü olmayanın ezan da kulağı olmazmış. Annenizin bakmaya niyeti yok.
Siz en iyisi bakıcı bulun.

Anne evdeyse kimseye gitmez çocuk. Gece uyanınca bile eşimde durmaz, beni ister. Dün kayınvalidem rahatsızlandı, hastaneye gittik. Gorumcemin oğluna verdim oğlumu. Normalde kucağında durmak istemez, sevdirmez, kaçar ondan. Mecbur verdim ama. Ooo, bunlar gezdi, yedi içti, 3-4 saat kaldı annem acilde, giki çıkmadı. Uzaktan bakıyorum keyfi yerinde. Beni bir gördü geri eski tutumuna devam etti. Annemle yakınlaşması için senin olmaman lazim. Dışarı başbaşa çıksınlar. Ama yaşı daha çok ufak. Konuşmadan, telkinden anlayacak yaşta degil. Bu yaştaki çocuk annesine simarmayacak da kime simaracak. Benimki bez değiştirdikten sonra hala sortunu kovalamaca oynamadan giymez. Onun dünyası sensin sadece. Annen gergin ve çocuğa bakamayacagini düşünüyor bence. Bir süre daha gozlemle. Onları başbaşa bırak dışarı çık bir kaç saat. Baktın olmuyor başka bakıcı düşünürsün.

Çok afedersin ama annenin eğer şayet bi sağlık sorunu yoksa bu nasıl nine torununa severek bakması lazım ben çalışıyorum anneme ya da kaynanama kızımı bırakıyorum annem diyor hergün bana getir üstelik bel fıtığı torun bu kadar mı değersiz

Yorumlar için teşekkür ederim bugün biraz daha iyiydik annemde heralde gerginlikten öle yapmıştı bugün ikisi oynadı etti yarın bi kaç saat işim var dedi sen git çorbasını falan nasıl yapıyon tarif et bana senin gibi yapıyım uyumazsa gezmeye çıkarız en azından uyumasada ağlamamış olur falan dedi içim daha rahat etti ama bakmam lazım annemin tavırlarına çünkü güvenim kırıldı sanki

Back
X