- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Emekli olması ıcın az miktar eksıkmıs. Devletten kredı cekmesı gerekmısNeden anneniz kredi çekiyor?
Herkes kalamaz dıyor. Bende sürekli o akrabaların oraya gıtmek ıstemıyorum. Hem annem kalmak ıstemıyor orda. Tek kalacağım burda dıyor. Herkes anneme baskı yapıyorTabii ki tek kalabilir kendini geçindirecek bir maaşı olunca.
Dedemler falan eskı kafa. Kadını kapı önune bıle cıkarmazlar. Burda az cok cevresı var. O zamana atanmıs olurum ınsallah destek olurum maddı olarakKredi ne icin cekiliyor. Sahsen annemi baska sehire göndermezdim. Yakindan kendine kücük bir ev ayarlardim. Heleki baski görecek yere hin göndermem
Eşim istemez sürekli aynı sekılde bende rahat edemem. Emeklı olması ıcın cekmesı gerek demısler. Emeklılıgınden keseceklermısAnneniz neden kredi çekiyor?
Ara sıra sizde kalsın ama eşiniz bir süre sonra rahatsız olabilir. Anneniz alışıp gitmek istemeyebilir. Ben kv ile yaşamak istemem mesela. Bu nedenle eşimi de annemle sürekli bir arada tutmak istemem.
Vermezler ölmeden. Ama dedemler ölünce 5 ev var ve tarla falan var. Anneme de kalacak. Bende satsın burda yasasın istiyorumBen olsam göndermem. Oranın bedelini dedeler versin size anneye de ev alın yanınızdan.
Mecbur kalsaydı paşa paşa isterdi. Siz olsanız onun annesine bakarsınız ama.Eşim istemez sürekli aynı sekılde bende rahat edemem. Emeklı olması ıcın cekmesı gerek demısler. Emeklılıgınden keseceklermıs
Nasıl akrabaların varmış kız senin de be C..Herkes kalamaz dıyor. Bende sürekli o akrabaların oraya gıtmek ıstemıyorum. Hem annem kalmak ıstemıyor orda. Tek kalacağım burda dıyor. Herkes anneme baskı yapıyor
Aynen öyle yapınVermezler ölmeden. Ama dedemler ölünce 5 ev var ve tarla falan var. Anneme de kalacak. Bende satsın burda yasasın istiyorum
Degısıkler ve cahiller. Hatta dedem evlensin dıyordu annemeNasıl akrabaların varmış kız senin de be C..
BDV nin gediklisi yaptılar seni
Büyük konusmuyorum ama aynı evde ıstemezdım bende. Eşim bakmazsın sen dıyor zaten. Mısafır lige zor gıden insanım benMecbur kalsaydı paşa paşa isterdi. Siz olsanız onun annesine bakarsınız ama.
Burada Babam rahat vermez dıyorlar. Ama kocaman sehır. Ayrıca orada bir çene yapıyorlar kı kadın bır hafta zor duruyorNasıl akrabaların varmış kız senin de be C..
BDV nin gediklisi yaptılar seni
Mecbur kalınca herşey oluyor. Ama siz değilsiniz zaten rahat olun şu aşamada.Büyük konusmuyorum ama aynı evde ıstemezdım bende. Eşim bakmazsın sen dıyor zaten. Mısafır lige zor gıden insanım ben
Allah korusun ki Allahtan bekar kaynım var. Anneyle yasıyor. Evlenmeye nıyetı yok. Ikısı yasar gıder. Ama kp falan hayatta gercıMecbur kalınca herşey oluyor. Ama siz değilsiniz zaten rahat olun şu aşamada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?