Annem tek kalamaz mı?

Beni dusunduren banka ısı. Bunu nerden ögrenebılırız nasıl oluyor. Bı de anneme ordan ev kalacak. Evde teyzem oturuyor. Kız kardesım payına sahip cıksın gıtsın dıyı
kiz kardesinizin ne sacma fikirleri var ya. annenizden kurtulmak mi istiyor? zaten evlenecekmis sana ne be kardesim kadin istedigi yerde yasar.

banka olaylarini ben bilmem maalesef. ama evin annenize kalmasi icin dedenizin vs vefat etmesi gerekmiyor mu? yani miras sanirim. o zaman anneniz zaten kendi payini alir cunku hakki. yani bir gun dede olur de miras paylasilirsa diye herkes pusuda mi bekleyecek? cok ayip ve komik.

kiz kardesinizin ne sacma fikirleri var ya. annenizden kurtulmak mi istiyor? zaten evlenecekmis sana ne be kardesim kadin istedigi yerde yasar.

banka olaylarini ben bilmem maalesef. ama evin annenize kalmasi icin dedenizin vs vefat etmesi gerekmiyor mu? yani miras sanirim. o zaman anneniz zaten kendi payini alir cunku hakki. yani bir gun dede olur de miras paylasilirsa diye herkes pusuda mi bekleyecek? cok ayip ve komik.
Şimdi 3katlı evın bır katında teyze kızı, bır katında teyzem dedemler le, bır katını dayım kiraya verdı. Annem gıtsın dıyor. Teyze kızım gelsın alt kat onun dursun burda dıyor. Ama kadın kac yıldır burada. Gezmeye bıle gıtmez öyle oraya. Sevmiyor. Kardeşim eşyaları satacağım dıyor. Ama kardeşim evlenmeden emeklı ısını arastırın anneme uygun bır ev tutacağım. Kardeşime sen karısma dıycem. Kadını zorla göndercek

Ben de onu anlamadım
Hem kendi evleniyor düzen kuruyor hem de milletin ne yapacağına karar veriyor
Niye tek karar mercii kız kardeş mesela?

Miras da gerçekten cenazeye ilk gidenin kaptığı bir şey değil
Zaten herkes payını alıyor hiç gitmese bile

Beni dusunduren banka ısı. Bunu nerden ögrenebılırız nasıl oluyor. Bı de anneme ordan ev kalacak. Evde teyzem oturuyor. Kız kardesım payına sahip cıksın gıtsın dıyı
annenizle sgkya gidin, döküm isteyin, muhtemelen ödenmeyen aradaki yıllar nedeniyle kredi çekmesi düşünülüyor, bu kısım ilginç çünkü annemi kendi şirketimden emekli ettim, bu işleri biraz biliyorum yani, annemin 6 senelik bir açığı vardı, biz kredi çekmedik, kardeşler 2 şer sene ödedi. dedeniz aradaki açık yılları her ay ödemek yerine annenizin kredi çekip kapatmasını istiyor gibi anladım. Dedenizin de cimri ve biraz açıkgöz olduğunu düşünüyorum, hepiniz kredi çekmeden emekli olamayacağına ikna olmuş gibisiniz. Kredi çekmezse o açık yıllar için her ay sgk primi ödemesi gerekecek. Emeklilik yaşı geldiği için kredi çekip bir an önce emekli olsun, dedeniz primden kurtulsun anneniz emekli maaşı alsın diye düşünüyor dedeniz.

Anne bu, babanız gibi adama rağmen hepinizi büyütmüş okutmuş. Kız kardeşinize laf düşmez, önce onu susturun. annenizi asla ve kata dedenizin yanına göndermeyin, asla! Kadın istemiyor, bunca çektiği çilenin mükafatı çocukları tarafından hapishaneye gönderilmek olmamalı. Teyzenizden günü geldiğinde evi alırsınız, kardeşiniz bunları planlayacak kişi değil. Babanızın annenizi rahatsız etmemesi size ve kardeşlerinize bağlı, sizler ne kadar dik durursanız babanız da o kadar geri adım atar. Kız kardeşiniz zayıf zincir gibi duruyor.

anladığım kadarıyla sizin evinizde kalamaz, uygun fiyatlı evinize yakın küçük bir ev kiralarsınız, her gün ziyaret ederseniz, hem size de yardımcı olur. Bu konuda taviz vermemenizi dilerim

Şimdi 3katlı evın bır katında teyze kızı, bır katında teyzem dedemler le, bır katını dayım kiraya verdı. Annem gıtsın dıyor. Teyze kızım gelsın alt kat onun dursun burda dıyor. Ama kadın kac yıldır burada. Gezmeye bıle gıtmez öyle oraya. Sevmiyor. Kardeşim eşyaları satacağım dıyor. Ama kardeşim evlenmeden emeklı ısını arastırın anneme uygun bır ev tutacağım. Kardeşime sen karısma dıycem. Kadını zorla göndercek
siz herhalde benim yazdiklarimi okumuyorsunuz.

kardesim siz kafayi mi yediniz? bir evlat hangi hakla annesine ben esyalari saticam yallah babanin evine diyebilir? yani sizin hicbirinizin agzi yok mu, ne diyorsun lan sen diyemiyor musunuz? ben bile sinir oldum burada ya. fikirdeki sacmaliga bak.

ayrica evde kim oturursa otursun ne fark eder? dede olunce evlerin hepsi paylasilmayacak mi? anneniz icinde otursa ne oturmasa ne? cidden yani cozumu cok basit olan bir seyi dallandirip budaklandirmayin annenizi de uzmeyin bostan yere. dede sanki yarin mi olecek de basina ususuyor bu cocuklar miras icin? korkunc ya.

