Annem tek kalamaz mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Annem ve babam ayrıldılar. Annem şuan kız kardeşim ile yaşıyor. Kız kardeşim de evlenecek. Ama eşya al, nişan yap 3 yılı bulur gibi. Annemin sskyı dedemler yatırıyor.Dedemlerin eve bu şehre 5 saat uzaklıkta. Orada 3 katlı ev var. En alt katı anneme kalacak. Dedemler yaşıyor. Annem emekli olacak 3 sene sonra ama bankadan kredi çekmesi gerek üzerine. Şimdi kız kardeşim evlenince herkes dedelerin oraya gider, alt katta dedemlerle durur diyor. Kız kardesımde kadın burda tek kalamaz diyor. Annem orayı sevmiyor. Dedemler teyzemler sürekli geçmişi açıp anneme psikolojik baskı yapıyor. Eşim falan arada buraya gelir diyor. Ama annem temelli orada yasamak ıstemıyor. Ama devletten kredi cekınce de kalan para anneme yetmez. Gercı ben destek olurum da yeter mı bılmıyorum. Memlekette ki ev tarla ne zaman kalacak anneme belli degil. Anneme para biriktir ssk dan kalanı ödersin dedim. Şunu merak ediyorum. 3tane evladı buradayken annemın orda yasaması dogru mu. Hemde mutsuz olacak, gıtmek ıstemıyor. Ama buradayken tek kalabilir mı. Nasıl bir çözüm bulabiliriz. Ya da en dogru su sızce hangısı

Tabii ki tek kalabilir kendini geçindirecek bir maaşı olunca.
Herkes kalamaz dıyor. Bende sürekli o akrabaların oraya gıtmek ıstemıyorum. Hem annem kalmak ıstemıyor orda. Tek kalacağım burda dıyor. Herkes anneme baskı yapıyor

• Beğen
Reactions: Z P
Kredi ne icin cekiliyor. Sahsen annemi baska sehire göndermezdim. Yakindan kendine kücük bir ev ayarlardim. Heleki baski görecek yere hin göndermem
Dedemler falan eskı kafa. Kadını kapı önune bıle cıkarmazlar. Burda az cok cevresı var. O zamana atanmıs olurum ınsallah destek olurum maddı olarak

Anneniz neden kredi çekiyor?
Ara sıra sizde kalsın ama eşiniz bir süre sonra rahatsız olabilir. Anneniz alışıp gitmek istemeyebilir. Ben kv ile yaşamak istemem mesela. Bu nedenle eşimi de annemle sürekli bir arada tutmak istemem.
Eşim istemez sürekli aynı sekılde bende rahat edemem. Emeklı olması ıcın cekmesı gerek demısler. Emeklılıgınden keseceklermıs

Back
X