Neden 3 evlat buna yardımcı olmaya çalışmıyorsunuz? Siz kendi aranızda anlaşıp çeksilen krediyi ödeseniz ve annenizi yollamasanız. Evet sanki yıllar sonra baba evine gitmiş gibi hisseder, psikolojik baskı yaparlar, Mutsuz olur...
Bir anne 3 evlat yetiştiriyor, 3 evlat bi anneye bakamıyor😑 ya yatalak olsaydı bu kadın, ne güzel sağlıklı yanımızda dursun diyeceğine ona düşecek mirasın peşinde olan bi evlat😵 daha baskın olun annenize gitmeyin diyin çekmiş kadın yeteri kadar yetmez miii

Bir anne 3 evlat yetiştiriyor, 3 evlat bi anneye bakamıyor😑 ya yatalak olsaydı bu kadın, ne güzel sağlıklı yanımızda dursun diyeceğine ona düşecek mirasın peşinde olan bi evlat😵 daha baskın olun annenize gitmeyin diyin çekmiş kadın yeteri kadar yetmez miii
Kadının hayatını bitirdiler. Bu zamana kadar cok cektı.Ya dıyorlar ki burda evı var gelsın, nıye kıra vercek orda dıyorlar. Ben destek olurum. Hatta o zamana param olursa emeklı de yaparım. Ama kız kardesımle kavga edıyoruz bu konuda. Babamı bahane edıyor. Babam pisliğin teki

Kendini gecindirebilirse niye kalmasın.

Yanlız bir evin harcamaları da az olmuyor hani. Elektrik su doğalgaz kira gıda. Bunları odeyebilirse olur tabi.

Banka size sgk icin kagit veriyormus sonra onu doldurtuyormussunuz sgkda. Sonra oradan da kagitlarla bankaya gidip kredi cekiliyormus. Banka maasindan kesiyormus taksitleri. Baska ne merak ediyorsun?

siz herhalde benim yazdiklarimi okumuyorsunuz.

kardesim siz kafayi mi yediniz? bir evlat hangi hakla annesine ben esyalari saticam yallah babanin evine diyebilir? yani sizin hicbirinizin agzi yok mu, ne diyorsun lan sen diyemiyor musunuz? ben bile sinir oldum burada ya. fikirdeki sacmaliga bak.

ayrica evde kim oturursa otursun ne fark eder? dede olunce evlerin hepsi paylasilmayacak mi? anneniz icinde otursa ne oturmasa ne? cidden yani cozumu cok basit olan bir seyi dallandirip budaklandirmayin annenizi de uzmeyin bostan yere. dede sanki yarin mi olecek de basina ususuyor bu cocuklar miras icin? korkunc ya.
Annem sessız bırı. Kadın istemese de kardeşim bastırır onu gönderir. Teyze kızı da gelsın dıyor. Arayıp kadına kızıyorlar gel dıye. Burada kalırsa evı tasımamız lazım. Cunku babam musallat olur anneme. Yol burda kıra mı vercek gıtsın kalsın dıyolar. Bı ben ıstemiyorum. Giderse hem mutsuz olcak. Zaten kadın sevmiyor orayı. 1hafta zor duruyor

Teyze kızı taktı anneme getırcem dıyor. Teyzem ıstemıyor.Kız kardeşim ıstıyor. Erkek kardesım de gıtsın der ugrasmak ıstemez

teyze kızı ne alaka? dış kapının mandalı.. annenin hayatına ne hakla müdahale edebiliyor?
ne tuhaf aile ilişkiniz var.
Kız kardeşin ne hakla kadının eşyalarını satıcam diyor?

Banka size sgk icin kagit veriyormus sonra onu doldurtuyormussunuz sgkda. Sonra oradan da kagitlarla bankaya gidip kredi cekiliyormus. Banka maasindan kesiyormus taksitleri. Baska ne merak ediyorsun?
Peki ne kadar baglanır ve ne kadar kesilir sızce. Bı de tarım sigortası yapıyorlar. Ayda bın TL yatırıyorlar

teyze kızı ne alaka? dış kapının mandalı.. annenin hayatına ne hakla müdahale edebiliyor?
ne tuhaf aile ilişkiniz var.
Kız kardeşin ne hakla kadının eşyalarını satıcam diyor?
Bizim sülalede herkes herseye karısabılıyor. Kadın burda kalmak istese de ızın vermiyorlar resmen.

Annem sessız bırı. Kadın istemese de kardeşim bastırır onu gönderir. Teyze kızı da gelsın dıyor. Arayıp kadına kızıyorlar gel dıye. Burada kalırsa evı tasımamız lazım. Cunku babam musallat olur anneme. Yol burda kıra mı vercek gıtsın kalsın dıyolar. Bı ben ıstemiyorum. Giderse hem mutsuz olcak. Zaten kadın sevmiyor orayı. 1hafta zor duruyor
o zaman tek care kaldi. bana kardesinin adresini ver de bi kendine getiriyim. 🤷🏻‍♀️

ne diyim abi ben sana baska ya ahsjshsjsh derdinin cozulmemesi icin her seyi yapiyosun

Back
X